Friday, July 22, 2011

23 Damia si tembam..haha

Assalamualaikum..

Awat muka hang serius sangat Damia?
Budak ni kalau aku snap gambar die je mesti tengok tempat lain..
sila tengok pipi die, tembam chubby gebu dari pipi maksu die kan? haha
kuat makan ni, aiskrim, durian, cheese cake semua die bantai..
esok genap 7 bulan, setakat ni just boleh sebut eeeeehhhhh..
tak leh merangkak lagi tapi dah kalut nak berjalan..

dengan Umi die, senyum bukan main naa..


♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

23 bijik anggur:

Bro ahmad said...

comelya anak tu..nama dia damia ye..kirim salam kt dia..hahaa awat muka wanie kena conteng ke? hmm

Fathiah Hamim said...

eeeeeeeeeeeee cubit piipiiiii diaaaaaaa.

Scya Lollita said...

WUUUUUUUUUU suka baby !

Mrs.Yie said...

dah besar damia..muka dah dekat nak sama dah tu..lepas ni damia lak takeover blog ni eh..hikhik :)

Bui Junaidi said...

kenapa pulak muka cantik wanie tu kena conteng..haha...then baby tu muka dia lebih besar dr wanie..hihi *_*

touyakaruma said...

aku tak tengok budak tu tapi tengok yang dukung budak lalalalala

http://touyakaruma.com/

syrupmasin said...

haha..kak asal kau conteng muke kau?? ke baby comel tuh yg conteng muke kau kak?? :D

cucu umie said...

grrrrrr...sgt2 comwl..teringt plak twins mase kecik2 dulu..heheheh

izfanora said...

comel..

anak ummi.. :)

shida'R said...

hehe,budak skg fir mmg gitu..ank buah shida yg kecik tu pon sma da 8bulan..sume mkn..dan dia juga kuat mkn hehe..kalh kita ^_^

Abang Stalker said...

alahai..comelnya..damia. :D

maksu knp conteng muka?hahahhaha


klu x bole ckp dua2 comel :P

muhamad hanif said...

AHHAHHAHAH,

aku nak cakap,

"blog kau makin gelap"

diana said...

comel maksu dia..
eh!!silap pulak..comel nya damia....:)

Nur Hawa Mohd Zin said...

nak sedut pipi damia boleh?

eclipsesweet said...

alahai.. chomelnya damia... tembam... :)

nway, 7 bulan daa makan durian?? woot.. wott... hebat ar.. HIHI

visitme@FaTiN cOrNeR said...

comelnya..mata sepet mcm korea..hihihi.

kotak bulat said...

haha.. comel.. :P

zuhanismohamed said...

ala..damia dok dalam raga kain ke tu ? hehe

Ini Kisah Tia said...

mak aih . umo tak sampai setaon dah makan bukan2 ? hhaaaa . dasyat :)
btw , comel .....

alif haris said...

hehe damia comel :)

caliph shuriken said...

apasal muka kna conteng? huh...

RuSyDi said...

temban nyer pipi..cubit br taw..huhu..

azwa amani said...

boleh dah jadi mak tuu... huhuhu