Saturday, July 30, 2011

28 8 TERPANTAS yang dapat doodle FREE

Assalamualaikum..
Nak umumkan pemenang 8 TERPANTAS komen & cakap nak doodle free semalam
ade ke yang tak perasan or tak bace sampai bawah entry semalam? hihihi

Nape pompuan 5, laki 3 je? nisbah laki yang bace blog aku sikit banding pompuan, lagipun laki kurang sikit bab doodle ni, ye ke? hehe..jadi nak bagi fair, pompuan kena bagi lebih..hihi..yang lewat komen tu jangan sedih ye..nanti kalau aku rajin & ade mase aku buat lagi..InsyaAllah..

5 pompuan TERPANTAS:


3 laki TERPANTAS:
 
Doodle PILOT??haha..
 
 
 Tahniah dik! kau terpantas jugak..hehe

Untuk 8 terpantas ni, aku akan buatkan ikut turn ye..aku dah siapkan 3 doodle comel/comot, ade lagi 5 lagi, tunggu ye ^_^

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

28 bijik anggur:

cik pip said...

wah terbaik lah..jawapan tu kamu letak dekat dlm entri kamu..lepas siap tinggalkan di link entri di blog saya :)

cucu umie said...

wah sedihnyer..ayie xdapat,,nak nangis ah mcm nie...

Lea IsNaw! said...

eh eh tak sangka saya prg pertama...hihihi
syukur tercalon =)

nanti wani watkan doodle pakai tudung pink, baju pink eh
lea suka kaler pink =)

anis aneesa said...

ouh,sy tersenarai..!yeah,dpat2..bagus2..dpt free..^^

salwaismail said...

wah.. untung lah!

diana said...

tak mau doodle.
tak tau nak letak kat mana..
ekekekke

ainakhani said...

nak doodle jugakkkkk :'(

si macho said...

nak jugakkkkkk

T ^ T

Azura said...

alo..bestnye.... ade lg x??? :P hehehehe

visitme@FaTiN cOrNeR said...

oh tidak! knpa tak perasan..isk2..

kaseh suchi said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....nak nak jugak

Puan Kutu said...

eh akk lmbt la nie.huhu

peachippo said...

hehehe..bes nye dyorang...jeles cik !

takpe2 cik nak jerit jugak laaa !
naaaaaaaaakk doodle jugakk !
ngeh3~

ïêmå å¢klê§ said...

bestnya yang menang 2..
tahniah

akoo pae said...

heeheh takpe la..dah takde rezki kan..

=))
*dah tak sdeh..keh3

shida'R said...

tahniah semuanya ^_^

Fathiah Hamim said...

fa nampak tapi tau mesti dah tak sempat. hehhe

ILA HonEyBuNNy said...

hehe...ila lagi la xsempat..hahha

kelambatan..ehhehe

Tengku Puteri said...

eh..cmne sy x perasan entry tersebut....

dak eina said...

ala nk jugak T____________T

caliph shuriken said...

smkin ramai yg order dodol *doodle* kt sini, hikk...

kotak bulat said...

grrr..nmpkny kb terlepas.. :(

rara pinkmafia said...

alamak,akk dh lambat lah ni eh.

iMBobo said...

haha tak perasan plak wani nk buat mcm kilat ni haha mmg pantas dorg tu :)

laskar pelangi said...

thniah pada yg dpt dodol free..kih3

muhamad hanif said...

aku takdapat lah ni yea ?


ummpphh,,

LiLy @ MumMyQiStInA said...

owh..Tak sangka sis pun tersenarai juga..hehe..Thx ya Wani.. ;)

Abang Stalker said...

owh tidak~


sy bkn yg bertuah dan terpantas.lembab mgkn T_T