Thursday, November 17, 2011

18 Header untuk Trioseposen.com

Assalamualaikum..


Header yang simple kan? hehe..aku tak caj pun header ni..khas untuk bro ahmad..dah lame die mintak, lepas siapkan tempahan baru aku sempat buat untuk die..sorry eh bro..hehe..

Sape nak aku tolong buatkan header simple macam kat atas just email aku eh..
kalau betul simple aku buatkan free of charge :)

Entry spontan, nampak sangat xde idea tapi nak gak update

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

18 bijik anggur:

nurdani said...

comel headernya

Syuxer said...

untung bro trioposen ada orang watkan untuknya..nampak simple tapi cool

wanny wana said...

rajin betul cik wanie kite ni.. :)

Rtp Farra Arisha said...

it's nice ;)

Bui Junaidi said...

kak bui teringin jugak nk ada header simpel2 ni tp tak leh pasang dekat blog lah..template yg kak bui guna mcm tak sesuai pasang header..aritu kak bui ada suruh sorang blogger buat..cantik sangat tp bila pasang dekat blog dia jadi pelik...

Cik Azizah said...

ok la tu..janji ada seni n bakat buat header dari jijah langsung xtahu ape2..hehe

aRa ❤ aFiq™ said...

header pwee ntok ara ta da ka ? :P

LiLy @ MumMyQiStInA said...

simple tapi menarik..Cantik.. ^_^

shida'R said...

lawa2 hehee ^_^

Hanif said...

memang kreatif betul ler..u ni.
Nak tapi ego lelaki tahu-tahu ajer ler..
Itu hari dalam entri aku kutuk pompuan suka gambar kartun ..kang aku letak kang..kena kutuk issskk..

Emmm...konpius ni...

Lea Isnawi said...

simple tapi smart!

aimie amalina said...

alaaaahaaaaiiii
tetoomeeei lagi kretip dan inovasi
weweewe

bole la bebile minta wanieto buatkan.yeyeyeye
hehehe =p

ILA HonEyBuNNy said...

wanie yang rajin dan baik hati...;-)

Aien Not Alien said...

simple yang menarik....^_^"

Bro Ahmad said...

thank wanie..bro suka header ni..p

Puan Kutu said...

akk suka yg simple2 camnie..comel!

Aiyo tu akkla wanie..haha versi comot sebab sudah berpanas2 dipadang..awet muda yo klu tu adk akk.hahaha...

PinQib said...

peminat harry potter ke apa ni

Latest!| Klik SINI |

Ezad Skytech said...

header bro ni simple tapi smart...:)