Thursday, July 7, 2011

17 1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida


Morning blogger & silent reader...

[ Buat entry ni sambil minum SUSU :) ]

Pagi ni aku join GA yang dianjurkan oleh Shida,
GA ni sempena ulang tahun blog Shida yang pertama..
tak kenal sape penganjur GA? boleh klik gambar kat bawah ye utk info :)
'Curik' gambar Shida boleh kan..hihihi
Syarat-syarat penyertaan:
1.        Buat entri dengan title "1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida" dan copy banner (dekat atas), link kan ke blog Shida.
2.       'LIKE' fanpage Shida untuk tahu perkembangan terkini GA. Nak follow ke tak terpulang.
3.       Perlu jawab soalan ini didalam entri : pendapat anda tentang shida dan blog shida (Tak perlu buat karangan).
4.      Tag sekurang-kurangnya 3 kawan blogger & pastikan diorg tahu.
5.       Sudah siap tinggalkan link entry korang dekat SINI.

Pendapat aku tentang Shida dan blog Shida:
[Intro] 
Aku kenal Shida dalam dunia blog ni dah lame kot. Mungkin hujung tahun lepas rasenye. Time tu Shida still gune name blog Dunia siGadis Biru. Sekarang dah tukar jadi Dunia sebenar Shida.
[Chorus] 
Pada pendapat aku la, Shida seorang yang peramah, rajin terjah blog blogger lain. Walaupun Shida ni tua aku setahun, tapi aku tak panggil ‘kak’ pun hihihi. Shida pun tak kisah kan? Mase hujung tahun lepas aku ingat lagi, follower aku baru nak 500, Shida dah cecah 1000. Sekarang ni, die dah dekat 2000. Congrates ye Shida. Pencapaian yang bagus :) 
Aku suke terjah blog Shida sebab blog die simple je, background putih + biru (favorite aku gak tu). Shida ni sangat kreatif. Cer tengok design & award yang die dah buat.
[Ending] 
Harap Shida tak muak la ye bace entry Fir ni. Tak panjang pun kan? Haha. 
Nanti kalau ade mase kite jumpe dekat dunia sebenar ye ^_^  

3 kawan blogger yang aku nak tag:
1) Miz Novexx
2) Ira

P/s: Shida, Fir nak skin laptop..hehehehe..yang lain sume dah ade..:P

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

17 bijik anggur:

Bui Idzra Ryn said...

byk sungguh segmen/GA sekarang ni kan..bui ader 3 tggu nak publish..org dh tag,x sampai hati pulak x join kan..nnt org kata kita sombong *_*..gud luck yer wanie..

HonEyBuNNy said...

good luck...

yeahhh..jom minum susu pagi2...tetiba ila suka lak minom susu...hehe

kotak bulat said...

hehhee..mekasih tag.. :)

Mrs.Yie said...

gud luck wanie :) nanti kalau dapat hadiah kita share ye..ekeke :)

Shamsuddin Amin said...

wah... best best...^^

muhamad hanif said...

GA ? gudluck yaawwww..

Fathiah Hamim said...

wah siap chorus bagai. haha good luck!!

Wanie said...

Akak Bui

hehe..banyak tu kak..xpela, mane tau ade rezeki menang salah satu GA tu..

Wanie said...

Ila

thanks..:)
GA Ila esok2 ye..hehe

Wanie said...

KB

same2..kalau rajin join la..hihihi

Wanie said...

Mrs Yie

akak, share eh?kena kerat 2 la..haha

aleen aiden said...

gudlak ye! ^_^

Miz Novexx said...

tenkiu sebab tag awek Botak, nanti kalau menang saya ajak dating ngan Botak nak??? heheh... Gud Luck Wanie ;)

Wanie said...

Miz Novexx

haha..x mau la..dating je la berdua ngan botak k..tak nak kacau daun..:D

Ini Kisah Tia said...

hehee . okey je pun . CUN ! :)

caliph shuriken said...

gud luck fir ^^

shida'R said...

haa...tgk shida org keberapa yg komen nih hehe..adehhh!! sorry fir lewat ckit..huhu..bz lah! apa2 pun shida wish gudLuck dlu k ^_^