Wednesday, November 9, 2011

17 Apa itu put put put dan tut tut tut

Assalamualaikum...

Sebelum ni aku ade story pasal put put put dan tut tut tut kan, sumenye hanya tinggal 'angan-angan tak kesampaian'..ikut aku memang tak kisah keje dengan tut tut tut as put put put..atas faktor keselamatan family aku tak bagi keje situ..mungkin itu bukan rezeki aku kan..

Err, semalam tak tido aku bace novel 7 hari mencintaimu, dah lebih separuh aku bace, nanti aku review..buat mase ni aku sangat2 suke jalan cite die, walaupun agak meleret..
jangan la hero n heroin mati sudah la..huhuhu

Lepas bace novel, ade 'novel lain' menanti untuk dibace..huwaaa..report katering almost 2 years ago..
 Boleh tahan tebalnye, yang ni mau 5 hari baru abes aku study balik..hihihi
Doakan aku dapat keje ye kawan2..
Tak sempat nak balas kunjungan korang,
malam ni aku terjah korang2 yang baik hati singgah bace entry aku ni :)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

17 bijik anggur:

Lea Isnawi said...

kenapa nak kena bace balik?
utk interbiu ker?
gud luck wanie

Fathiah Hamim said...

tak pe. ada hikmah tak dapat tuh.
insyaAllah ada keje laen yang lagi best untuk akak

aimie amalina said...

huwaaaaaa
nak pi interbiu ke niii
besshnyeeee

aduhai..seronok je dgr..keke
x pe..anggap mcm bce novel ye
hehehehee


ajen2! =]

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bukan rezeki nak dapat kerja tu..mungkin ada yang lebih baik menantikan..

Wah..tebalnye wanie..
Chayok2..
Good Luck ye..^_^

Princess Fiona Bini Shrek said...

hehe...nanti btaw kecik taw camne jalan cerita nya...ekeke..:P

smoga dapat keje! then nanti bole la treat kecik..opss..eheh

najihah sahami said...

ceewwahhh....kalau novel siti rosmizah leh habes..takkan repotttt gitu tak boleh kot..hahaha

Abg Stalker said...

wau wee..~xkn sampai 5hr wanie?lama tu..berpinau mata ngadap eh.gud luck k,semoga wanie dpt la kje yg bagus. :)

yen(toka ziizokukuto) said...

huhuh,,akak kan ajin,,tak lama lagi,,,dapat lah tu,,insyaallah :)

Lynn said...

wahh~~..review pat~..!! :D

aRa ❤ aFiq™ said...

wah.. dasat da separuh novel smlm ? ok na pngsn jap.. hee

Tukang Karut said...

erkkk... note ni pun tebal gak... mau tertidur kalau baca...

Ujie said...

takpelah..moga wanie cpt dpt kerja ye!

Cik Azizah said...

insyaAllah..harap2 wanie dapat keje ni sesuai dengan course yg amik dulu :)

budak penjara said...

dah tau hero ngn heroin tak mati dan pasti akan bercinta..so ape bestnya baca novel?cerita sama je awal dan penhujung..juz jalan cerita je len2 ckit..hehe

caliph shuriken said...

gud luck ^^

ILA HonEyBuNNy said...

good luck wanie....;-)

shida'R said...

gud Luck wanie ^_^