Sunday, November 20, 2011

26 Anggur pun pandai menari..hehe

Assalamualaikum...

Kalau semalam lukis doraemon, hari ni lukis anggur pulak..nape anggur? sebab anggur cute mungkin? hehe..anggur ni kena la dengan tema baru blog aku yang berwarna purple ni..

Cara nak lukis macam semalam jugak, tekap, edit dan warna :)
 Kalau nak tunjuk step by step cane aku lukis jenuh nak print skrin la..hehe..tapi senang je ni, nak lukis buah anggur just gune bentuk 'oval' dan daun tu gune curve..

Lepas tu aku edit gune photoscape untuk buat animated gif macam kat bawah ni..
Cube tengok anggur ni menari 5 minit, muntah ungu tak? hahaha

Psssstt: "Cerita si penanam anggur" hehehehe

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

26 bijik anggur:

Cik Azizah said...

cantik banner baru ni..berjonget2..hehe purple sudah wanie ni..hehe

Bro Ahmad said...

ehh boleh pusing2 tu wanie..boleh buat header flash pulak lepas ni tentu menarik...:)

Azhafizah[フィザ] said...

teliti nak kene buat ni..kan wanie?good job dear!

محمد رازيق said...

teringat pulak iklan ribena!! hehe.. anyway kreatif ni :)

aRa ❤ aFiq™ said...

amboi.. jdik miss anggur lak na.. :D

Yana Houry said...

olo comelnye anggur die..hihi

SHAHID said...

kau memang rajin,mau panas mata mengadap benda nih!

Puan Kutu said...

muntah nanah lagi.haha..

gurau jer, comellah..

Aiman suka mkn anggur..:)

Norlida Ramli said...

hahahaha..nk buat anggur biji2 oval tu mst kena teliti kn..satu2 nk kena wat.hehe..

p/s:tu bukan anggur je nari..skali ngn wanie menari..hehehehe

aimie amalina said...

heee
stakat ni x muntah lagi lah wanie
tgk jap gi
hahhahaa
besnyela owg reti edit ni
awwww
pepel nye
super duper nice!

caliph shuriken said...

tekap? cmner tu?! huh...

Far8 budak baik said...

makin powerrr lahhh kau
bab bab benda gini...
nnti kalau bolehh..
lukis muka aku ar....
nak yg sejibik..
jerawat semua lengkap..
hahaha

wachak said...

assalam wanie

ANGGUR ... mcam perli wa jerk ... :P

Ezad Skytech said...

tekap...? macam mana...tak reti sangat...nak kena belajar ni...hee~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantiklah wanie..
kreatif wanie ni..^_^

Juliet_iRa~" said...

hahaha..;p..

semua ungu..;p

merah la plak..

bkn tanam epal dah ke?heee

Aien Not Alien said...

anggur menari~ hehehe..

cute la...wanie pun menari sekali..

cikgu ainura said...

wahh..comei2..
ceria aje anggur nie..

Abg Stalker said...

hahaha..da tkr nm,cerita si penanam anggur.so sweet..haha.cantik banner baru,bole joget2. :P

syrupmasin said...

style doe kau kak..pandai eh buat2 bende cenggini?? :D

EmpayarUtama said...

Teringat iklan Grapevine :)

fany wany said...

kretif betul!

Lea Isnawi said...

wahh..buleh plak maen tekap2 eh

hehe.

nanti nk try jugak la

Ujie said...

wa..cantik la wanie!
betul la..dgn wanie sekali dok menari! ^__^

merahitujambu said...

wah comel anggur..penanam anggur??

aisya said...

bukan rasa macam nak muntah anggur tapi rasa macam nak carik buah anggur jap lg.. teringin pulak.. haha