Sunday, November 13, 2011

29 Konpius sudah..hahaha

Assalamualaikum..

Sempat update sebelum gerak ni..hihihi

Aku sedikit konpius dengan jumlah follower aku ni..

Rujuk gambar2 kat bawah ni eh..
 Yang atas ni 1985 follower 

Yang bawah lak 1992 follower..jadi ade pertambahan 7 follower la kan, tapi kalau tengok gambar bawah ni just ade pertambahan 4 follower je..err, paham ke? mungkin ke yang lagi 3 follower tu 'follow privately' jadi aku x nampak la picture dorang?

Mungkinkah haniada my 1988 follower? semalam die ade inform dekat komen..
harap2 die ade la print screen sbb aku dah konpius sangat dah ni..hehe

Sape yang tempah header/template harap bersabar eh, nanti aku siapkan :)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

29 bijik anggur:

Haniada said...

slm.. Nasib baik semalam Hani ada prinscrint.. hehe.. :)

Juliet_iRa~" said...

thn kelahiran sy juga!haha.;p

selamat maju jaya wanie!

cucu umie said...

konfius2..hehehe

Aien Not Alien said...

ramainya sampai konpius...hihihi


tahniah wanie.. ^_^"

LiLy @ MumMyQiStInA said...

erkk..napa boleh jadi macam tu ye..akak tgk pun konpius.. :D

Lea Isnawi said...

dh bertambah lagi 2 follower.
hebat!

Maicher said...

saya follow anda as anon jugak.
hehe

caliph shuriken said...

kdg2 jadi cmni laa.. kjap ada, kjap nyorok, huh...

budak penjara said...

ohh hari ni bljr matematik kira mngira..ehhehe

Cik Azizah said...

xcayo den.. hehe follow privately la kot tu. hehe

Gadis said...

wahhh ramainyer follower...=)

Ini Kisah Tia said...

boleh pulak main2 .. hahaa :)

aRa ❤ aFiq™ said...

ara la 1988 2.. :D

ILA HonEyBuNNy said...

aikk?? cmna neh??

ila pun terkonfius....hehe...

Puan Kutu said...

aduh akk tak pernah pulak jenguk kotak follower tu..cuma kadang2 alert tentang penambahan dan pengurangannya.keke..

Hanif said...

hehehhehehe....
jangan pening pi interview dulu..
lepas tu lambung syiling tgk siapa follower 1988.

Bro Ahmad said...

bro tunggu wanie.. follower tu main2 kot?

Abg Stalker said...

mgkn dia komen secara senyap,x public. :)

Nur Zulaikha said...

ape2 pun follower tu kan berkurang ke angka 0 cik wanie..hehe

yen(toka ziizokukuto) said...

heheheh,,,kadang kadang memang jadi camtu,,gambo tak klua,,saje je,,hehehe

aimie amalina said...

gagagagaga
adoiiii
deme taw wanie nak bg hadiah tu sje bg konpius tu
kekkee
cian die


wanie!
gud luck semuanya!=]

Ujie said...

akak punya pun penah beberapa kali jadi gitu. tapi lps beberapa hari, okey semula.

Si Rabun said...

singgah sambil follow. cari shoutbox tak jumpa

EmpayarUtama said...

Tahniah le dah ramai tul pengikut :)

semutsengal said...

sapa tak nampak dia tak lama.


LALALALALALLALALA

Tukang Karut said...

follow senyap2 la tu...

aisya said...

ramainya.. congrats2.. hehe

Syuxer said...

follower misteri tuh hehe..seram heheh

dhiera said...

uik, yela ~