Saturday, July 2, 2011

46 Follower dah cecah 4 angka ^_^

Terkilan sebab tak sempat nak print screen bile follower dah 1000..huhu
ade ke yang tolong print screen kan?hehe
aku sempat print screen yang dah 1001..kui3


Jadi kat sini aku nak ucapkan tahniah berjuta-juta terima kasih to ALL my follower..
sebab sudi jadi follower aku..hihihi
dah lame aku blogging (2 tahun 2 bulan) tapi baru sekarang dapat 4 angka..:D
thanks jugak kepada yang selalu singgah up kan traffic blog ni..
dan tak lupe jugak yang selalu komen entry aku..
(mintak maaf kalau korang pening bace entry2 aku tau..hehehe)

 Buat follower yang ke-1000 & 1001 --> Kamsahamnida!~
sebab korang dah cukupkan 4 angka tu..hehe
  sebagai penghargaan aku promote sikit blog korang dalam entry ni ^_^

Folllower ke-1000 --> Farhana

Follower ke-1001 --> En Khairil

THANK YOU ALL!!~

InsyaAllah aku akan terus semangat blogging & perbaiki kualiti penulisan 
kalau ade sokongan korang semua :)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

46 bijik anggur:

selendang ungu said...

tahniah cik firdani....bleh la jual kueh raya...promote kt blog..hehe

nurdani said...

ramainya follower...tahniah2! teruskan berblogging :)

Miz Novexx said...

tahniah Wanie, heheh... semoga teros maju ke hadapan (^_^)V

Syuxer said...

tahniah..:)

blog maidaribendang itu kawan syuxer yang baikhati dan kelakar..:)..

kotak bulat said...

wah~~~ jelesnya... :(
nak 4angka jugak.... blog ni best..tu yg smpai 4angka.. :)

diana said...

tahniah..
2 tahun lama tu..
lepas ni boleh sasarkan folower 10l pulak..heheh

Wanie said...

selendang ungu~hahaha..aku tak pandai buat kuih..kalau pandai dah lame bukakk bisnes jual kuih raya...

Wanie said...

nurdani~thank you :) teruskan singgah blog wanie ye..hehe

Wanie said...

Miz Novexx~haha...makaseh Miz..insyaallah kalau modd blogging tu ade..:)

Wanie said...

Syuxer~thanks syuxer..kawan eh..tak nampak lagi kelakaran die..hihi..mungkin baru kenal..:)

Wanie said...

kotak bulat~owh, kamu dah nak dekat 4 angka tu..nanti confirm cepat je naik 2k..hehe

Wanie said...

diana~tu la kak..sy on off blogging ni..hehe..bile masuk sem, tak blogging, blog jadi bersawang la..keke..ni dah menganggur baru aktif balik..:)

tak harap follower ramai2 sangat..entry bukan mantap sangat pun..:)

sabella mohamad said...

belog akak superb !
sbb tu ramai nau follower !
hihi

Green Apple said...

tahniah farhana dan en. khairil... tolong menolong ye...

Cik Emie said...

wahhh dah 1k+ tahniah :) emi nih payahnye nk blogwalking huhu

harrazdani said...

pagi tadi masa BW saya perasan...jumlah 1000...nice tapi nak jerit kat shoutboc takut nanti org cakp busy body plak...huhuu

harrazdani said...

apapun tahniah yer...;)

M Fizan said...

tahniah2..keep blogging..^_^

ibnubaba_04 said...

tahniah kakak..leh la tu wt kenduri sempena cecah 4 angka..blnja aku kfc pon dh ok..haha

apik pehe said...

hehehe..terus bersemangat wanie..

Zefa NorAsmara said...

tahniah ye..

Bui Idzra Ryn said...

kamsamida..ni mesti peminat ceria korea kan..^_^..tahniah wanie..u deserve it..betul kata kb,blog wanie ni best tawww..i loiiikee

Pinky Pixie said...

thniah dear... teruskan berblogging ya!

Wanie said...

sabella~huhu..takde la dik..besa2 je blog akak ni =)

Wanie said...

Emie~hehe..paham2, b2b memang busy kan..:P xdela penting sangat follower ramai, yg penting sentiasa update..:)

Wanie said...

harrazdani~ala, yeke?nape tak tolong print screen?hehehe..thanks ye ^^

Wanie said...

M Fizan~okey tenkiu, tou too keep blogging ^_^

Wanie said...

ibnubaba~pinjam duit ko la buat kenduri ye dik..:D

Wanie said...

apik~ye apik..kalau tak de yg menghilangkan semangat, akan terus bersemangat..:D

Wanie said...

Zefa~thanks kak zefa! =)

Wanie said...

Pinky Pixie~okey..terus men'support' sy ye..hehe

Wanie said...

Bui~haha..ye2 je kak bui ni..malu I..:D cite korea memang favorite wanie la..hehe makaseh ye...

qamarguyz said...

salam ziarah..
wahH..Tahniah sis..
f0llower bertambah, rezeki bertambah, mood pun tentu bertambah kan ;)
enjoy blogging yaa..
All da Best!

Echin Nadiossa said...

hehe congrat :))

caliph shuriken said...

congratz dh dpt 4 angka ^^

latest en3: tanya sama pokok

Nur Hawa Mohd Zin said...

tahniah wanie..awe juga masih merangkak2 :)

Adam Idris said...

congrats firdani ! :)
keep on writing

Elie Lily said...

seronok tgk blogger ramai followers ni.. congrats ya! :)

Wanie said...

qamarguys~haha..paggil sis lagi..kang tersalah paham lagi..kui3
thanks ye..happy blogging too :)

Wanie said...

echin~eh dah tukar gambar profile?hehehe

Wanie said...

caliph~thanks..caliph pun sikit je lagi..:)

Wanie said...

Awe~thanks ye..mula2 je merangkak..nanti dah boleh berjalan..:)

Wanie said...

Adam~thanks ye Adam follow my blog ^^

Wanie said...

Elie~sy dulu pun tak ramai..so kamu kena rajin ye..hehe

NuSaNa NoSa 91 said...

wahh~ dh 4 angka, wanie?? hebat!! keep it up.. ^_^

Wanie said...

nusana~haha..thanks keen..baru nak cecah..keen dah lame kan..=)