Saturday, July 30, 2011

29 Number fon misteri!! 03-57217788

Assalamualaikum..

Sape penah dapat panggilan dari number ni???
03-57217788
 dah dua kali number kat atas ni call aku, tapi bile angkat je SENYAP! 
aku try call balik, tapi kuar bunyi tut tut tut tut (bunyi pelik sikit)..

Semalam aku search number ni kat google, nak tengok hasil search aku? 
OK FINE, ramai jugak yang dapat panggilan dari no ni sebenarnye..
and diorang cakap panggilan tu dari DIGI!
Budak ni memang marah betol ni..haha
Lepas ni kalau ade number misteri call korang, search je kat google..hihihi
jawapan semua di hujung jari anda..

Pengguna2 DIGI sekalian, korang ade tak masalah macam bro kat bawah ni?
DIGI kononnye liputan luas kan? kat rumah aku ni kalau duduk bawah, line SATU bar pun payah nak dapat, kalau tingkat atas pun tak full..iklan je lebih, perkhidmatan tak bagus mane pun..
 
DIGI ~ always the smarter choice <-- ehhh?

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

29 bijik anggur:

Miz Novexx said...

nombor ni sangat creepy... huhu, hati2 ye wanie

Anif Abdullah| AA said...

curi line kuwt.. Be careful ^^

Bro ahmad said...

nombor berhantu ke ni wanie...no retis kot?

cucu umie said...

sis..tapi digi punye internet oklah..hehe mantap kot..laju shje + murah..gagaga

cik pip said...

oo..xsangka digi mcm tu..nsb bek xtukar lagi.huh..jom join: Jom Join Segmen Sulung Aku

aisya said...

sy pulak bukan no misteri tapi cari orang misteri.. balik2 dpt call carik org nama azizi.. tak kan tukar number x bgtau kwn lgsung kot.. kwn2 yg call plak xnk caye dia salah number..

shedameor said...

line dg memang slow pon. hehe

akoo pae said...

hahah lpas ni nak try la google no yg tak dkenali..
=p

akoo pakai celcom~~
heehee

Tukang Karut said...

selalu sangat dapat call yang ntah apa2 ntah...

syrupmasin said...

kau gune digi ke kak?? haha..aku jenis yg kalu nomor ta kenal aku ta angkat..call la beribu kali pon kak..kalu ta de simpan dlm phone nomor tuh mmg aku ta agkt..tuh kadang call penting aku ta dpt..haha..gile kan kak :D

visitme@FaTiN cOrNeR said...

memang mysterious nih..

diana said...

akak pulak hari2 ada orang call guna no lain2.call tak jawab.tapi bukan no mcm kamu ni.
dia guna no enpon..
sekarang ni kalau ada orang call nama tak keluar akak biar je.
malas dah nak jawab.bukan dia cakap.diam je...

Fathiah Hamim said...

eh saya penah dapat! tapi dah lama. aiyokkk =P

alif haris said...

hahaha betol marah orag tu .. mesti byk kali kene cmtu :D

Abang Stalker said...

klu ye pun dr digi xkn la nk call org mcm tu.xde operator ke. =='


hp abg xde lak no public or opis kco2,byk no hp je.


tp klu fon rmh selalu la.ble angkat xde org ckp.bunyi tut3 tu je.itu sume yg kne maki.hahah

bulan pose ni jgn la dia ggu,hbs pahala nti.

caliph shuriken said...

pnah jgak dpt nombor2 cmni.. kebanyakan ngarot jaa, huh...

Asyila Zainuddin said...

oh.. tak pernah plak kene camtu.. thx share ek! :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sungguh misteri..bahaya ni..

SYAFIQAHSALEH said...

alhamdullilah tak penah kena nie :)

KertasWarnaMerah said...

sy penguna digi..huhu..laju siot..bedesup2..huhu ikut area rasanya..nombor misteri, digi kena hack kot..entah le..atau pekerja depa x da kerja...huhu

”cepat datang ke blog saya pulak!!!”

ZouL said...

ntah-ntah kan hantu call...dulu pernah dgr kisah yang hantu ade call manusia.pehtu last org yg jawab tu meninggal...serammmmmm nye..

Ini Kisah Tia said...

hahaaaa . digi macam sengal !! bersamamu konon . line macam cettt ajeeee !!

Lea IsNaw! said...

wah...panggilan berhantu ker?
jeng jeng jeng

shida'R said...

ha! good idea..heeehe..shida nk cuba lah hehe..

Elih Japahar said...

nombor ni agak2 keluar jakpot tak esok ahahaha..:P misteri number ni..lum pernah lagi lah, mungkin org terpilih jer...

ILA HonEyBuNNy said...

tak pernah lagi ila dapat number pelik2.hehehhe

lau dapat pun ila xlayan...

wanie..sifu tya..xdpt ag ka hadiah dia pos??

Unna said...

orang feymes kan. haruslah orang kol. lalallalallalala~

h A n Y S said...

ada nombor digi, tp xde pulak kena panggilan dr nombor ni, dah bertahun kot no.digi tu.. ni kes special people je lah yg dapat ni ea...hahaha

cik bulan said...

uh..xpnah tepikir nak search google..haha..slalu delete jep no unknown nih..:D