Tuesday, July 5, 2011

40 Lepaking di Queensbay Mall

Assalamualaikum..

 Alhamdulillah, dah setel interview Mr Z..
 sebulan lagi baru tau keputusan dapat atau tak..

Harap2 la dapat, rase gak berbaloi..
aku tunggu 4jam kot kat luar..huhu
dari matahari tak timbul sampai matahari terpacak atas kepala tau..
tak sangka ramai betul yang datang interview tu..
bajet sejam je la kena tunggu kat luar..haha
TM Point Bagan Luar, Butterworth
 Lepas interview g penang, naik jambatan je..
time pergi tak jem, balik jem teruk gile, dah macam kat KL..
Beratur panjang nak naik jambatan..
Lepak kat Queensbay Mall je..
Ni pantai kat depan Queensbay..
Best kalau jalan2 sini time teduh..
Ni sape? haha
Gambar candid..huuu
Motif entry kali ni? saje nak tunjuk aku g jenjalan Penang bukan Kedah..hihihi

Aku tengok cite Sekali Lagi, cite baru Sam..
best ke tak best? bagi 2@3 per 5 bintang je boleh?

Bile tengok cite ni dah boleh agak ending die cane..
sebab tu aku bagi sikit je bintang..
sape yang nak pergi tengok tu, pike banyak kali k..haha
nasib la tiket wayang RM7 je..

P/s: Ade tak tips cane nak kahwin cepat?lalala @_@

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

40 bijik anggur:

wahida idris said...

lame x pi Queensbay. huhu

deqja temOk said...

xsyok ker citer tuh ?

kotak bulat said...

kne tgu tok dwnload je la cite ni nti..cam xbebaloi lak tgk kt wayg.. :P

apik pehe said...

hehehe..hepinyer dia

selendang ungu said...

smoga mr.Z ko dpt keja tu....kumpul duit, then bleh kawen cepat2 kan..hehe..;P

diana said...

kat jambatan tu kalau petang memang jem..

Nur Hawa Mohd Zin said...

lama tak ke penang :)

wanie kalu ada tips kahwin cepat...awe pun nak..hehheh

nasyitahahmadzaini said...

murah nye tiket rm7?????err....pnh pegi skali je QB tu :) best gile2 kot...hehe~

tomatokering :) said...

waaa tak best ek ? xjadik la tgk .. hehe

HonEyBuNNy said...

InsyaAllah..mesti dapat tu..

banyakkn berdoa ye dear...;-)

ala..ila xtgk pn cita tu...tgk cd je la nanti..hehe..

**exam ila ok ja.alhamdulillah...tgu result la nti...cuaknya...heheh

cunndaa said...

cunda bg 1 bintang je cite tu...^^

shida'R said...

uihhh xtdo g cik kak nih,best la dia asik mlepak jer..shida xsempat pun huhu...

caliph shuriken said...

dlm byk2 kt penang paling x suka bila jem, huh...

alif haris said...

eh tak best eh sekali lagi ?? haha

cucu umie said...

ayie pernah pergi quensbay sekali jer..hohoho boleh tahan ah cantik tpy mcm xad pokok2 jer..hoho

Mrs.Yie said...

ooo..gi penang x ajak akak pun..hehe..wanie apa kabo?lama akak x mai sini..sori.. :)

alongizhamhadi said...

baca punya baca...tang ayat last tu agak terpegun sat aka kaget..hahahahaaa...nk kawin cpt noh...hahahahaaa...

Bui Idzra Ryn said...

tips nak kawen cepat..?takder..hik2..^_^..bila dh sampai seru,kawenlah tu nanti..

Wanie said...

Wahida

takpe la at least dah perah pegi kan..:)

Wanie said...

Deqja

tak syiok sangat pun..tengok yg pirate dah la..hihi

Wanie said...

KB

ha, tau xpe..bagus2..cite melayu tengok yg download sudeh..keke

Wanie said...

Apik

well, mesti la happy, jumpe buah hati..lalala~

Wanie said...

Linda

aminnn..kalau die dapat keje sarawak, leh aku kawen cepat sikit..hahaha

Wanie said...

Akak Diana

ha,ah..tak terpike nak jem teruk..weekend & weekdays same je la..

Wanie said...

Awe

haha..kena keje dulu la kot Awe..
tu je carenye..huhu

Wanie said...

Nasyitah

tau xpe, ingatkan murah hari Rabu je..

Wanie said...

tomatokering

tak best tak best..tengok je la cite lain..hihihi..tapi xtau lak kot cik tomato suke cite 2..=)

Wanie said...

Ila

harap2 la dapat..:)
bagus la, tengah cuti la ye..
ni mesti dah boleh aktig blogging balik kan..:)

Wanie said...

Cundaa

Hahahaha..dah tengok ye..tak sanggup nak bagi 1 je..keke..nasib pelakon favorite yg belakon..klu tak memang 1 jgk la..:D

Wanie said...

Shida

mane de selalu melepak..huhu..melepak kat umah selalu la..hehe

Wanie said...

Caliph

kalau bawak auto xpe lagi..kalau manual yg tak tahan tu..

Wanie said...

Alif

grr, tengok transformer je la ye dari cite ni..hehe

Wanie said...

Ayie

nak pokok buat ape?takut hujan eh?hehehe..petang2 best je lepak kt tepi pantai tu..:)situ memang xde pokok sangat..

Wanie said...

Mrs Yie

akak, xpela..akak sibuk p pulau kapas kan hari tu..pastu balik busy edit template blog lak..hehe..sihat je..:)

Wanie said...

alongizhamhadi

haha..awatnye..ade ke yg tak nak kawen cepat?hehehe

Wanie said...

Akak Bui

ala, tak kan xde kot..akak kan dah kahwin..meh 1 tips..hehehe

fiq. said...

berbeza jugak ye,agak2 nye sapa ikot muka mak, sape ikot muka ayah?hehe

Sofya said...

lama pulak xbalik penang..
kampung akak dekat area queens bay la

Wanie said...

Sofya

eh yeke kak?katne tu kampung?batu maung?hehe

qeen.3c said...

kawan2 kita kata sekali lagi tak best. baru plan nak g tengok! aishhh.