Tuesday, July 12, 2011

40 'Merawat' wedges kesayangan :)

Assalamualaikum..

Tau tak wedges tu ape? bukan cheesy wedges yang KFC tu ye..hehe

Dah lame wedges aku ni SAKIT, aku malas nak bagi UBAT kat die..
JAHAT tak aku? hahaha

Disebabkan sekarang ni bukan wedges aku je yang SAKIT, 
tapi kawan2 die pun MOGOK SAKIT jugak!
terpake la aku bagi ubat kat DIORANG ni..
ape ubat yang paling MUJARAB?
~gam cap GAJAH a.k.a super glue~

Tengok la, beratur nak terima RAWATAN..haha

 Memang berkesan ok RAWATAN gune GAM RM1.80 ni..
harap-harap la UBAT ni BERKESAN untuk jangka masa yg panjang..
cadang nak pakai wedges ni je untuk konvo eh untuk raya sekali..gagaga
Nape kasut senang SAKIT terkopak kat depan?

Selepas menerima RAWATAN, ade sesi PHOTOSHOOT JEMURAN lak..keke

Korang kalau cari kasut tengok BRAND dulu ke tengok KESELESAAN dulu?

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

40 bijik anggur:

Bro ahmad said...

wahh banyaknya kasut wanie..boleh buat jualan bundle ni xixi

Fathiah Hamim said...

fa tengok selesa! kekadang kasut beli kat pasar malam pun selesa jaaa. and tahan je pun

tomatokering :) said...

sama la . tomato pon guna gam tu nak rawat . hiii

**::CIKNUURUL::** said...

ksot CN kan dlm mse due mngu ni,sume trkopak,..pas satu kopak,tukr yg 1 lg,.kopak jgk,tkr lg satu,pon kopakk,..adeii,saje la tu nk suh beli yg bru tuk rye skali,.hehe,.

cucu umie said...

kehkeh...ingt apa jer tadi..wow, apcal bnyk sgt ea?? perempuan memang suka ea kumpul kasut.. hahah kalo ayie lebih suka pkai kasut ikot keselesaan..xkisah mahal @ murh..kalo selesa..rembat jer..hauhauahau

harrazdani said...

lawooo sandal tu...vintage...;)

zures said...

lor....ingatkan potato wedges tdi....hahaha jangan marah yer...

aTy _faRed~ said...

tak tau ar..asal pekenan n cantik serta besh pakai terus beli..huhu.. kalau ade kasut yang memang sayang sangat..akan dok ulang2 pakai tu jer lar sampai rosak walau ade berpuluh lagi yang lain..huhu

Adam Idris said...

wedges dah jadi mulut buaya ye...
hehe

cik bulan said...

tengok brand dan selesa-->dua2 sekali..sbb kalo kasut xbranded cpt rosak..>.<''--->sbb saya ganas..haha

adan said...

asal tak guna gam gebson? lagi power kot..

kotak bulat said...

kasut kb pun sakit gak.. tp kb pindahkan dia dlm tong samph ... hahahaha

Miz Novexx said...

saya tengok design dulu baru tengok brand.... :D

HonEyBuNNy said...

banyaknya kasut...hehe..

alhmdulillah.setakat neh kasut2 ila xbanyak terima rawatan..ehheh

kasut bunga2 putih tu cntik la...;-)

ahh..ila duk alor star..hehe

HAZWAN17 said...

banyaknya kasut dia....penuh

CikFF said...

of kos la keselesaan.. sebab ff susah sgt cari kasut.. kaki peliks..haha

Rafidah Farhana said...

Hoho, kasut aku pun selalu sakit woo.. Mungkin aku yang ganas sgt.
Aku pilih kasut ikut selesa dulu. Tapi biasanya dah lekat dengan satu brand..

selendang ungu said...

beb, jom p KL...shopping wedges baru...hehe

rara pinkmafia said...

yeay dh boleh guna dh...

diana said...

wanie..
blog feed terdelete tu cemana??nak betul kan dia cemana??

Cik Azizah said...

bagus..jimat wanie ni kan..mcmtu lah..selagi boleh pakai baik pakai je kan..
jijah pon ade wedges putus tali. takleh gam. so jijah jahit je suh kedai. baru RM2. puas hati berjimat..hehe

Bui Junaidi said...

bui x tengok 2,2 tu..bui tengok rega..hihi..takderlah,bagi bui keselesaan penting lagi..*_*..

p/s:wanie,tolong baiki selipar,kasut,wedges kak bui boleh..?hahahaha...*_*

Harafawza said...

kuat ke gam gajah ni ? rasanya akan terbukak balik . coz dia tak mcm gam kasut . gam gajah ni cam air biasa . tapi kalau lekat kat tangan naye nak tanggal balik susah ler . haha .

syrupmasin said...

perghh gile bnyak..pompuan kalu ta kasut nye ta lebih dari 3 ta sah :D

apik pehe said...

banyaknyer kasut dia...huhu..apik mesti la tengok jenama..hehehe

Puan Kutu said...

rajin jugak rawat.klu sy malas.semua biar dlm lemari kasut,pastu nti mesti buang..:)

shida'R said...

first keselesaan lpas tu baru brand hehe ^_^

diana said...

dah buat..
tak ok jugak..
akak cuak dah rasa ni..
nak biar kan je tapi hati dan pikiran dok ingat je kat blog..
kira macam cinta bertepuk sebelah tangan dah ni..
hahahahah...

najihah sahami said...

haha..jadi doktor wedges ke skang ni sayam??hebat2.

Syuxer said...

perghhh cam model plak wedges tuh hahahahah...

alif haris said...

alif curi satu boleh ? haha :D

caliph shuriken said...

banyaknya trima rawatan, hikk...

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe hari tu baru hantar kasut2 ke kedai utk jahit...heheh...sayang nak beli baru sebab baik dan cantik lagi

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

kan banyak lagi kasut ko tu kan.. campak je la yang dh rosak tu.. pompuan kn suka membazir.... hahaha

nasyitahahmadzaini said...

ingt kan wedges kfc td...da lapar da :P

meaw said...

wedges tu apa :P

afkos la meaw pilih keselesaan :D

HonEyBuNNy said...

ya eh...bila tengok luaran nampak cantik ja...

eh eh..kasut pun ada luaran n dalaman ker..hehhe...

marina anakcikbob said...

aku xkesah. pakai jek sandel beli kat pasar malam. xde hal..

azwa amani said...

amani tgok keselesaan dulu.. kalau brand ni tgok jugak lahh..suka kasut crocodile.. tahan lama..

[sutera kasih] said...

tengok kechantekan kasut tu dulu hihi

*baru teringt lupa nk gam wejes hoho