Friday, July 15, 2011

41 Perhatian: Nak buat pengumuman sikit ni

Assalamualaikum

1) Tengok carta 'bursa saham' aku, turun, naik, turun..haha
ni lah akibat tak update, tak blogwalking, tak skodeng blog korang..hihi
rasenye susah nak maintain saham trafik tanpa blogwalking kan..

2) Aku nak kahwin bulan depan!!! sape nak datang sila bagi alamat, nanti aku pos kad!!
Ni dialog antara bapak aku ngan kawan aku kat FB semalam (sila jangan caye)
Kawan2 ramai tanye bile nak kahwin? ape ingat aku tak nak kahwin ke ha?
meh tolong support majlis aku mau?
(sila bace ngan nada yang lembut, bukan 'keras' haha)
aku cancel kahwin bulan depan, anggur tak jual lagi ni..:P

3) 'Hajat' aku nak dapat keje tanpa interview tercapai! 
 
Err, tapi bile dah tak de interview ni was-was lak nak pegi..huhu
kalau boleh aku pun nak je jadi 'princess' dok umah tanam anggur seumur hidup..
ade tak yang kisah?? haha
tak pun, aku nak g korea je la, ajak Jang Geun Suk masuk minang :D

4) Esok saham trafik aku mesti jatuh macam buah 'nyiok' !
nak p kahwin kat Siam esok, ade nak join??

5) ...

Sekian entri merepek untuk hari ni..maaf kalau ade yang tersinggung..

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

41 bijik anggur:

kotak bulat said...

pasni bz la ye...da keje.. heheheh.. :)
brpe trafik sehari tu? mcm byk je..

aTy _faRed~ said...

heheh..biase ar tu..kalau hujung minggu jangan nak berharap sangat traffic nak tinggi kan...semua orang on9 kat opis..[termasuk akak]..hahahaha...:)

muhamad hanif said...

bursa saham mana kau melabur ?

wakakakakaka!

diana said...

aik..
apasal no nye di padam..
hhehehe...

anis aneesa said...

huuu..cam lawak pown ade entry nie..sy pown cenggitu la..kjap naik,kjap trun..kalo x bw siap r..mrudum r jatuh..huuu..

Fathiah Hamim said...

haha memang susah kot nak jaga trafik.

kawen jemput! :D

keje jangan tak keje!

Mrs. Farhan said...

Aaaa, tolong jgn rampas JGS saya. =D

syrupmasin said...

wuahahaha..ohoii kawen dekat siam..ape nme pejabat tuh eh?? nk bole?? :D

qeen.3c said...

jang geun suk nak kawen ngan kita sorang jeh! HAHA :D
jom jom g siam! akak kawen, kite teman. hahahah :P

azwa amani said...

huhuhuhuhuhu... nak kawin jga

harrazdani said...

sib baik ada pakcik dani...yg selalu masuk sini walaupun tuan blog tak BW..huhuhu

cucu umie said...

kehkeh..perghh dah nak kecik..semoga okay2 shjelah kerja tersebut..hoho knape plak xsuka interview..best aw interview..kahkah

meaw said...

macam meaw gak! nak keje tapi tanak interview....interview kalau sempoi tape! ni interview bikin panas telinga dengan formal tu yang tak ketahuan,hahaha! dapat keje kat mana!

Bro ahmad said...

haha wanie..nak mantain belajar main SEO bro pun sama..nak rajin aktif dengan blogwalking..blog wanie dah masuk list kt 2 blog bro..best la blog baru bro ni..D

Asyila Zainuddin said...

hahahaha.. sampai tak tau nk ckp ape.. ngee..

adan said...

jauh berangan sampai korea.. ahaha

kawin la cepat.. tengok "bursa saham" di atas tu.. tak lama lagi jatuh saham.. ahahah.. gurau je..

zuhanismohamed said...

xpe wanie tak payah keje kawen je terus ni..keh keh

zazaw said...

kahwen jangan lupa jemput zazaw
haha

caliph shuriken said...

lawa plak susunan turun naik saham ni, hukk...

cik bulan said...

nasib kite same//hahaha

Wanie said...

KB ~ tak jadi keje la! dah reject! haha..nak jadi princess..lalala..tak banyak pun, 2 rat lebih sikit je..

Wanie said...

Akak Aty

hehe..camtu eh..betul jugak kan, yg bekerje ni mesti hujung minggu nak rehat, time keje je on9 eh..

Wanie said...

Hanif

aku tak pasti la..bursa saham ape ade kat malaysia ni? hahaha

Wanie said...

Akak Diana

malu-malu kucing..hahaha..sebab tak banyak mane pun..:D

Wanie said...

Anis

seronok dengar ade yg senasib..:P

Wanie said...

Adik Fa

Fa selalu update, mesti maintain je kan trafik..insyaallah kalau jadi..:D

Wanie said...

Mrs Farhan

haha..tolong la jangan berebut JGS ngan sy k..:P

Wanie said...

syrupmasin

esok baru nak cari..tak pasti name ape..hahaha

Wanie said...

qeen

cukup umo tak? kalaa tak, tak nak bawak..haha..nak gak tu berebut JGS akak..:P

Wanie said...

Amani

haha..ngan sape? =)

Wanie said...

harrazdani

makaseh ye pakcik..jasa anda amat dihargai..hehe

Wanie said...

Ayie

hahaha..are you sure suke interview?? owh, keje dah tak jadi kot..tak de support dari family..huhuh

Wanie said...

meaw

tau xpe..cukup meluat interview formal cakap BI lak tu..adoila terbelit lidah nak jawab..

Wanie said...

Bro

tak minat la SEO..nanti kalau nak belajar cari Bro la..hehe..

Wanie said...

Asyila

hahahaha..wordless terus kan..

Wanie said...

adan

insyaallah tengah cepatkan proses kahwin ni..:)

Wanie said...

zuhanis

hehehe..pastu lepas kahwin makan nasik lauk garam..ngeee

Wanie said...

zazaw

mestila, nah hadiah besar kena jemput zazaw :P

Wanie said...

caliph

patut esok naik balik ni kan..hehehe

Wanie said...

cik bulan
ape yg same ?trafik la tu kan..

marina anakcikbob said...

kawen? jom kawen sama2 nak x?
err.. maksud aku, majlis kawen sama2..