Friday, July 8, 2011

31 Header blog free untuk 10 orang terpantas!


Dengan pantas menaip entry kali ni,
agak-agak sempat ke tak?hihihi

Nak header free? Tuan Puteri nak bagi header free,
tapi untuk 10 orang yg terpantas je..
jadi aku tan nak la bebel panjang2..hihihi

a) URL Blog: http://firdanilovestory.blogspot.com/
b) Tajuk bagi blog: Firdani Love Story
c) Tagline blog: Firdani a.k.a Wanie
d) Konsep header: Nak doodle (sebab sy tak pandai buat doodle..hehe)
e) Saiz header: Ok ni yang tak pasti ni, buat 800 x 400 je la ye..
f) Kombinasi warna pada header: Pink + Biru (tengok header sy skang pun tau kan..haha)
g) Email: nanti sy bagitau eh..:)

Harap dapat jadi 10 yang terpantas la..huhu

Tuan Puteri, tak kisah bile siap, take your time k..
buat header comey-comey eh ^_^

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

31 bijik anggur:

Bro ahmad said...

header bro tak nak ubah..sebab header beli..rugi pulak nnti kalau tukar

Ini Kisah Tia said...

gudlak :)

Tengku Puteri said...

okeh..check..! memang pantas...org ke 5 pantas....heee.. nanti sy buat okeh..! klu doodle jdi dodol jgn x mkan lak tau...heeee

Wanie said...

Bro

owh, header duit seposen tu bro beli eh?
ok la tu dah cun..:)

Wanie said...

Tengku Puteri

tau xpe, nasib online petang ni..hehehe..takpe kalau jadi dodol sy makan, kalau jd dodol bagi blog makan..:D

SyUhAdA said...

gudluck~!

HonEyBuNNy said...

wah..

nak tukar header lagi la neh..heehe..;_)

Fathiah Hamim said...

cepat cepat cepattttt good luck!

Wanie said...

Ila

takde la dalam mase terdekat ni..
just simpan dulu,
bile dah bosan ngan header skarang leh tukar yg baru :)

apik pehe said...

laaaa..wanie kan da ader header baru buat tu...hehehhee

Acik said...

alaaa ... melepas lah acik! :(
gud luck 2 u!

+dieabella+ said...

nak3!!!hehe

muhamad hanif said...

gudluck cik wanie!!
!!



AHAHAHAHAHAHAHHA

caliph shuriken said...

gud luck fir ^^

Mrs.Yie said...

best la wanie nanti dapat header free..wanie x nak buat header free gak ke?hehe :)

Wanie said...

Apik

hehe..header ni buat simpanan je..sebab tak pandai nak buat doodle sebab tu suruh org lain buat kan..:)

Wanie said...

Mrs Yie

haha..nak kena pandai gune dulu baru leh buat kan untuk org lain..:)

hazwani yusof said...

ohceceh dapat tak jadi org terpantas?
goodluck :D

Wanie said...

hazwani

eh2 name same ni..hehe
alhamdulillah, dapat..:)

Bro ahmad said...

mana wanie bro punya banner kuikuikui?

Wanie said...

Bro

alamak! jap eh..haha..terlupe sudah :D

syrupmasin said...

good luck..ngeh2 :D

Puan Kutu said...

best nie..tp seploh org jer.macam takde harapan nak dapat.hehe..

Abang Stalker said...

abg da trsangat la lambat.. T_T nangis tpi katil la..wu..wuwu..

niena shopping2u said...

:D klo header bunga rose suke2 :)

Wanie said...

Puan Kutu

ha,ah dah cukup pun 10 orang..

Wanie said...

Abang Stalker

alahai, lek la..nak amik tisu, p men jauh2 k..:P

adan said...

gud luck er.. ^__^

abglan said...

uhuk uhuk.. terbatuk lak, sorry

nurdani said...

join jugak eh..nasib baik wanie jadi 5 terpantas. kita tunggu hasil tangan cik farhah zaidah a.k.a blogger istana cinta :)

Wanie said...

orait..dani kenal eh?siap tau name lagi tu..hehe..