Wednesday, November 16, 2011

17 CONTEST TEKA HARGA BURGER!!!

Assalamualaikum..


Malam ni aku nak join contest yang dianjurkan Cik Tikah iaitu contest teka harga burger..hehehe..menarik kan burger kat atas ni, nampak sangat sedap! teringat burger boboiboy
dah 7 bulan tak makan burger boboiboy..huhu

Syarat contest ni boleh tengok kat sini --> CONTEST TEKA HARGA BURGER!!!

Wanie teka harga burger ni RM2.50 :) betol tak cik tikah? hehehe
burger ni burger biase kan, keju and telur pun takde mesti tak mahal sangat..
kalau ade keju + telur mungkin la mahal sikit dalam RM3.50..
Hadiah menanti pemenang:

1) Tiket diskaun masuk Lost World of Tambun

2) Voucher Domino's Pizza 

Aku tag: Shida, Ara dan Caliph

Esok malam dah TUTUP, sape nak join cepat2 ye..weee

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

17 bijik anggur:

Cik Azizah said...

gudluck yunk! kalau menang tiket tu kasi jijah!! honeymoon! wakakaka eh eh...:P

cik sakdi said...

kalau burger arnab mahal tau kak. ekekeke

Bro Ahmad said...

free je tu wanie hahaaa

Cik tikah said...

syg wanie ketat ketat sebab sudi join contest cik tikah ni. syg kamooooo la! hehe... tq yer dear.

syrupmasin said...

perghh dah lame ta jenguk blog sampai dah ade contest teke harge burger..haha..kakkk..lame aku ta singgah sini :D

ILA HonEyBuNNy said...

good luck wanie....

ka rm 2....sebab ila beli rm 2...
tapi mmg area2 tu dah tu..ehhehe

aRa ❤ aFiq™ said...

mekaseh tag.. jap na pk hrga :D

Puan Kutu said...

gud luck wanie..:)

hadiah best jugak..tgoklah klu smpt esok akk join.hehe..

Gen2Merah said...

menarinya contest ni.. lumayan betul hadiah dia.. best

merahitujambu said...

cmni pon leh buat contest..menarik nyaaa

aimie amalina said...

gagagaga
hadiahnyeeee
kemaiiinnn syok kot
kekeke

gud luck wanie!
menang nnti share2 la ye
kekekeke

shida'R said...

sempat ke shid an join nih..huhu

tq2 dear tag shida ^_^

Tukang Karut said...

singgit kot... huhu...

iMBobo said...

rasanye rm2.20 hehe.. dlu rm1.50 je satu burger ayam..mahal dah skrg hmm..

Norlida Ramli said...

gudluck wanie!!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck wanie..
akak bagi jawapan mahal.. :D

caliph shuriken said...

owh, tag contest ni ka?
gud luck fir ^^

*sowi x smpat join, huh...