Sunday, July 10, 2011

35 1st Giveaway Sifu & Ila

Assalamualaikum..

Hari ni aku men'join'kan diri untuk menyertai Giveaway
yang dianjurkan oleh sepasang 'couple kekasih' teman iaitu Sifu & Ila
^_^
Aku takde la sengal sangat, kacak langsung tak, comel tu ade la kot? lalala
boleh ke jadi pemenang? hihihi
Err, confuse ni, banner tak payah link kan ke?
aku link kan ke blog ko la ye Sifu sebab ko yang tag aku..hehe
Syarat-syarat penyertaan:
1) Mesti menjadi Follower Blog Sifu & Ila
2) Buat tajuk entry sal 1st Giveaway Sifu+Ila & letak banner di dalam entry
3) Tulis 2 perkara tentang Blog Sifu & Ila 
(segala ayat baik, buruk, sengal, rekaan or ape saje)
4) Tag 3 rakan dan mereka tau di tag
5) Tinggalkan link antara blog Sifu atau blog Ila 
(aku tinggalkan link kat blog korang berdua la ye)
2 perkara tentang diorang berdua:
~Sifu a.k.a Ibnubaba~
 Seorang cikgu yang popular di kalangan anak-anak muridnya,
seorang Laksamana yang kacak di kalangan blogger,
seorang papa yang sengal kepada Awan dan Dania,
seorang pendaki gunung yang hebat di kalangan member-member.

Jadi tak pantun aku ni Sifu? 

Rasenye baru sebulan aku kenal (dalam dunia maya) Sifu ni..
orang nya agak kelakar & blog die memang best..
entry die pendek, padat, tertarik & menarik..
aku suke lepak & komen-komen dekat blog die..
~Ila a.k.a HoNeYBuNNY~ 
Seorang kekasih sahabat kepada Sifu,
seorang blogger yang rajin blogwalking,
seorang yang kuat berangan macam aku,
seorang student yang rajin studying.

Aku suke lepak kat blog Ila,
sebabnye die baik & selalu terjah blog aku jugak..
 entry die banyak berunsurkan nasihat & boleh dijadikan panduan..
harap boleh kenal Ila dengan lebih dekat lagi.. :)
Korang boleh terima pantun & komen aku dengan dada terbuka tak..hehehe
semoga aku bertuah la kali ni..heee


3 orang yang di tag:
1) Meaw
2) Mish
3) Caliph

Tarikh tutup GA: 15 July 2011
Nota cinta: 
Ila jangan mengamuk ngan Wanie ye..hehe
tau korang tak de hubungan special,
saje nak mengusik..keke

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

35 bijik anggur:

caliph shuriken said...

arigatou tag ni..
klau smpat sy join ok..
gud luck fir ^^

sifu im said...

tq kakak sudi join..haha..giler tu pantun ko td..

tapi xleh blah..mane de hubungn pe2 aku ngn dia weii..haha

siap tulis sekali ngn ank2 aku plak tu..haha..ni klu awan dan dania tau de org sebut sal dia lam blog, msti kembang kempis idung dia..

ila baik??hahaha..

afzan said...

gudluck!
harap-harap dapat menang motor :)

Abang Stalker said...

gud luck wanie ;) selalu org yg bertuah je join.cm abg ni x bole la.. ;(

HonEyBuNNy said...

haha...cik wanie...thanks ya sbb join...;-)

ish..jangan puji sifu tu over2 sgt...kang dia perasan tau...dia tu bukan leh puji dia..nanti kembang la dia..hehe...

tambah2 lau cik wanie puji ila..komfom dia jeles..haha...leh ja nak kenal lebih dekat lagi..ila suka jugak kwan dgn blogger2...;-)

**ila xmarah pun..sbb dah tau itu mmg sekadar gosip korang jek..hehe

muhamad hanif said...

gudluck beb !



AHAHAHAHHAHAHAHA

kotak bulat said...

gud luck wanie!

Wanie said...

Sifu

same2 kasih..:)
yela, hubungan kawan2 je kan?haha
kim salam sayang kat anak2 ko eh..:D

of coz Ila baik, tak macam ko..lalala

Wanie said...

Abang stalker

makaseh..alahai, try dulu baru tau bertuah ke tak..abg kan stalker terhebat?hehe

Wanie said...

Ila

u r welcome =)
rasenye die mmg tgh dok kembang tu..haha
tak marah ek?boleh la gosip lagi pasni..:P

Eca Aeyshah said...

rasanya wanie yang menang..naluri bro huhuhu

Wanie said...

Eca

huhuhu..naluro bro?
ni bro ahmad ke?
blurrr~

Cik Azizah said...

gudluck dear!

meaw said...

fuhhhhh,nak buat la ..measeh wanie :D

HonEyBuNNy said...

haha..

wanie,im tu mmg dak nakai tau..jangan kawan dgn dia..ila pernah terkena dgn dia..ciap ugotan lg..hehe.

eh eh eh..jangan la godip lagik..da ramai bergosip neh..ahha

diana said...

semoga berjaya..:)

Mrs.Yie said...

gud luck adik shayang :)

Ini Kisah Tia said...

jangan malu dan segan , terus terjah :)

cucu umie said...

all the best yer...

Bui Junaidi said...

byk betul segmen sekarang ni kan..*_*..ape2 pun selamat menjayakan diri..hehehe

alif haris said...

gdluck ye :)

eh rasanya smlm dah wish gdluck .. haha :D

apik pehe said...

wani..gud luck tau..hehehe

Fathiah Hamim said...

good luck sis! =)

najihah sahami said...

hahahaa..pandai tol main pantun2 eh...leh wat wakil g merisik nih..:P

thanx tag mish wanie sayam..^_^

syrupmasin said...

good luckkk :)

Cik Wani said...

hye,,blogwlking here. gudluck!

btw jom komen link kt entry wani ni

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

belog|amiyo said...

gud luck!

best weh kalau dapat menang batu kristal tu. memang ori dari kilang Asfour Crystal Cairo Egypt. :)

Siti Suriani said...

gudluck tau.. :)

fatin hanani said...

Gud luck wanie...rajin wanie join :D

Bro ahmad said...

semoga sukses yeaaa

merahitujambu said...

good luck dear..

qeen.3c said...

gud luck sis! :D

ILA HonEyBuNNy said...

cik wanie..

jeng3...tahniah menang giveaway ila & sifu...

nanti jangan lupa emel ila k..
ilaqueila@yahoo.com

nama penuh :

Alamat:

number fon (rangkaian talian wani guna untuk topup k)

emel k..;-)

meaw said...

tahniah wanie ^__^

**::CIKNUURUL::** said...

wanie................ahahaha,..lame bebnor baru la CN nk terjah all the winners ek,.hehe,.btw,tahniah mnang jgk,.ekekek,..semangat korg buat pantun,CN xretii,.uhuhu