Wednesday, July 6, 2011

65 *WW* Abang aku, caye tak? :P

Adakah mereka berdua seiras, tak seiras langsung, iras la sikit-sikit?

Aku takde janggut..:D

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

65 bijik anggur:

azwa amani said...

ade sikit jer sama... huhuhuhuhu

aTy _faRed~ said...

eeerr.....jap...kene telek2...kalau tengok sekali imbas..tak nampak pown macam adik beradik... tapi..hurrmm... tang bibir tu ade sikit..;) [yer ker adik beradik nih..??!! ;p..kompius nih] heheh

Miz Novexx said...

tak nampak macam siblings, nampak macam pakwe makwe laa...heeee (^_^)V

Bui Idzra Ryn said...

part mulut mcm ada sama sikit..^_^

meaw said...

okay,caya jelah,hehehe (nak sedapkan hati je..wakakaaka)

zimie said...

wanie, akak igt tadi bf wanie tadik.hihik. btw, akak nak bagi hadiah ni kat wanie. cepat2 amik. kang melepas. haaaa ;p

Nur Hawa Mohd Zin said...

abang ke abe ni? heheh

Mrs.Yie said...

kelakar je ayat ni dik..'Aku takde janggut..' hehe :)

muhamad hanif said...

ehem-ehem..

weewwiittt..!!

hafizah alias said...

ehem ehem..abg ke abe ni?

kotak bulat said...

abg ke? betul?
psst.. bile nak ajak kb dtg rumah? hehehe :P

ecah mashuri said...

hensem jgk 'abang' wani dehhh.hehehehehee

nasyitahahmadzaini said...

laen mcm je kalo abg ;p

Ini Kisah Tia said...

ada sama sikit . tapi tang mana tak pasti . jap tengok sat .. janggut kot . ekeke :)

Syuxer said...

tngok seiras sikit-sikit..so mybe abang awk..heheh

marina anakcikbob said...

xseiras.. sebab dia xpakai lipstick. hahaha..

apik pehe said...

abang?tak same pon..sbb abang tu sepet..hehehe

Wanie said...

Azwa

hehehe..sikit je eh?

Wanie said...

kak Aty

hahaha..akak pun dah konpius ke?xleh nak teka la tu..keke..bukan abg wanie la..:P

Wanie said...

Miz Novexx

hehe..ye betol, 10 markah untuk kamu..:) macam kamu ngan Bulat gak la..keke

Wanie said...

Akak Bui

mungkin same sbb time tu baru lepas minum air oren..haha

Wanie said...

Meaw

gagagaga..ala, caye je la k..:P

Wanie said...

Akak Zimie

lor, betul la bf..:D ape la akak ni..tertipu lak die..hehe..btw, thanks yeutk award tu ^^

Wanie said...

Awe

abe laa..abg tak amik gambar camni..:)

Wanie said...

Mrs Yie

hehehe..buat mase skang ni xde lagi la janggut..:D

Wanie said...

Hanif

hahahahhaha <-- speechless ^_^

Wanie said...

Hafizah

errr, abg angkat boley? :P

Wanie said...

KB

abe la KB..hehe..xde nye nak amik gmbr ngan abg sndiri camni..:D

nak dtg umah? KB org kedah ke?

Wanie said...

Ecah

haha..xde la, besa2 je..manis tu ade..:)

Wanie said...

Nasyitah

yeah, u rite dear..:)

Wanie said...

Tia

haha..biaq betoi?mai mane la janggut tu..hehe..

Wanie said...

Syuxer

salah la..bukan abg ni..;)

Wanie said...

Marina

cess, aku pun xde pakai lipstik k..haha..

Wanie said...

Apik

ha,ah eh..mate sepet tak leh jadi abg ke? :P

HAZWAN17 said...

wah sweeet hehe

sifu im said...

kakak..pak we ko ke tu??haha

ko mmg x de janggut..tapi ko ade misai..banggalah..haha

Zefa NorAsmara said...

Hmmm.. macam sama, macam tak.. :-)

Miz Novexx said...

sapa pulak Bulat tu.... :(

caliph shuriken said...

kdg2 adik beradik tapi x seiras pun, huh...

latest en3: wordless wednesday: impian

alif haris said...

abg ke ehem2 ni ?? hehehe

Wanie said...

Ibnubaba

eh2 cane ko tau ak ade janggut..hebat la ko..:P

Wanie said...

Caliph

ye, betol..ade je adik beradik tapi muke langsung tak same..

Wanie said...

Miz Novexx

alamak silap la..hahaha..Botak ler, bukan Bulat..lalala~
typing error ^^

cikcahya said...

lorh ingt pakwe wanie xdi. silap upenya. hehe :) seiras tu ada la sikit :)

entry terbaru : wordless wednesday #5

najihah sahami said...

hehe..kalau kapel pun sweet je..:P

Bro ahmad said...

pasang widget iklan jugak..tau tak apa keburukan dia? meh baca kt blog bro XD

Juliet_iRa~" said...

tak caye!!!!!

:P..

abg syg br caye..

huuu

Puan Kutu said...

nama pun adk beradik..ada jugak sikit persamaan..:)

Sofya said...

he3 kalau wanie spesis pompuan ada janggut mesti ramai takut nak dekat hi3

shida'R said...

aaaa...xcayeeee...hehehe ish jeles!

sifu im said...

kakak..aku tag ko k.. aku ase ko ade harapan nk menang..haha

Wanie said...

cikcahya

err, kalau bukan pakwe, ape? :D

Wanie said...

Ira

hehehe..abe syg la..:D dah penah tgk kat FB kot?keke

Wanie said...

Puan Kutu

huhu..bukan adik beradik..sorry, tersalah faham ye..hehe

Wanie said...

Akak Sofya

haha..buat lawak lak akak ni..

HonEyBuNNy said...

hidung macam sama ja nampak..hehe..

yunk..jom join 1st giveaway ila & sifu..hehe

apik pehe said...

huhu..bulih2..nampak macam korea..heheh

Wanie said...

shida

jeles ye..bkn ke ade cik abe jgk..hehe

Wanie said...

Ibnubaba

haha..ayat je tu nak suruh ak masuk kan..xpe, demi ko ngan Ila, aku masuk..:)

Wanie said...

Ila

tak tak..hidung die besar, hidung wanie kecik..lalala

eh2 tengok korg komen pn serentak..memang 'mesra' ni..:P

Wanie said...

apik

korea la sangat..hahhahaha..gelak guling2~

Asyila Zainuddin said...

haha.. tak bape nk sama sgt la.. :P

qeen.3c said...

tampal janggut, baru sama! HAHAHA

munna said...

kena perati lama2 baru nampak ada iras2

zairul firdani said...

(^_^)