Sunday, November 6, 2011

5 Keyword takleh belah


Assalamualaikum...

Err, sape tak join lagi Giveaway Pen Merah? ade lagi 5 hari, sempat lagi ni..jom join sekaki jom :)

Majoriti keyword semalam pasal @+[100001675120071:0]
Dasyat betul penangan entry aku sebelum ni  hahaha..mesti ramai dah try buat kan? yang takut nak try tu, tak payah nak takut sangat la, bukan kuar muke hantu pun :) 
Untuk yang tak tau lagi cube copy ni --> @[100001675120071:0] dan paste dekat wall Facebook..tak kisah la wall pakwe/makwe, husband/wive, kawan ke wall sendiri pun boleh :)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

5 bijik anggur:

najihah sahami said...

waa..sonok la waniee!!!banyak kot tu yang masuk. hehehe

caliph shuriken said...

meriah dgn keyword ni, hukk...

Fathiah Hamim said...

haha benda tuh benda baru. suma nak tau apa maksud dia, sebab takut nak cuba sindri =P

aimie amalina said...

ape ke pelik bebeno keyword nye
hahahahaha
nk terai ah nnti..

aRa ❤ aFiq™ said...

hehe.. da try n xnk try lg.. :P