Saturday, July 9, 2011

30 Hutang Konvo dah bayar?

Assalamualaikum..

Bosan lak petang2 weekend ni..
korang buat ape je?
tak tau nak buat ape, jadi aku update blog je la..hihi

Bagi student UKM yang bakal bergraduat September ni sila alert ye..
korang dah bayar yuran konvo?
ni aku print screen from SMPWEB..
RM110 SAHAJA untuk yuran konvo..
 anggur tak jual lagi ni, mane nak cekau duit? haha
[~gile miskin skang ni ~]

Tadi check SMPWEB, syukur status aku dah bertukar..
sebelum ni mendaftar, dah jadi tamat pengajian sekarang..
Kalau boleh undur mase, aku tak kan pilih UKM utk study..:D
 Insyaallah aku akan bergraduat 24,25,26 atau 27 September ni..
tarikh yang sebenar tak tau lagi..
nanti akan ku update lagi..
pastikan korang yang dekat dengan Bangi datang bawak bunga untuk aku k..wink*

P/s: Baju, kasut, mekap tak beli lagi untuk konvo..lalala

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

30 bijik anggur:

Bro ahmad said...

hutang ptptn dah bayar? hehehe good luck yea wanie...:)

selendang ungu said...

sy pn dah tamat blaja....^-~
yuran konvo pn xbyr lg....
n ukm tidak mnjadi pilihan sy lg untuk smbg blaja..hehe...bnyk persamaan kita kan...

Wanie said...

Bro

thanks..:) ptptn ade lagi seribu tak bayar..nak bayarkan ke?lalala

Wanie said...

Linda

haha..banyak lagi persamaan kite..
same2 tanam anggur..
agak2 bile nak tanam buah lain lak? :P
nak g KL roger aku k..:)

najihah sahami said...

pewitt..dh nak graduate....sonoknyaaaaaaa!!

tahniah wanie!

hazwani yusof said...

tetiba rasa takut nak sambung belajar ke peringkat ipt, sebab kena guna banyak duit :|

Syuxer said...

tak penah konvo heheh..bukan bermaksud tak abis belajar lagi..tapi malas nak gi konvo..huhu...maklumlah berkonvo di tempat lain bukan di kolej sendiri huhu

alif haris said...

ohohoho .. dah nak graduate dah die .. :)

sy 2 tahun lg wuwuw ..~

Abang Stalker said...

mekap?hahaha..xbole blah.xpyh la mekap2 ni.klu da comel tu x conteng mke pun da cun. ;)

Mama Gee said...

TAHNIAH wanie...
pasni leh cr kerja utk
settle hutang PTPTN pulak
huhuhu...bab nk suh kita bayoo laju
je sampai surat nnti...

Wanie said...

Mish

hehe..tenkiu..:)graduat je, keje xtau la bile nye nak dapat..huhu

Wanie said...

Hazwani Yusof

huhu..jangan dipikirkan yg itu..duit tu boleh buat pinjaman, tak pun mintak biasiswa..

Wanie said...

Syuxer

huhu..biar betik?sbb buat dekat luar ke tak pegi?tak rase rugi ke?huhu..nak kena belajar lagi baru leh merase konvo lak..hehe

Wanie said...

Alif

2 tahun belajar tak lame kot..pejam celik dah graduat nanti..hehe

Wanie said...

Abang Stalker

bukan nak conteng muke..haha..nak touch up la sikit, hari besar tu..ngeh3~

Wanie said...

Mama Gee

THANKS!
tu la, nanti cepat je surat sampai..
nanti dah keje & stabil baru bayar hutang tu..:)

tomatokering :) said...

tahun depan baru konvo T_T

abglan said...

Aiyak... terlambat beberapa saat mengomen dari Bro Ahmad, cis cis.. Wanie, cari kerja cepat2. Kang family marah dok tidur kat umah dai suruh org masuk meminang.

Ini Kisah Tia said...

alahai . kirim salam boleh tak wani ?

azwa amani said...

owhh..wani ambil dietetik upenyerr :)

Fathiah Hamim said...

wahhh nak grad dahhh. tahniahh!
saya alahaiii 2 tahun lagi. insyaAllah

Wanie said...

tomatokering

terase tahun depan sangat lambat lagi kah?hehe..

Wanie said...

abglan

ape hubungan korang berdua ni ye?hehe..tunggu keje datang bergolek dulu..:D

Wanie said...

azwa amani

kenape kah?hehe..wanie la geng minoriti yg amik kos tu..huhu

Wanie said...

Fa

alahai, kamu tu muda lagi...:)

Miz Novexx said...

bestnya dia dah nak konvo!!! huhu, wanie UKM kampus KL ek??? (^_^)V

caliph shuriken said...

nice.. x lama lagi dh nk gi konvo ^^

tolong sy jual takaful laa dpt jgak duit byr yuran konvo, hikk...

Wanie said...

Miz Novexx

yup, kampus KL..hehe..anak tiri je..korang anak kandung..lalala~

Wanie said...

Caliph

tak mau la..hihi..tak pandai nak jual insurans..

Sofya said...

bila nak konvo ni....? pau kat mak ayah ler bila anggur belum dapat jual he3