Tuesday, November 8, 2011

18 Doodle special request by budak penjara

Assalamualaikum..

Sape tak kenal budak penjara? haruslah serbu blog die..die bukannye bekas banduan ataupun warden di penjara tapi seorang GURU a.k.a pendidik..entrynye yang agak sengal santai tu memang menarik hati..setiap kali aku p blog die, mesti bace tak tinggal walau satu ayat pun..huahuahua 
(sila percaya ye budak penjara)

Aku telah membuat seketul doodle a.k.a dodol special untuk dia buah hati pengerang jantung budak penjara sempena takde sempena pape..saje je aku nak buat, dah die mintak ape salahnye kan..aku kan kakak..kakak pulak dibuli adik, bukankah kakak yang patut buli adik? ape aku bebel ni

Silalah amik ye pengerang jantung budak penjara, doodle ni khas untuk kamu wahai fatin a.k.a tasnim..doodle ni aku upgrade sikit dari doodle aku buat sebelum ni, perasan tak?aku letak veil ok..yela dorang pun dah nak kahwin kan memandai je aku hihihi..harap fatin a.k.a tasnim suke la doodle ala2 pengantin pegang laptop ni ye..warne ungu ni budak penjara yang pilih tau..
sayang betul die kat buah hati die ni..keke..

Ade yang nak request doodle macam ni ke? err

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

18 bijik anggur:

caliph shuriken said...

vaio tu, huh...

aRa ❤ aFiq™ said...

uyooo.. request doodle kt awek eh.. sat g suh pkwe ara mai uat request lak.. hehe

yen(toka ziizokukuto) said...

camne nak request ni huhuh :) :)

Cik tikah said...

makin dikenali wanie ni. hehe..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

comel..ayu duduk bersimpuh..^_^

semutsengal said...

weeewiittt,

kemslam tuan punya dodol. Raya haji mana ada orang buat dodol.



LALALALALALAL

ctk said...

hehehe...ambOiii...budk penjara tu jiwg gk ek..hahaha...maaf cikgu...hihi

visitme@FaTiN cOrNeR said...

perghh..budak penjara doodle kt sini pn dia nak pau jgk..kikiki..

Puan Kutu said...

wow pengantin pun smpt online lg..kehkeh..

Ujie said...

jap akak pi ziarah bdk penjara ni ya..

tarian jari said...

nak jugak doodle muka cam sy!huhu

Tukang Karut said...

rajin betul la...

apik pehe said...

huhu..lame tak jumpa wanie

budak penjara said...

tq kakak ku..haha..

weh bila masa plak aku sayang kt pengerang jantung aku..haha..aku sllu gaduh2 ngn dia..cm aku gaduh ngn ko jgk kakak..haha

budak penjara said...

tq sekali lagi..haha..kembang idung aku kejap kakak sanggup tolong adiknya

aimie amalina said...

alololo
budak penjara ngedeng2 kat wanie la ni
heheheh
comeinyeeeeeela

Bui Junaidi said...

entry budak penjara mmg best kan..hehe

Abg Stalker said...

pergh..tolong adik dia bt dudel..kakak yg baik ni.HAHAH