Saturday, November 12, 2011

21 Sape follower ke 1988????

Assalamualaikum...

Esok aku nak turun KL, lusa baru balik..
mungkin tak bawak lappy kot, mane ade mase nak online..wee


Sekarang follower dah 1985, lagi 3 orang cukup 1988 (tahun kelahiran)
mungkin aku tak sempat nak usha sape yang ke 1988 tu <-- bajet ramai yg nak follow blog ni..haha
sape yang jadi 1988 tu nanti print screen eh and inform aku dekat bahagian komen ni..
ade special gift nak bagi ni..hihihi

Doakan aku tak pengsan mase berjaya dalam interview nanti ^_^

Esok malam nak g ICT, jumpe kamu kamu dan kamu di sana ya ~~~ :)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

21 bijik anggur:

Haniada said...

Hani dtg nak follow.. tak perasan jadi follower ke 1988.. hehe..
tak sangka pulak.. :)

Bro Ahmad said...

err sape yea..dah banyak follower wanie, bila la bro sampai seribu pun jadi la huuuuuu.

Fathiah Hamim said...

all the best interview kak!
be calm! hehe

aRa ❤ aFiq™ said...

err ta sempat plak..

Hanif said...

Semoga berjaya

ArulchelseA said...

dah de pun yg ke 1988 tu,. kih kih kih

budak penjara said...

arghhh..siyez aku nyesal giler follow ko awal2 kakak..haha..klu tak leh jd follower 1989..tahun lahir aku..haha

caliph shuriken said...

oic, skrg dh 1989 ^^

aimie amalina said...

huwaaaaaaaaaaa
rindu la kat wanieto nnti
wuwuwuw

gud luck taw!
alooo
kalo nak unfollow dan folo balik smp jadi 1988 ble?
kekekeke


gud luck taw! wat elok2..jgn ketaq lutut ye
hihihihi

cx's said...

wah. ramainya follower wanie. tibe2 cx nk jwb sp yg bertuah tu. nme die 'HirakulynFourpleSweet' .. heheheh picture die tgn org yg membentuk bintang. heheh :) congrats syg da ramai follower. da nk cecah 2k. :) gudluk

sis92 said...

wah ramainya folower dia :)

hehe eh stokin comel pink itu saya :P
happy blogging :)

♥ p a a n i ♥ said...

eh kita sebaya!

aimaniman said...

bila akak sampai je blog adik ni dah 1990 flower... akak ke 1991.. lambat deh...

Cik Azizah said...

yehaaaaaa! tarikh lahir kita la yunk..ehehe tu ha tunggu folower ke 2000!! tahniah!

penmerah said...

waaaaaaa dh nk msuk 2k.. gile ah wanie

LiLy @ MumMyQiStInA said...

skrg akak tgk follower dah 1992..Tahniah sapa yg bertuah tu.. :)

wah2..bestnye nak p ICT..teringin nak p sana tapi tak sampai2 lagi..sob2.. (:

ILA HonEyBuNNy said...

ala......ila nak jadi la...heheh..tetiba...

good luck wanie....pengsan lepas interbiuw xpa....hehe...

eh skrg dah 1993 la..heheh

Hazwan Arif said...

nk unfollow then folow balik keh3

visitme@FaTiN cOrNeR said...

dah ada follower 1988 tu..sape yg bertuah~~

good luck interview..

ღ nurrul ღ said...

Yang bertuah nurrul yg ke 1996 jadi ... HirakulynFourpleSweet yg bertuah itu :)

Lynn said...

wahh~~..ramainyer...fuiyooo~~