Tuesday, November 1, 2011

21 Watsons Membership Card

Assalamualaikum...

Dengan rasminya aku dah jadi VIP Watsons sebabnye dah ade kad Watsons ^_^ 
kad Watsons ni bukan free ye, die caj RM12, tapi berbaloi la sebab dapat GIFT voucher..
sape nak beli kad ni boleh beli kat kaunter Watsons, senang je terus dapat..
tak payah isi borang pape pun, tapi kena daftar online untuk activate kad Watsons korang..

Ni la rupe GIFT voucher tu, ade banyak dalam 50++ jugak voucher die..
GIFT voucher ni ade 5 kategori: 
Only@Watson, Health and Wellness, Cosmetic, Skin Care & Personal Care
Setiap kategori ni ade la barang terpilih yang OFF/less either RM1, RM2, RM3, RM5, RM6 atau RM10..

Beli barang RM1 = dapat 1 point
100 point = Boleh redeem RM1 (kan bagus RM100..haha)
maksudnye dah beli barang kat Watsons RM100 baru dapat redeem RM1
nak redeem RM100 kena belanja kat Watsons RM10000!!
pehh, betul ke calculation aku ni??

Sape jadi VIP Watsons boleh g honeymoon kat Hotel Crowne Plaza! ade diskaun beb!
RM330 untul bilik deluxe! mahal ok~~~hahaha
dah penah g Hotel Crowne Plaza, memang cantik..
foreigner yang amik gambar ni, gegar kot..ish2

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

21 bijik anggur:

Lea Isnawi said...

lea dh lama jadi VIP watsons ni =)

aRa ❤ aFiq™ said...

uyooo.. myk na kne lanje bwu leh redeem myk.. ai2 ada gak ara p bli watson dea dok pomote suh wt.. tp mls.. hehe

Nafisah Ruslan said...

bagusnya ade voucher ni! :)

Cik Azizah said...

jijah masuk watson berkali2 cashier tu suh buat kad..tak buat2 pon..sebab malas nak kuakan rm12 tuh...hahaha

merahitujambu said...

sy dh lama dh buat..=_=..ok laa..

cik sakdi said...

awal taun hr tu aku ada wat,, point ala bpe ketul je. hahahah

cik sakdi said...

awal taun hr tu aku ada wat,, point ala bpe ketul je. hahahah

iMBobo said...

kena beli 100 kali baru dpt RM1 diskaun?sikitnye huhu

Puan Kutu said...

dulu masa muda remaja selalu la p watson berbelanja habiskan duit scolarship..skang duit sendiri tak sempat smp watsons dah habis dekat maybank2u bayar bil.muahahaha...

Bro ahmad said...

boleh shoping sakan kutip point wanie heheeee

ILA HonEyBuNNy said...

ila dari dulu nak jadi ahli watson neh...tapi xdaftar2 g...

thanks wanie ingatkan..hehehhe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Hari tu ada juga promoter watson tu suh akak apply kad tu..tapi sebab nak cepat time tu..sampailah nie tak buat2 lagi..nak buat juga ni..barulah best nak shopping..dapat kumpul point.. ^_^

shida'R said...

shida pon ahli watsons :)

Mira Marcello said...

nak buat kad nie kena daftar online eh kak wanie?

aisya said...

sejak jadi member watsons ni tahun lepas, everytime jumpa kedai watsons mesti masuk.. ade je yg nak dibeli.. hehe

semutsengal said...

oh.

kak..kau mmg suka blnja,so mmg ptt ada mmbership kad..

Aien Not Alien said...

jarang2 pergi watsons....hehe

aimie amalina said...

wah2
cek wanieto ni mang pelanggan setia watson la ni kan
kikiki

gud2 =]

cm nak buat gaklah
hehehee

foreigner mane amik gambo tu
kekeke

najihah sahami said...

mau jenuh la kalau nak dpt voucher seratus ringgit kan?

Bui Junaidi said...

jarang beli barang dekat watson...dekat kuching ni byk Guardian..

Abg Stalker said...

gambar owner yg sgt nmpk macho.hahaha..prmpn suka la kad2 membership ni.sbb korg yg byk berabis bli kn. +_+