Wednesday, November 9, 2011

23 Damia naik flight ok

Assalamualaikum...

Pernah naik flight? aku sekali pun tak pernah..sob sob sob..takde can nak mengorat PRAMUGARI kat atas tu..budak kat bawah ni (umur setahun pun tak sampai lagi) dah nak naik flight..
jeles maksu die..hihihi
Seminggu tak dapat jumpe budak comel ni..huhuhu..
*Elok sangat la mia ni kat kedai makan die melabur..kui3

Bawak balik kek lapis sarawak kat maksu banyak2 tau ^_^ 
(hint utk umi damia..hahaha)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

23 bijik anggur:

aiman fanboy k-pop said...

wahhhh...aiman dah naik fly dah..tuh pon sekali..lawatan ke jepun,new zealand n korea..^^

aimie amalina said...

hehehe
nnti kalo nak pi jmp kite kat sabah
boleh la naik flite
ohh
deme dok swak eh
alololo
comeinyela damia niii =]

Abg Stalker said...

cantiknya mata damia!chop dulu!klu mia bsr nti bt skandal dgn abg afiq eh..hihihi ;P

Fathiah Hamim said...

damia nak pi sarawak ka?

caliph shuriken said...

kedai makan kt area sp ka ni?

Syuxer said...

comel..hehe cam jepun pula damia neh hehe..;)

biasala kita, budak atas umur mana boleh naik kapal terbang kan hahahaha..;p

♥ Frau Reen ♥ said...

comeynye damia..blog ni pun sgt2 comel..jom,ke blog sy yg xseberapa ni

Hanif said...

hehehehehe ...kiut adik tu

ILA HonEyBuNNy said...

baikkk maksu....<---- Jawap damia comeiii...hehe

shida'R said...

rindu damia jugak...kih3..damia comel lah wanie ^_^

budak penjara said...

leh macing ngn adik syu aku ni..hehe..cute damia..asal ko x cute..hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..bestnye Damia..kecik2 dah naik flight..cuti2 sarawak ye..best2.. ^_^

Ujie said...

akak dah kawin baru berpeluang naik flight tau..
jgn sob..sob.. ya wanie.

*kek lapis s'wak mmg sedaap!

semutsengal said...

wooo,

kecikkecik dah naik flight, aku dulu kecikkecik naik ke bulan je.


ummpphh..

semutsengal said...

eh, apa yang flight nya ?

Tukang Karut said...

aku dah bosan naik belon...

Bui Junaidi said...

kakak wanie g sarawak kat mana..kuching..?

Cik Azizah said...

cumelnya damia wei!! rasa nak ngomol2 jer..haha

najihah sahami said...

haha..xpe2..nanti kita pegi sarawak sama2 eh, wanie sayam. tp tunggu wanie gaji dulu la. leh belanja mish. hhaha

aRa ❤ aFiq™ said...

ara pown ta pnh.. T.T

yen(toka ziizokukuto) said...

bukan dia ingat pun nanti heheheh,,,maksu dia takyah jelesla,,heheh

visitme@FaTiN cOrNeR said...

waa..seronoknye damia g sarawak..~~

kak wani, org pn xpenah nek flight..sob sob..

Pen MErah said...

comelnye. wuwuwuwuuu