Monday, November 14, 2011

18 I City dan Hujan

Assalamualaikum...

Nak tengok sangat handbag baru aku kan?hihi..

Semalam sempat jugak aku pegi I-City Shah Alam..elok 5 minit jalan2 kat I-City hujan lak..huhu
nasib la ade tempat berteduh, dekat dalam snow walk..amik gambar pun banyak dekat dalam tu je la..tapi aku tak masuk yang snow walk tu, mahal owh, tak padan lak time tu pun dah pukul 10 lebih..
nanti insyaallah pegi lagi, mane puas jalan dalam hujan..huhu

 Nak berjalan wajiblah bawak mak kesayangan :)
 Pandai jugak mak aku amik gambar..hehe

DSLR wajib ade klu nak amik gambar malam..malangnye aku takde..haha

 Gambar dari camera cikai macam ni la..keke

Rindu budak ni..lagi 2 hari je lagi..

Esok story pasal interveiw pulak =)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

18 bijik anggur:

Diana @ bilakukatacinta said...

akak dah 3 kali kot gi i city...masa dia mula2 tanam pokok2 lampu tu...ngan sem yg sudah.. Umah sewa akak dulu dekat ngan i city..jalan kaki pon boleh... kat area pst komersial seksyen 7 tuh

Bro Ahmad said...

ada yang cakap ict tu berhantu huhuu bro dah takut kesana

Syuxer said...

syuk pernah gi i-city n tetiba hujan huhu..pasni kalau nak pergi kat situ lagi nak masuk dalam tempat sejuk tuh hehe..ntah pe nama dia hehe..best orang kata hehe..

aimie amalina said...

ehem2
owg tu, gaya dgn beg bawu kedaii
weewiitt!
hehehe
1 famili pi ehh?
bagusnyeela
dah lame x pi I city
hehehehe
heeee..belog mimi tu, jiran yg editkan
kikiki =]

rindu kamuuu juga!

budak penjara said...

eleh setakat lampu..belakan umah aku bnyk..hehe


eh..cukop la ngn tunang sorang..tunang cantik..of coz la tak menggatal ngn yg len..hehe

aRa ❤ aFiq™ said...

kuikui.. kai camera HP pown jadi la cik wanie.. ara p ai2 pown ta msok kt snow.. mahal.. tapi lau petang murah ket msok c2..

Miz Novexx said...

huwaaaa!!!!! jeles, nak pegi jugak...
haritu before cuti punyalah semangat nak pegi ngan membe2, sekali yang tukang bawak kete tu pulak ada program lain, sedih :'(

ILA HonEyBuNNy said...

lamanya ila xg ICT...ehheh

wanie....saja ja nak bagi ila jeles kan tgk beg wanie y cantik tu....heheh

ila suka la...heheh

Norlida Ramli said...

wahhhh..bergaya ngan handbag nampak..comey2!!!

Abg Stalker said...

hahah...mke damia sentiasa mengambil perhatian. :) aah la,pndai makcik amik gmbr ank dan bakal menantu.ckit je lg bole da bukak kdi amik gmbr kwin. ;P

LiLy @ MumMyQiStInA said...

akak teringin sangat pegi I-city ni..belum berpeluang lagi jejak kesana..harus terjah juga suatu hari nanti.. ;)

Pandai juga mak wanie amik gambar ye.. ^_^

Cik Azizah said...

eeee geramnya beg tu wanie oi!! cantiknya beg..

ezzu said...

ala rugi lh x masuk snow walk tu....tiket masuk still rm25 kn???

Ujie said...

akak pun kamera cikai..tapi tetap cantik la gambar tu. sbb byk lampu.

*masih blm pernah ke i city..nanti lah.

caliph shuriken said...

smpat lagi tu gi i-city, huh...

Diyana Ali said...

amboi bestnyaa berjalan. hehe

Tukang Karut said...

ada dslr pun, kalau tak pandai guna, tak jadi gak...

Puan Kutu said...

wow bergaya sakan dengan beg baru di i-city.kehkeh