Sunday, July 24, 2011

21 SEGMEN MARI MENAMBAH FOLLOWER

Assalamualaikum..


Lagi-lagi segmen..hehe..segmen kali ni dianjurkan luda lanun..kenal? aku tak kenal, first time usha blog die tadi..sape nak join boleh klik banner kat atas ok..tarikh tutup 25 July 2011 :)

tapi aku tak janji akan follow sume blog yang join segmen ni..aci tak? hehe
beratus kot yang join..saje nak meriahkan forum.. :D

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

21 bijik anggur:

Fathiah Hamim said...

weekend je rajin join segmen kan. =D

Miz Novexx said...

Rajin betul wanie join segmen, heheh... Gud luck yep (^__^)V

syrupmasin said...

bagus2 suke memeriahkan forum..haha

azwa amani said...

kenal2...amani tak minat sangat lah join segmen.. hehehe

visitme@FaTiN cOrNeR said...

wahh..rajinnya join segmen..hehe..

muhamad hanif said...

yeah !


meriah-meriah..


AHHAHAHAHAH

najihah sahami said...

haha..kalau mish pun xfolo semua sayam...xlarat kot. penuh kuota nanti..:)

Ini Kisah Tia said...

hari nilah tu expired . heheh :)

diana said...

bagus join segmn banyak2..:)

iMBobo said...

luda ke luna?hehe

shida'R said...

nk join lah! da lma xjoin segmen ^_^

Bro ahmad said...

macam best je segmen ni

hira said...

singgah sini dari segmen luna. hehe. salam perkenalan :)

Misz Lieya said...

Hai.. saya follow u, from segmen lunalanun..

♥ Nur Hazlina Binti Mohd Fisol ♥ said...

Salam ziarah perdana,
segmen luna lanun membawa saya ke sini :)

salam perkenalan berutus senyuman...

http://kolejhayat.blogspot.com/2011/07/003-segmen-mari-menambah-follower.html

Marina said...

marina datang membacer di sini...salam perkenalan...

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/segmen-
mari-menambah-follower.html

aten qylah said...

aten singgah dari segmen yang sama :)done follow anda!

mntak tlg komen sini.bnyak2 kali pun tape.tlg ek.tq :)
http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

Chempaka Sari said...

Hai saya datang dari blog LUNA LANUN untuk mencari kenalan baru. Singgah sini dan terus follow. Blog Chempaka Sari dah jadi follower yang ke 1232. Jemputlah datang ke blog saya ye di azzaazman.blogspot.com. Semoga kita menjadi blogger yang support antara satu sama lain.

Xoxo, chempaka sari…

Wyna Nubies said...

As Salam,
Wyna datang sini utk menambahkan followers
done follow!
SELAMAT BERKENALAN!

http://wyna95nubies.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

Golden Rose said...

salam perkenalan....singgah dr segmen luna lanun....jemput singgah

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

•♥.• nurrul ♥•..• said...

singgah dari luna lanun dan follow..
salam perkenalan :))

http://youismysoul.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html