Saturday, July 9, 2011

31 Review & Promote blog kamu kamu & kamu :)

Assalamualaikum..

Bile mase aku buat segmen eh?
tup tup nak review ni?
jangan salah faham ye, aku takde buat segmen pape pun..

Entri ni khas untuk review blog yang review blog aku
dan jugak nak promote beberape blogger yang aku baru kenal..

 Thanks ye KB sebab promote Wanie kat SINI & SITU
Saje je print screen sekali ngan iklan banner tu..hehehe
Rasenye ramai kot kenal KB ni..
minggu lepas die baru buat Segmen Kotak Bulat Promote Blog..
yang tak kenal lagi boleh serbu sekarang ye..hehe
tak rugi ok, korang leh join jadi bloglist VIP @ VVIP KB
nak tau cane, g tanye KB..hehehe


Yang ni baru kenal minggu lepas je kot..
tup tup die review blog aku..
thanks ye Tikah..
korang kenal? tak kenal, sila serbu ye..hehe

Kamu memang UNIK :)
Wajib serbu blog ni! hehehe
Cik Dani ni pandai buat header..
sesape yg terlepas join segmen Tuan Puteri boleh cari Cik Dani ni..
 HEADER FOR FREE!!
tapi kalau nak suruh edit header sekali ngan footer die akan caj,
tak pasti lak bape ringgit..ask her ya~

Boleh tak kalau nak sepasang doodle?? lalalala
Yang ni pun pembuat header gak..hehe
boleh la g berkenalan ngan Tuan Puteri ni..
pau2 sikit, kot2 die leh buatkan header free gak kat korang..:)

Itu je untuk Review & Promote hari ni..
sape nak aku review gak? angkat lappy skang gak!~ ;)

[Sorry eh terpanjang lak entry kali ni]

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

31 bijik anggur:

cucu umie said...

semua wanita...argghhhhh grrrr jalan2 lah plak..

p/s: baru blik kenduri

Fathiah Hamim said...

dalam empat neh fa tak kenal cik tikah. mau serbu sekarang jugak! :D

kotak bulat said...

hehehe...mekasih.. :)
syg wanie laaa!!!

Bui Junaidi said...

eh2..ader juak si kepala senget pakai baju pepel interframe dlm banner tu..hahaha..

Bro ahmad said...

wahh lengkap review..semua header cantik2

Tengku Puteri said...

wanie.....! sy tak jual kuih pau...heeee...dodol je... nak sepasang doodle eh...emm...emm..emm... InsyaAllah...tapi siapakah gerangan centa ati cik wanie..kang jadi orang lain lak sy buat... heee...

sy akan review blog wanie n pemenang header bila dh siap nanti okeh...! tima kasih daun keladi...eh2.. cik wanie...

p/s : eh...nak tepek gmbr sy la kat header wanie...har har har...pnjng lak komen adessss...=)

nurdani said...

wah...terima kasih wanie. ayat wajib serbu yang paling teruja tu.haha. owh edit blog sekali dengan header kena cas rm5 sahaja. kalau nak header je boleh dapat free.

thanks wanie :)

caliph shuriken said...

stakat ni klau x silap dh singgah blog tuan puteri tu ^^

latest en3: latest tips exam PTD?

Wanie said...

Ayie

hehe..ha,ah la..nanti laki lak..:)

Wanie said...

Fa

yang lain kenal?bagus2..p serbu cik tikah..hehe

Wanie said...

KB

haha..same2 kasih..syg kamu jgk la..:P

Wanie said...

Akak Bui

hahaha..sape la kpala senget tu kan..

Wanie said...

Bro

mestila, 2 yang kat bawah tu pembuat header..:)

Wanie said...

Tuan Puteri

hahaha..punye pnjg die komen..bagus2..ingatkan jual pau sekali..:D eh2 nak buat doodle mmg kena tengok muke kah?leh jd sebijik eh?hehe

Wanie said...

Dani

u r welcome :) semoga bisnes kamu laris ye..hehe..rm5 murah la tu..ade yg buat smpi rm10..huhu

Wanie said...

caliph

tak kan kotak bulat tak penah singgah?

fatin hanani said...

Dah angkat lappy dh ni hahaha
Emm msti blog yg direview ni best2 kan :)

Shamsuddin Amin said...

brtuahnye dorg kene promote... hehe

Abang Stalker said...

sume awek je..pkwe x de ke?klu ada bole selit skli.wahahah ;))

Wanie said...

fatin

hahaha..lepas dah angkat campak ke bawak..:P

Wanie said...

Abang stalker

pakwe ade sorg je..so abg mmg tak leh nak nyelit la..:D

zureen said...

angkat lappy tinggi klcc! haha

muhamad hanif said...

bestlah ada org review..



ummmpphh..

apik pehe said...

hhehehe..apik kenal dua jer...

cik tikah said...

WANIE!!! TQ review pasal blog cik tikah. hehehe... <3

najihah sahami said...

erk..nmpak sgt jarang jalan2. semua mish xkenal. hahahaha.

meh nak g kenal2..:)

alif haris said...

yeah terjah jom ^^

blog alif bila pulak ..? ngeh3 :D

Asyila Zainuddin said...

review kite pulak! *muke tak malu* ngee.. :P

hamzah ian said...

laki takde?? hehehe

aTy _faRed~ said...

eerrr..... biler nak review blog akak...!! [heheh..dengan harapan menggung nih.. ;p ]

munna said...

bagus ni..promote blog rakan2....