Friday, July 8, 2011

34 Blogger berwajah baru??

Selamat petang..dah minum petang? hehehe

Agak terkejut dengan perubahan dekat 'blogger' ni..
mula2 pike blog aku ni kena virus ke..
tibe2 je dashboard aku tukar jadi oren..huhuhu
suke dashboard yg dulu lagi...


Korang sume pun ade perubahan ni kan?
semalam aku online macam besa lagi, dashboard warne biru..
'kekok' lak sebab sume pun bertukar bukan dashboard je..
Korang suke ngan perubahan ni?
sekarang ni aku tak brape nak 'suke' lagi la..
nampak la lagi moden kot
tapi warnenye agak 'kusam' & tak 'menyelerakan'
nak kena pakai kanta bile buat new post..hihihi

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

34 bijik anggur:

Miz Novexx said...

tak berubah pon... alamak!!!

A.N.A said...

x de pon..dashboard kite x sama..

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe punya sama macam dulu... :)

Bro ahmad said...

sama je..spesial kot blog awak..alamak...:)

kotak bulat said...

kb punya xberubah pun

Ini Kisah Tia said...

Tia dah lama tau .. tu yang pelik , semua tak sama eh ? ada boleh tengok , ada tak ..

alif haris said...

sy punye stil same .. hahha :D

Aida Azryn said...

hehe.. blog aida pun berubah.. tak bpe suka sangat yg baru ni. tp layan je la.. hehe

cikcahya said...

sama la kite. tpi yang baru ni kusam sikit la. background 1 warna je. gntuk lak nak tgk new post org len.

harrazdani said...

tak berubah pun harrazdani punyer....;(

Miss Sunshine said...

kite punye tak berubah pun...kenapa jadi cmtu ye?

Wanie said...

hohoho..ape yg dah jadi ni?
ade yg tak berubah pon???
ingat kan sume pun berubah..
sy nak yang lame..
kusam gile warne ni..huhu

harap2 diorang upgrade warne bagi cantik lepas ni..

Mrs.Yie said...

akak x tengok lagi..jap nak tengok..

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

masih dashboard lama lagi.... (^^,)

echaRierie said...

d/board sy pn berubah sdri..hehe..

diana said...

kenapa akak tak de berubah pun..:0

Wanie said...

diana

sebab akak bukan blogspot.com kot?
mungkin gak perubahan ni berperingkat..
ntah la kak, takde jawapan yg pasti..hehe

Adam Idris said...

saya pnye x berubah lagi
berperingkat kot...huhu

alif haris said...

hahaha unrunglah sy tak tukar lagi ..haha *gelak bangga :D

caliph shuriken said...

tkejut jgak tgk tadi.. tgh biasakan diri dgn dashboard baru, huh...

Wanie said...

Caliph

tak best r yg baru ni..
tak puas tengok..
kalau la leh edit2 warne dashboard tu..hehe

fyna said...

macam besh je.
tapi fyna nye tak berubah pown...
:(
nak gak.

Ela said...

sama aje. hihi. tapi boleh tukar tau. tukar kpd asal.

iMBobo said...

aik ade dashboard br??yg lama lg syok!

Wanie said...

iMBoo

yup, yang lame lagi syiok..
huhu..kalau leh pilih memang nak yang asal lagi..

Khairil said...

oh ini untuk blogger-ondraft...boleh tukar balik jadi dashboard baisa..ada setting dia..

saya dulu pun jadi mcm tu juga tapi saya prefer pakai yang original...

Echin Nadiossa said...

heheh saya nyer tak berubah pun ^^

Wanie said...

hari tu sy pakai blogger in draft ni dashboard tak macam ni pun..ni die baru tukar jadi oren plka..dah try untick, still tak menjadi yg lame..huhu

nasyitahahmadzaini said...

kite nye pon xubah..huwaaa!

syrupmasin said...

haha..terkejut jugak tengok td :D

Puan Kutu said...

log sy acam takde perubahan jer.tiba2 baru terfikir selama nie mmg tak pernah alert pun dashboard warna apa..gila tak peka sy nie.hoho..

Abang Stalker said...

serius,abg pny masih sama cm lme. ;( pastu dashboard x bole bkk plk tu.bkn main bertahun lg nk tggu.

Wanie said...

kalau ade yang jadi baru macam aku, cer try untick make 'blogger in draft my default'..pastu log out, log in balik..boleh jadi yang lame balik tak?

aku dah try buat takleh..huhuhu

Wanie said...

abang stalker

apesal tak leh bukak?tenet lembab kot?

sy tak leh nak bukak blog abg ni..huhu
berat sangat tak?