Monday, July 25, 2011

29 Facebook, SPA & BE

  السلام عليكم

Smart tak profile picture baru ni? hehe..budak comel bertukar jadi samseng jalanan..pagi-pagi ni aku happy sangat sebab berjaya tukar name kat FB! banyak kali aku try tak pernah boleh, ni baru boleh..huhu..tujuan tukar? saje nak gune name manje glamer tapi still ade name betul dalam jawi..


Finally aku dah submit borang SPA, sejam gak la isi ni..harap-harap cepat la panggil interview nye..ni je kot jawatan yang ade kaitan dengan kos aku..huhu..kalau dapat pustakawan pun boleh la..hehe


BE kedua & mungkin terakhir untuk bulan ni --> Reebonz ^_^ tapi tak naik laju macam iklan Grapevine tu..huhu..


~ Itu je nak update untuk pagi ni ~
هاۏي ا نيچ داي

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

29 bijik anggur:

Bro ahmad said...

tahniah wanie..dapat be..blog picisan mcm bro ni..tak dapat be,,sedih T..T

COMELYA nak culik je rasa hmmm

tahniah dapat jawatan dan kerja elok2 ye

Diana @ bilakukatacinta said...

wanie: suweet ...hehehe..anak ke? kiki...anyway..best of luck dear..tunggu SPA ni kena sabaq...just pesan sis. Dont give up.. Wokey

cucu umie said...

semoga urusan jawatan SPA tu dipermudahkan untuk sis yer..hehe btw, tahniah juga dapat BE sis..

Mrs.Yie said...

kalau wanie dah dapat keje memang x boleh sangat dah jenguk blog kan.. :(

TYNTHA LANA said...

wanie..baby sapa tu..hensem toi pakai spek,hahahaah

Bui Junaidi said...

kenapa pulak jawatan pustakawan tu di hahaha kan..lucu pulak bui nengoknya..

akoo pae said...

mnde ape pegawai dietetik tu weh??
huhu

shida'R said...

hehe..mmg otai gambar tuh kih2..tahniah fir dapat BE lg huhu..shida xpat lg..

Miz Novexx said...

wah, hebatlah wanie amek kos diet... tahniah!! ;)

syrupmasin said...

aku pon ade apply spa kak..haha..tp taraf diploma je lah..ta macam kau..kalu dpt gaji kau lagi tinggi la dr aku..haha..arap kau dpt bole belanje aku nnt kan..iye ta?? :D

syiela said...

bestnyer bertambah BE

Fathiah Hamim said...

wah tekun sungguh memadam nama yea. =D

Syuxer said...

tahniah dapat BE..:)..syuk pun cam slow je BE update pendapatan semasa huhu..dah dua hari dia x update huhu..

perghh comel budak tuh heheh..la jadi pusatakawan pun best gak..heheh boleh baca buku hari2..heheh

Tengku Puteri said...

sy pun x reti nak tukar nama kat fb...huhuhuh...wah...BE...bestnya.. masyuk la wanie..!

Nizam Ijam said...

tahniah tuk BE k :)



” Nizam Ijam Dot Com”

dak eina said...

isi SPA mmg lame kn...

ifwat SAHAJA said...

wow, dapat BE laa :D


http://www.iefwatsahaja.com

HAZWAN17 said...

selamat mencari kerja...untunglah dapat BE baru..anyway comel pic hehe

alif haris said...

wah wah .. byk betul kejayaan yg dicapai hari ni ye hehehe :)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

eh2..lahir bln mei eh..

samalah..tp sy 31 may 1990..hehe..

azwa amani said...

profile pic yg cute and cool...

amani tak pernah dapat BE

caliph shuriken said...

dh daftar spa ka? nice.. pnah jgak apply pustakawan *not dlm spa* ..requirement ni perlu dip/deg dlm bidang ada kaitan library sepenuhnya.. siyes ar, huh...

adan said...

kadang sakit hati gak nak tukar nama tp tak boleh..

Ini Kisah Tia said...

waaa . 3 perkara sekaligus
:)

apik pehe said...

yeahhh..dapat be..hehehe

aTy _faRed~ said...

teringin nak mohon gov...dolu2 5-6 tahun lepas pernah mohon tapi tak de ape2 pon...senyap jer.. huhu..tak layak ker..?? pelik gak nih...huhu... teribe rase nak mohon lagi...ngeeee...

Asyila Zainuddin said...

kemain bergaye lagi baby tu.. hehe.. comel3! besnye dapat BE.. n gud luck okay! :)

meaw said...

3 in 1 ! hehehehe...pehhh dapat BE !

ILA HonEyBuNNy said...

wahhh...nak BE jugak..ila dapat 2 jerk..hehe...

habis stdy nanti baru ila nak apply SPA..hehe