Thursday, November 24, 2011

25 Vektor for my bestfriend

Assalamualaikum..


Vektor ni permintaan ex-housemate a.k.a ex-coursemate a.k.a my bestfriend..macam best lak buat doodle couple yang tengah hangat bercinta ni..hihihi..seriously aku memang tak pandai nak lukis vektor yg sebijik muka sama, aku hanya buat yang termampu, janji mata aku nampak vektor ni ade iras macam muka asal, ak terus save..hehe

Nak buat vektor bagi aku memang mencabar tapi kalau saiz gambar asal besar dan jelas boleh memudahkan proses menekap, jadi cepat la nak siapkan sesuatu lukisan tu..kalau saiz gambar kecik, aku memang tak pandai nak buat, nanti confirm vektor yang dibuat takde iras langsung..haha
Untuk sahabatku:
Aku doakan korang sampai ke jinjang pelamin, insyaallah =)
cinta tak kenal pangkat/darjat, negeri/negara ataupun rupa..
semoga korang bahagia selalu..amin..

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

25 bijik anggur:

Ezad Skytech said...

hee..terer nya buat vektor...ok la tu..ada nampak juga rupa orangnya..:)

aRa ❤ aFiq™ said...

wow.. cik wanie kte buat vektor plak skunk.. dluw doodle.. mkin maju.. btw , sweet la vector 2.. kt ara ta da ? :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik lah wanie..
berseni betul wanie ni.. ^^

Puan Kutu said...

semoga bahagia hingga akhir hayat juga yer utk ur bf..

nak kawen jemput akk sekali.haha..

PinQib said...

xtif nyew buat vectorrr... xpe.. ada keinginan =)

BezBuddy said...

smlm ak dh try wat..hehe..byk lg nk tye ko ni..hehe

dhiera said...

kemain seronok lagi dia buat vektor ni~

Aien Not Alien said...

woahhh...vektor couple pula..hihi

Abg Stalker said...

xpe la..asal ada kn. :D kwn ni da nk kwin ke?tahniah..

Cik Azizah said...

ok la ni..menarik n cantik gak! pandai la wanie. sekarang semua musim vector kan..

Fathiah Hamim said...

comel nyaaa. belon belon

nurdani said...

cantik vector wani

Juliet_iRa~" said...

wanieee..

nak jugaaa..

ahahahha

Lea Isnawi said...

wah wah asyik ber-vector je die ye

cikgu ainura said...

wahhh..comei2...
wanie, t leh watkan vektor nuyu & ucuk... hehehhe

syrupmasin said...

style la kak..kau hebat eh buat2 bende mcm nih kak..utk kau dgn bf kau jugak lah selamat kejinjnang pelamin..ke kau dah kawen kak?

shida'R said...

cantik ^_^

budak penjara said...

kakak aku yg sorang ni mmg bagus..org mintak suh wt dodol..cpt je dia wt..cam akk wt dodol utk tunang aku..hehe

YOUsoF said...

Untunglah pandai buat vektor macam ni.Lagi untung kawan yang di-vektro-kan mukanya tu.. ;D <--- Ketulan dodol yang ke 19.

YOUsoF said...

*Kalau teringin nak jadikan vektor² tu pelekat jangan segan nak ke sini ye..

http://pelekatku.blogspot.com/

;)

Anonymous said...

lol.... pd pengomen.. aku la si bestfrend cik bilis.... aku belum kawen lagi la!!! hahaha

nway my bestfrend.. cik bilis thanx u sooooo much...miss u

ko pon semoga ke jinjang pelamin dgn en zainal yek

Juliet_iRa~" said...

ni namanya vektor ke?hahaha..apa beza ngan doodle??;p

pss apa mksud wanie pastikan gambar tu clean n clear?hahaha..

nak2..
nak email???!!!!

psss nt ira bg wanie ole2 cameron..haha..tp y biasa2 je la..;p

Wanie said...

cik bong ~ hahaha..miss u too :) nt nak tunang ke gtau aku..kekeke

insyaallah, amin :)

Juliet_iRa~" said...

ohh fhm2..haha..

kalo nk 2-2 blh?kekeke..;p

kalo wanie rajin la..

nt ira send gambar kat email..

yeee..nt ira bg fridge magnet ngan penanda buku cameron..

xda apa pon..kecilll je bndanya..huu..nt ira pos k..:)

ILA HonEyBuNNy said...

ini pun cantik....sebab ada warna warni...ehheheh....;-)