Saturday, July 16, 2011

33 Kahwin lari kat Siam

Assalamualaikum...

Aku baru balik dari Penang, g kenduri kahwin tadi..
ade tak yang jumpe aku tadi petang kat pantai Queensbay? hehe
baik ngaku k..aku nampak seorang kanak-kanak macam anak seorang blogger,
tapi tak berani nak tegur, silap orang lak kang..hehe


Terasa diri ku begitu bahagia <-- ade tak tag line macam ni? hehe


Kat kenduri kahwin tu aku tak amik sebijik gambar pun,
since dah ade photographer (kawan Mr Z) tolong amik kan gambar..hehe
bile tengok orang kahwin, rase nak kahwin jugak..haha
mood gatai datang lagi ^_^

Sorry tajuk takde kaitan ngan entry, esok jumpe lagi..

Selamat malam semua :)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

33 bijik anggur:

syrupmasin said...

aku lah org tuh..ehh bile mase aku dah kawen dan ade anak?? :D

Bro ahmad said...

hahaa terkena..entri meletop ke ni hahaaa

ILA HonEyBuNNy said...

aahh tu la...

apa kena mengena dengan tajook tu..hehe...comeiii anda...sempat lagi berpeace yer..ehhe

ila smlm g penang...;-)

muhamad hanif said...

jumpa tergur jelah..


malu2 biawak raksasa pulak.

Fathiah Hamim said...

hehe kalo pi wedding memang terasa nak kawen kan. ngeee

tomatokering :) said...

alaaa shanteknyee . nak no fon ;p

Abang Stalker said...

jom kwin ;)

*setakat ni da 4org blogger abg ajk kwin.ok,da ckup 4.yeay!haha

caliph shuriken said...

confirm x jmpa sbb ptg tadi sy gi exam kt alor star, huh...

alif haris said...

hahah datag da miang die ..hehehe :)
biasa la tu ..lumrah manusia nk kawin hehe

Bui Junaidi said...

pehhh..ingatkan wanie nk kawen lari tadi..hahaha *_*

shida'R said...

ewahh2..hehe...nk ikoot kawen hahaa ^_^

akoo said...

haha sile la kawen =p

Wanie said...

syrupmasin

confirm bkn ko..sbb blogger tu pompuan..haha

Wanie said...

Bro

ini bukan entry SEO ye..:D

Wanie said...

Ila

sebab ikut kata lutut nak p kahwin lari kat siam..hehehe..thanks ye ^_^

Wanie said...

Anip

tak malu pun tak berani je..:P

Wanie said...

Fa

haip! kecik lagi mane leh kawan g..:P

Wanie said...

cik tomato

hahahaha..bagi email nanti wanie pas no fon..:D

Wanie said...

Abang stalker

setakat ni ade sorg blogger ajak kahwin..hahaha..

Wanie said...

caliph

ehh dah exam ye..semoga berjaya ye ^^

Wanie said...

alif

hehehe..miang2 keladi :D aik xkan nak kawin gak? haha

Wanie said...

Akak Bui

hahaha..mane leh kahwin lari, tak bahagia dunia akhirat =)

Khairil said...

ingat ka nak ajak kawin kat siam...hahaha

harrazdani said...

kawin jer laaaa wani...pakcik doakan sentiasa berbahagia...jgn kawin lari sudah...

Miss Y and Her World said...

errr ingat kot betul lah ada orang kahwin lari tadi. haha. terkena ;)

Awak Curang. Semua Salah Saya
Seronok Ke Iklankan Diri Sendiri Dalam Facebook?

Abang Stalker said...

hahaha..ok r tu.jom la kwin. ;)

psst*itu bkn gf abg la..kwn je.sbg model jemputan. :)

meaw said...

errr,tak jumpa wanie pong,kahkahkahkah :P

Wanie said...

Aanh stalker

haha..dan2 tak ngaku gf..:P
cantik kot gf abg..
cepat2 kahwin ek..
n jangan tak jeput lak..:)

alif haris said...

eh eh alif lmbat g kak :D
hihik ..

adan said...

tajuk ada kaitan tu.. jom lari g siam.. lepas tu patah balik.. ahahha

Wanie said...

hehe..bagus2..study dulu ye dik..:)

Puan Kutu said...

pegi penang tak jmpk mamat png ka?haha

najihah sahami said...

wanie!!jom kawen sama2.haha