Monday, November 28, 2011

11 Vektor: Fazura bercinta dengan Aaron Aziz

Assalamualaikum..

Kalau korang perasan, dekat sidebar aku ade link novel Cinta Misae dan Shin Chan, bukan aku yang tulis novel tu..hehehe..penulis novel tu ialah Puan Kutu <-- seorang blogger tingtong..haha..sekarang ni dah Part 6, korang try la bace dari Part 1, baru faham jalan cite novel ni..
Puan Kutu request aku untuk buatkan vektor watak dalam novel Cinta Misae dan Shin Chan, aku memang suke bab2 lukis ni, so no hal la..cube teka sape gerangan dua watak utama yang aku lukis ni? 
soalan bocor, dekat tajuk pun dah ade..kui3
 Yang kiri tu Aaron Aziz (lain gila kan?haha) pegang watak sebagai Kimi a.k.a Shin Chan, yang kanan lak Fazura pegang watak sebagai Lisa a.k.a Misae..pandai betul Puan Kutu kita ni reka watak dan karang novel..aku pandai bace je, nak buat karangan memang lemah..
 Kepada Puan Kutu: Wanie support akak dari tepi eh, semoga berjaya dalam bidang penulisan ni, nanti boleh request masuk dalam Penulisan2u macam akak Mimi kita :)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

11 bijik anggur:

Bro Ahmad said...

semoga puan kutu berjaya..wanie berjaya buat dodol heheee

Puan Kutu said...

wanie,

first nk ucap tq tq tq n tq.terharulah pasal vektor nie..

2nd penulisan2u tu tak terima kot cerita merapu cam akk.haha

3rd jgn sgka semua watak dlm novella tu tak wujud n akk reka.kiki

lastly, byk sebenarnya isi novella tu dr pngalaman sndri.cuma up sikit cacamerba bg watak jadi gempak.muahahaha...

btw tq 4 such a very cute vektor..inbox kt fb no hp ekk utk akk belanja wanie..:) (wah tak padan dengan sebulan takde gaji..hahahaha)

tq sekali lg..brapa byk tq daaa..

Aien Not Alien said...

Aaron Aziz menjadi...ada iras2... :)

diana said...

wah2!!untuk novel ye??kena mintak bayran tu..ekekekekeke

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ada iras2 tu..cantik..^^

Juliet_iRa~" said...

eehe..comelllll...:D

ILA HonEyBuNNy said...

tengok fazura pun menjadi gak..mmg gambar dia..heheheh

ila suka baca novel kt penulisn 2u tu..

Green Apple said...

comelnya...

Cik Azizah said...

wah serupa la aaron azizah. hahaha eh aziz! lalala :P

iMBobo said...

Mcm pernah dgr nama misae tp lupa..mak sin chan kot?hehe

Juliet_iRa~" said...

mn ada..ira search kat google la lolipop tu..xsuka sgt sbnrnya..suka tgk je design dia sbb comel..muahaha..;p

mhl sikit la tp sedap tau wanie..:D