Saturday, July 2, 2011

20 TM call panggil interview [sambungan]

Sambungan entry sebelum ni --> TM call panggil interview

Dalam entry tu ramai yg komen cakap interview lagi penting dari jalan-jalan..hehe
ye, betul tu, memang interview tu penting..
sebabnye kalau dapat kerje dengan TM lebih terjamin dari keje kat kilang..
lagi satu kerje kat kilang shift siang & malam..
boleh ganggu waktu tidur & makan <--sangat tak suke sistem shift ni..

Sebelum ni aku tak gtau yang interview tu dekat mane kan..
actually interview tu dekat Butterworth je..
syukur sangat, Butterworth dengan Sungai Petani, mungkin hanya 30 minit..
jadi aku sempat berjalan 4 Julai nanti lepas Mr Z***** interview..hehe
semoga semua planning menjadi la..

~ Terima kasih yang wish good luck  ^_^ ~

Mungkin tak jadi jalan Kedah, jalan Penang lak..
macam cadangan Akak Aty sebelum ni..hehehe

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

20 bijik anggur:

apik pehe said...

hehehe...selamat berdating

dak eina said...

kalo dpt keje kt TM ok la..

Echin Nadiossa said...

hee u orang sg petani???

harrazdani said...

gud luck 4 mr z....jwb interview nanti kena steady yer....;)

caliph shuriken said...

oic, interview area sana ka.. apa2 pun, gud luck ^^

p/s: pnah keje ikut 3 shift, rsa mcm ntah apa2, huh...

latest en3: tanya sama pokok

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

hrp2 dpt la keje tu ...goodluck ya

Bui Idzra Ryn said...

gud luck kepada Mr Z..dan hepi jalan2 kat wanie..beli ole2 pastu pos ker kuching..hahaha ^_^

kotak bulat said...

hehhe..dapt jugak berjln dgn buah ati.. :)

syrupmasin said...

untunglah jalan2 :D

Wanie said...

apik~bukan berdating la, berjalan..lalala~

Wanie said...

Echin~yup..org SP..ade kawan kt sini ke?

Wanie said...

harrazdani~baik, akan sampai pesanan tu kt Mr Z..:)

Wanie said...

caliph~gila la 3 shift..huhu..terok kn keje shift ni..

Wanie said...

hatikubaik~amin..thanks ye ^^

Wanie said...

Bui~akak, amboi jauhnye duduk..huhu..nak pos kucing mahal..dtg amik kt Kedah ye..:P

Wanie said...

kotak bulat~ye, finally setelah 2 bulan tak berjalan2..:)

NuSaNa NoSa 91 said...

good luck utk interview tu wanie.. be prepared mentally and physically.. heeeee~ ^_^

PenDekAr LauT said...

Tm ok tu.. Layan kan je.. Gud luck..

Wanie said...

keen~thanks..bukan wanie tau..tp kwan wanie..:)

pendekar laut~ok, thanks =)

meaw said...

good luck wanie,hujung bulan ingat meaw tau,kehkehkehkeh :P

be confident kay,n jangan lupa share interview t :D