Sunday, July 24, 2011

24 Segmen BW pantas Kotak Bulat

Assalamualaikum

Nak join jugak segmen ni?
rasenye dah tak sempat kot, pukul 2 pagi dah tutup..hehe

KB ni rajin buat segmen, boleh geng ngan Abg Ben.. :)
sume segmen yang die buat dapat sambutan..
cer aku buat segmen ade tak yang nak join..hahaha
Bagi aku blog KB memang popular/femes/tip top..
walaupun baru je kat dunia blog ni, follower dah kalah aku..haha
congrates ye KB, semoga KB terus blogging & mantapkan lagi entry..
pape pun jangan abaikan study ye..hehehe
 "Mood: Rajin nak blogwalking sampai pitam"

semangat nak blogwalking ni, dapat lagi satu BE :)


♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

24 bijik anggur:

kotak bulat said...

ehhehe..study first! :)

cucu umie said...

jom blogwalking jom..hehe cept2..

Ini Kisah Tia said...

lowrhhhh . belum cuba belum tauuu :)

alif haris said...

hehehe jom2 blogwalking sepantas2nye haha :D

semoga dpt BE lg .. alif pn tgh tunggu nuff bg BE lg ni huhu

Bro ahmad said...

terlepas..bro kerja, semalam banyak betul bro join segmen..hari ni tak ada entri..bro nak keluar..d hmm

shida'R said...

tahniah fir dapat BE lagi ^_^

iMBobo said...

singgah dr segmen kb :)

azwa amani said...

rajinya join segmen

ninie_azriena said...

dtg terjah dari segmen kb..
jom bw sama2 di hjg mggu (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-bw-pantas-kotak-bulat.html

ainondreamergirl♥ said...

singgah dari sgmen, follow :D

Cik Baju Kurung said...

comelnya blog nie ! melawat sini dari segmen KB =)

s u a r a h e a R t y said...

salam. . .sgah dr segmen KB :)

Achik SYIDA said...

singgah dari segmen kb (:

Dianaa said...

Diana datang singgah dari segmen KB :)

Fathiah Hamim said...

terbang dari segmen kb! =)

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

haiiii ! singgah dari segmen KB :)

http://cikpenyek.blogspot.com

Mrs. Farhan said...

Datang singgah sini dari segmen Kotak Bulat. Selamat Berkenalan. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/

Clara said...

snggah sni de kb..

=)

MissCt a.k.a MuqDeq said...

melawat cni dr segmen same.. :)

yatie Awang said...

singgah juga...

peachippo said...

thanx sudi singgih cik hippo dtg jenguk sini balik...dan ctg nak polo blog cantek nih :)

zieyzain said...

ziey singgah n follow u yah,..salam kenal =)

Helmi said...

salam singgah dari kotak bulat.. =)

Anyway (Motivational Song)

Unna said...

singgah dr blog KB, follow :)

http://wnurulhusna.blogspot.com/