Wednesday, July 27, 2011

30 Jubah konvo...

Assalamualaikum..

Hasil google, terjumpe blog seniorita..lalalala
pinjam gambar ye abang nan..confirm die tak kenal aku..haha


Ni la warne jubah konvo aku..actually aku tak kisah pun jubah warne PINK..tengok la blog aku ni pun tau aku ni peminat PINK..tapi mesti ade yang kisah pakai jubah PINK ni..hehehe..lantak korang la :P kusam ke PINK ni? aku pun tak pasti sebab tak pernah tengok live..

Baju raya & baju untuk konvo nanti aku cadang gune baju yang same je..tak payah nak grand-grand sangat..nanti sarung jubah tu bukan nak nampak baju pon..tema raya tahun ni PINK + OREN, ok tak? yang kaum adam mesti cakap tak ok..haha..tak pelik kan kalau raya ade warne tema? korang mesti ade jugak? tapi family aku jarang nak ade tema-tema ni..huhuhu..aku je syiok sendiri..haha

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

30 bijik anggur:

muhamad hanif said...

pinjm jubah bole ?


lalallalalala

syrupmasin said...

kau convo bile kak??

laskar pelangi said...

pink hot lah dear=) hehehe...
wah! jubah wanie nanti warna pink eak..best tuuuuu!

cucu umie said...

gaga..pink tu..alamak smrt ah juga kalo certain lelaki pakai yg kena dgn muka..kehkeh

Bro ahmad said...

baju konvo selalu colour hitam wanie..ni pink ni hmmm

anis aneesa said...

waaa,kaler pink tu..dasat2..sy pnye kaler biru gelap kot.smart gak tgk ritu..hope nnt sy pkai nmpak smart gak r..keh3..thun nie 1st time fmili sy ade warna tema utk raya.abg sy sponsor,yehaaa..ehehe,tema tahun nie ijau..ijau itu mnenangkan..kn3?=)

Asyila Zainuddin said...

wahh.. pink gitu.. dh nk konvo rupenye.. :)

Fathiah Hamim said...

family fa tak da rancang tema, tapi nanti tengok2 warna sepesen jugak. -_-

. said...

hohohoho..warna pink tu!

Miz Novexx said...

jubah saya bila grad nanti kaler purple... :)

tahniah.... syoklah dia dah nak grad

Tengku Puteri said...

jubah konvo sy nanti kaler oren..fpend UKM kaler oren... menyambaq mata...dh la sy x suka oren...huhuhuhu...tpi lg setaun bru konvo r...kna stdy 4 taun..sob sob sob...

visitme@FaTiN cOrNeR said...

haha..tak terpikir lg nk pakai kaler apa ry nie..huhu..selalu last minit ja beli baju.hehe..

waa..seronoklah org dah abis blaja..ermm..sy bilalh agaknya..

dak eina said...

jubah pink..kemain comel ^^

Syuxer said...

photoshop neh..hahaha gurau je..biasanya jubah warna black je heheh..

NuR 'aQiLaH said...

jubah pink terbaik di alam semesta :P

caliph shuriken said...

slalu baju konvo kaler gelap.. apa2 pun ikut course jgak ^^

Wanie said...

huhu..yeke jubah konvo selalu gelap? awat ceq xtau ni..hehe..banyak sangat fakulti, fakulti anak tiri dapat pink je la..tapi i like~ :)

zarulfarhana said...

jubah saya merah hati....first time jmpa jubah wrna pink...

apik pehe said...

hehe..comel la kaler pink

zuhanismohamed said...

woah..bestnya dah nak konvo..jeles ! hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

comel jer warna jubah ni..pink gitu..^_^

qeen.3c said...

kalau pompuan pakai, okay lagi kut. tapi kalau laki,,,, -.- erkkk? haha!

Azhafizah[フィザ] said...

bilelah boleh dapat pakai jubah pink ni..

Anif Abdullah| AA said...

pink itu menyerlah..haha..^^

tomatokering :) said...

pink oren sangat cantekkk ^^

Green Apple said...

saat yang dinanti.... :D

kotak bulat said...

wane pink?huu..xmo pkai..:P

ILA HonEyBuNNy said...

cantiknya jubah pink..hehehhe

alif haris said...

ohai kak konvo :) hehehe

Abang Stalker said...

wau..pink gitu.hahah ;)
sesuai la tuk lelaki hensem kacak dan jambu mcm abg. :P dan sesuai la tuk awek cun manis cantik dan gebu mcm wanie.

:D **perasan kjp je.