Friday, November 25, 2011

27 Vektor untuk bakal pengantin

Assalamualaikum...

Malas nak menaip, aku rajin melukis je sekarang ni..haha..vektor kali ni khas untuk cik misi kita, jijah..sempena pertunangan dan pernikahan jijah bulan depan, aku buatkan vektor untuk jijah dan bakal hubbynya sebagai hadiah..sorry jijah tak dapat nak pegi, insyaallah nanti majlis resepsi wanie pegi :)


Selamat pengantin baru in advanced jijah..hehe
"Semoga Allah memberkati dan menghimpunkan 

kamu berdua kebaikan dan keberkatan di dunia dan akhirat"

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

27 bijik anggur:

Ujie said...

cantik..
suka benor wanie melukis ya..

alif haris said...

ingtkan untuk akak yg bakal jadi pengantin .. hee :p

aRa ❤ aFiq™ said...

suka la tang cincin 2.. hehe..

Puan Kutu said...

wah sudah menggila vektor pulak cik wanie kita..

buat vektor utk mini novella akk boleh?huhu...

budak penjara said...

suwikknya..

caliph shuriken said...

oic, btul laa jijah on da way nk bertunang ^^

cik ziqa said...

selamat pengantin baru jugak !!

laskar pelangi said...

wahhh cik jijah kita dah nak tunang..pewittt! TAHNIAH TAHNIAH;) wanie bila lg? wahhhhhhhh! header baru tu=) santik santik!

shida'R said...

shida pun xleh pegi jiejah syg... ;(

Ezad Skytech said...

hee...malas nak menaip...macam tu pulak...

wahhh...ni mesti hari2 practice ni buat vektor...:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik vektor..

Selamat pengantin baru in advance juga buat jijah..moga kekal selamanye..^^

Cik Azizah said...

peh meletoppppppppp!!! cantiknya yunk..perutusan raja sehari. nampaknya kena buat bersanding cepat2 ni. hehe :) jijah nak!!! jijah amik tau. nanti 11.12.11 jijah guna vector ni...hepyy nya!! maceh wanie ku syg~~

Bro Ahmad said...

Boleh print wanie lepas tu bagi kad jijah sebagai kad perkahwinan

YOUsoF said...

Tumpang gembira dekat Jijah.. ;)

Aminnn..



*Maksudnya vektor² dicetak menjadi pelekat. jadi boleh terus tampal. Boleh tengok contoh dekat sini..

http://pelekatku.blogspot.com/2011/07/kembali.html

Kalau berminat emel je Usop. ;)

semutsengal said...

mcmana nak create vector eh?

Juliet_iRa~" said...

tahniah jijah..heee

psss : wanie ira da email tau..;p

ILA HonEyBuNNy said...

cantikkk..;-)

banyak kenduri skrg neh...ila pun xdapat pegi..huawwaw

EmpayarUtama said...

Aku pun x pergi. Selamat bertunang jijah (aku kenal ke?)

Abg Stalker said...

owh..jijah nk tunang.hensem vektor bakal hubby dia. :)tahniah2.

Hanif said...

U ni memang berbakat lerr....nice

Lea Isnawi said...

nanti lea kawen, nk vector free jugak eh

hihihi

visitme@FaTiN cOrNeR said...

wow! dh purple pulak..!!cun2!!

fany wany said...

alahai kretipnya! :DD

Nur Zulaikha said...

rajinnye melukis kat komp..untunglah tahu serba serbi dunia komp..teringin nak blaja tapi tak berkesempatan..huhu..

Cik Azizah said...

terima kasih semua mendoakan jijah..wink wink..terima kasih wanie!

cucu umie said...

cantik lh sis..hehe

pipie_azty said...

nice .. sweet sgt2 ,.. hehehe ...