Sunday, November 6, 2011

33 Kalah dan menang bergaya di aidil adha

Assalamualaikum..

Kalah dan menang adat permainan kan..semalam aku kalah la, tak berjaya menjadi pengomen terbanyak untuk minggu lepas dalam blog Pen Merah..ade lagi yang mengomen dengan banyak..dasyat tak dasyat? hehehe..pemenang RM100 ialah Myra..kecewa tu ade gak tapi takpe kalah bergaya tu..hehehe
*Pinjam 'gambar' eh kak anne..hehehe

Semalam jugak aku menang bergaya sebab berjaya menjadi pemenang dalam Giveaway Aisha Online Store..good and bad news come together gether..hahaha..

Bakal mendapat handbag vintage!! yay! haruslah happy kan..

"For the 6 first winners, you have won the vintage handbag which I have personally choose the colour and picked each one, for you. It will be a secret untill you get your prize yah!
I hope you'll like them." - Aisha Online Store



Secret tu, kena tunggu hadiah sampai rumah dengan sabar la :)

Salam aidil adha untuk semua..

tak sempat pulak nak mendoodle busy dengan 'event besar' muahahaha <-- berjangkit sudeh 

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

33 bijik anggur:

shida'R said...

tipis je tuh hehee ^_^

iMBobo said...

Tahniah wanie! hehe kalah mng adat lah kan..tp jeng jeng jeng haha..

najihah sahami said...

ecece..murah rezeki aidiladha ye..

Tukang Karut said...

1475? erk... apa yang dikomenkan tu?

Cik Azizah said...

pehh terbaiklah yunk! tahniah!! salam aidil adha

penmerah said...

tahniah wanie.. eheheheee

Abg Stalker said...

ala..ckit je lg.xpe la..nk bt mcm mn,xde rezeki.hm..tetap tersenyum la dpt handbag vintage kn. ;)

HazwanDotCom said...

rajin betul join macam-macam erk
tahniah-tahniah

yen(toka ziizokukuto) said...

tahniah,,,beg vintage tuh :)

shida'R said...

selamat hari raya syg :)

caliph shuriken said...

congratz dpt hadiah raya ^^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

salam aidiladha wanie...

Tahniah utk kemenangan..& utk kekalahan tu cuba lagi..pasti boleh..chayok2.. ^_^

mi$$ oZja said...

tag kamu! http://pinkliciousme.blogspot.com/2011/11/ieyza-afieyna-1st-giveaway.html

merahitujambu said...

ada eh kalah bergaya=p..selamat hari raya

cikgu ainura said...

tahniah wanie... salam aidiladha :)

ILA HonEyBuNNy said...

tumpang happy untuk wanie...;-)

tahniah...

Fathiah Hamim said...

wahh contest vintage tuh yang akak lukis balek tuh kan? memang patut menang! hehe tahniah!

Bro Ahmad said...

bestnya wanie..tentu awak dapat nanti

Heidi Shafiq said...

dasyat.. byk gile komen..

aimie amalina said...

hohohohoh
sungguh hajen budak ni meng komeng2 ye
kekekeke
x pe..dpt hadiah lagi baik punyee
awww..suke la tu, bergaya beg baru
weee

wanieeeeeeetooo! rindu kamuuuu!

aRa ❤ aFiq™ said...

kalah n menang eh.. eh yg menang bag 2 na kongsi ngn ara an.. :P

budak penjara said...

kak..tunang aku mintak ko wt dodol 1..yg pakai tudung n laptop..leh tak??tolong er..hehe..nmpk dia kemponan dh tu..x smpai ati la plak tak dptkn apa yg dia nk

anamizu said...

wahhhhh menang hnbeg!





luv,
cik ana

myravea said...

hehe..congrats dear :)

penmerah said...

mesti mlm td nak bengkak jari 2 kan? ahaha

Wanie said...

@penmerahoo gelak ye..xpe2 :P malam ni nak bengkak kan lagi..huhuhu

Wanie said...

@myravea congrates to u too :) belanje kepsi wee

budak penjara said...

eh klu aku nk,tak kan la aku suh ko buat yg pakai tudung pe kn..hehe..fb aku ko g kt blog tempur sang laksamana aku dlu..kt ctu de fb..ko add la..

ai tu aku dh mintak ngn ila nk add fb ko..tp ko cakap xnk bgi kan.. lam ati aku terfikir, asal sombong sngt ni..cam la aku nk ngorat ko..haha..pdhl aku nk mntk maaf sbb adiah g.a sifu&ila ko tu x smpai..haha

Cik tikah said...

dahsyat tuh nak komen beribu ribu. aish!

Wanie said...

@budak penjara mane ade sombong la..huhu..ila xde pun mintak dengan aku..lain kali tanye la direct dengan aku..malu2 unta lak..pasal hadiah tu jangan dikenang..kang aku mintak balik baru tau..haha..

Puan Kutu said...

mmg kalah bergaya..tipis jer tu dia menang...

hadiah handbag tu mmg awal2 dh ramal wanie boleh menang.hehe...

Lynn said...

wahhh~~..jelez..awat lah tak on9 lelama..ni lah padahnyer..adoii~..kalau tak dah dpt enbeg fwee..jeleeezz..haha..

Zarul said...

fuyyo dahsyat la wak ni...tak menang tak pe ..next time mesti menang