Thursday, November 17, 2011

25 Template untuk kunangkunangsenja

Assalamualaikum...

Template kali ni ditempah akak kepada pemilik blog kunangkunangsenja
aku tolong designkan header, footer, outer wrapper, tab menu dan background untuk sidebar/date..mula-mula aku buat background untuk entry warne putih, tapi tuan blog lebih minat pink..hehe..jadi tukar sume jadi pink..yang penting customer lagi suka kan..hihihi..buat template sehari dah boleh siap, tapi aku akan bagi customer komen2 dulu dan aku edit semula so amik mase dua hari jugak la..
Header yang aku main belasah je buat..huhu..tangan palsu tu, haruslah perasan kan..hihi
harap akak dan si pemilik blog suka template yang wanie buat ni =) 
thanks sudi menempah dengan amatur..keke
Sila terjah dan support --> kunangkunagsenja (Blogger baru ni)

Nak kena upgrade lagi skill mengedit template dengan mengedit blog sendiri..hihihi

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

25 bijik anggur:

ILA HonEyBuNNy said...

cantikkknya....

ila nak terjah la...;-)

Yana Houry said...

cantiknye...

Lea Isnawi said...

wah wah dh makin maju bisnes die

Cik Azizah said...

cantikla! still pink yeaaaaahh!! button kat atas tu comel :)

aimie amalina said...

huwaaaa
pink lover sungguh ni
hehehe
sommm pi tgkk!


kretip je cek wanietoo ni

Pendamba Mawar said...

smart

caliph shuriken said...

nice.. smoga trus sukses dlm bidang edit2 ni ^^

Syuxer said...

wah rajinnya awk..hehe..:)

Bro Ahmad said...

template pinky wanie..cantik..thank header yang cantik juga

shida'R said...

wahhh pink dia hehee ^_^ mengancam ^_^

Diyana Ali said...

cantik cantik cantik. jeles. hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..Cantik..
suka dengan pink kaler tu.. ^_^

Puan Kutu said...

pink yg nie macam purple kan wanie?

Diana @ bilakukatacinta said...

comel..tp nampak sgt tgn tu pelesu..hehee...

najihah sahami said...

cewwahhh....up lagi wanie. up!

Abg Stalker said...

cun melecun edit template. :D

Anif Abdullah| AA said...

income tmbahan ni.. hehe
nicely done :)

Bui Junaidi said...

jeles betul dgn org yg ada tangan mejik ni..

semutsengal said...

mencikmencik orang berseni ni.


LALALALALALALALAAA

tulisan buruk said...

; comel3 :)

onie said...

bakat ko semakin menyerlah,good job wei :)

tarian jari said...

waahh....syok ar ade kelebihan buat mende alah ni...=)

myblog said...

huh!!! ada ajer idea...terbaik
datang dari bloglist aku
Hanif bin Idrus Blog

PinQib said...

wanie. gune ape ehh... hee. rase macam nak nempahh gak =)

Latest!| Klik SINI |

Pen MErah said...

pandainye? klaulaa wp sng cmne kan best.