Tuesday, July 26, 2011

32 Interview at GNC

Assalamualaikum..

Perasan tak aku hilang sehari? huhu..bukan kena culik..tapi stremyx tak bayaq! haha..ni baru boleh online balik..thanks singgah blog aku, japg aku balas kunjungan korang ye..habis trafik semalam jatuh macam buah nyiok..hahaha


Akibat tak boleh online, baru check email..huhuhu..KL, esok?? kalau ade helikopter persendirian ok gak nak terbang p KL..huhuhu..dah lame apply job ni, baru nak panggil interview..huwaaaaa

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

32 bijik anggur:

Fariza said...

bestnya.
cuba minta dia postponed ok. ;))

Bui Junaidi said...

adoiii..sygnya..takder rezekilah ni..huhu

Diana @ bilakukatacinta said...

try wanie kol derang..if wanie berminat ngan pos ni...try negotiate tuk postpone date... (huhu: betapa susahnya idup kan tanpa intenet..sis, kalau balik kg...line mcm seput...)

chae ra said...

joging je la g kl esok..goodluck^^
lame apply baru skarang dpt ek..

muhamad hanif said...

pergi jeah..

GUDLUCK !


AHAHHAHAHAHAHA

Fathiah Hamim said...

turun la kay ellllll. tido umah fa meh. =D

shida'R said...

best2 best intervw..dah lma shida xpi intview hihi^^

cucu umie said...

ad mase lgi nie...sis boleh shje nak terbang pi KL..ala, ambik mase kejap shjekan..hehe btw, terpulng sis lh kan..gaga

Bro ahmad said...

ingat sape la culik wanie huhuu..bro pun kadang2 pakai wifi free wah best tawaran d

akoo pae said...

huhu sempat lagi laa..
pegi lah..

*akoo ase akoo dah tau peg. dietetik tu ape..hee

Muhd Aizie said...

Alahai, kesiannya kauuu! Habis macam mana wei ?

caliph shuriken said...

slalu cmtu laa last minit bru panggey.. ingat kita direct dok kL ka, hukk...

aTy _faRed~ said...

naseb baik sempat bace...tapi dapat pegi tak..?? neway..gud luck dear..:)

Miz Novexx said...

wah!!!! tahniah la, and Good luck untuk interbiu tuh ;)

diana said...

call dia orang cepat!!

Nizam Ijam said...

rugi la kalau x gi..hehe



” Nizam Ijam Dot Com”

Mrs.Yie said...

dah nak kerja adik akak ni..hukhuk..

rara pinkmafia said...

wahhhh gud luck.moga dpt keje yek!

cik tikah said...

wah, semoga dapat kerja ni. hehe...

visitme@FaTiN cOrNeR said...

alahai..knpa la last minit..xpe myb ada rezeki lg baik kt tempat lain..

miss Fyqa said...

nnti kite anta kan helikopter eh. huhu..
doa2 dpt kerja ye..

syrupmasin said...

untunglah kak..kau pegi ta?? nnt dah bergaji jgn lupe aku :D

. said...

terima kasih sebab join segmen saya hari tu!.maaf lambat!.blog awak dimasukkan ke dalam bloglist saya.terima kasih!

cik sakdi said...

meh naik unte ngan kite. mahu?? haha

adan said...

pegi je naik jet tentera.. ngee:

gud luck.

harrazdani said...

boleh kenal abg ketul2....huhu

ILA HonEyBuNNy said...

ila perasan..tercari2 gak mana la wanie neh...hehe

good luck tau cik wanie..

yunk : sifu cakap hari ahad dia dah pos...tapi kan..dia pos biasa la..ish2...xtau la cmna jadi barang tu kan...tgu je la bila nak sampai..ehhe..dia y urus semua...

alif haris said...

abes tu .. akak pegi tak interview ni ? huhuu ..
meh la alif amek gune nuri :D

Green Apple said...

kesiannya... takpe jgn putusasa... cuba yang lain lak...

meaw said...

minta postpone la kalau nak pegi sangat,mesti buleh punya la :D

iMBobo said...

apa lg jgn lpskan peluang ituu.. :)

marina anakcikbob said...

cr keje mmg mcm ni.. dia akan simpan details kita kalau xde kosong. nanti da kosong, dia check la resume yang bertimbun2 tu.