Friday, November 4, 2011

30 Mereka buat aku tersenyum riang..lalala

Assalamualaikum..

Mereka yang dimaksudkan ialah Kechik a.k.a Fiona a.k.a Syaa Fienaa & Nisa..
budak berdua ni aku kenal kat blog, tapi dekat Facebook jadi lagi rapat..
kalau Syaa Fienaa muncul dekat wall aku, otomatik Nisa muncul sekali..
 Al-kisahnye tadi Nisa ade post something kat aku:
CARA TERBAIK UNTUK BUAT TULISAN UNGU (BUKAN BIRU) :D

1. COPY INI : @+[100001675120071:0]

2. Buang Tanda +

3. Kemudian Post comment dekat sini
4. Gud Luck !!! cube larh ;)
Dengan blur2 ayam aku copy la sume ayat tu, then post kat wall Nisa..
motif bukan untuk buat tulisan ungu (tau die tipu..haha) tapi nak semak kan wall die..
tau kuar ape??? kalau nak tau korang try la buat ye, just COPY @[100001675120071:0]
then PASTE dekat wall Facebook sape2..hehehe

(just for fun ok, boleh la nak hilangkan tension)
GOOD LUCK~~~~ :) dah berjaya gtau aku eh ^_^ 
Jom usha jiran baru aku --> Norlida Ramli ^_^

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

30 bijik anggur:

budak said...

hehe..mcm seram je..

Lea Isnawi said...

hahahahah
dh try usha dh profile no tu

keh keh keh

liya alia said...

hahahaha.. tertipu. saya ini monyet. lawak lawak. gelak guling guling

Princess Fiona Bini Shrek said...

aww2...byk nya nama saya..wekk! haha..i like! nak jerit nama nisa jap..nisaa!! come here bebeh!
jeng2..sila2..sila buat.. :P

cucu umie said...

wey, mane name ayie nie..hahaha

Si Kawaii said...

cool. senget je. dah cube kat wall kawan. then terus delete. Hahaha :D

Diyana Ali said...

tak nak cuba, haha sbb tulisan pink pon ade la org kata .hehe. bestnya kenal2. nak add juga ? hehe

Miz Novexx said...

ramai yang post mende ni kat fesbuk, hahaha... pakat try la ramai2 ye ;)

..cik gugu.. said...

xmau wt.. tkt t'kne ;)

caliph shuriken said...

jiran baru tu dak kedah tau, hikk...

✿ Cik Nisa ✿ said...

eh2 mcm kenal yer name nisa tu . haha . ouh nak kenekan org yer , kene dye balik . ekeke .
warhhhhh terharu rase yer .
lurb u larh ♥

Syuxer said...

hehe tak nak watla hehe..hahaha teruk kena..ciss debik budak tuh..;p

Norlida Ramli said...

ada tengok org post pasal ni kt fb tp x penah try pon..aiyak..ase nk try la..agak2 kuar ape ek.bedebar pulak.hahaha

p/s:hai jiran baru.hehe

**::CIKNUURUL::** said...

alaa,ingatkan nak gtau dulu jadi ape,.haih,.kene cube dulu la ni ek,.hehe,.

Aiman Isa said...

=.=''

yg ni pekena orang~

dayu_myself said...

aku trkena jugak..
hbis roomte ktwekan smpi esok hri.
tgh mamai2 ngantuk kan..
men ikut je orng suruh..
bleh plk kluar saya ini mo****..
adeh....sabar je laaa..
hahaha

aRa ❤ aFiq™ said...

haha.. tulisan ungu jahat..

TeAqArH said...

xmau buat sbb da tau..hehehe.tertipu je...tp havefun laaa...

cik sakdi said...

kuar apa kak?? aku rasa ni mesti pedajal mcm aku selalu kene. wakakakakak gtau la ape jadi. hahah

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hahaha..wanie..akak copy tadi tapi post di wall hubby...sakit perut akak ketawa..dah lah intenet slow..nak delete balik mkn masa..sempat lagi kwn dia komen..hehe.. :D

zureen said...

nice entry ;p

Abg Stalker said...

hahaha..smlm ada baca.tp tkt nk bt.ingatkn sebar virus ke kn. :)ehem,kacaknya jiran baru.kne terjah ni. ;)

ct hajar said...

memang for fun. saye monyet ea.. haha :D

Puan Kutu said...

aduh tak faham akk..dah tua..:)

semutsengal said...

@[100001675120071:0]

anamizu said...

tak habeh2 bab tulisan UNGU tuh.. hahahaha =P




luv,
cik ana

Fathiah Hamim said...

monyet monyet =D

zareliqa afiqa said...

saya monyet eh? ahaha~ takut nak buat mula2.tp nak taw jugak~ hihi

aimie amalina said...

hhahhahahaa
adoiiii
mcm2 skrg ni
tersenyum smp mne tu wanieto?
hehhehe

Anak Shaleh said...

hehehe ngakak lucu lucu lucu