Saturday, November 5, 2011

24 Gila tak gila kalau komen sampai seribu?

Assalamualaikum...

Rindunye nak update blog, tapi ape kan daya terpakse menahan nafsu (pehh ayat)  aku busy mengomen dekat blog Pen Merah dari semalam sampai ke hari ni..believe or not? please believe it..hihihi..kan aku ade masuk Giveaway Pen Merah, antara hadiah die sape komen entry terbanyak (setiap minggu) akan dapat hadiah jugak tau..minggu ni akan dapat RM100..wahhh, sape tak nak kan, komen je pun boleh dapat RM100 :) tapi sangat ramai pesaing, dahla aku baru start mengomen semalam..huhu

Ni aku print screen bile dah cukup seribu..siang tadi..1000 komen OK? percaye tak? kui3
Dalam mase beberape jam aku komen sampai 1000 dekat blog Pen Merah..aku sendiri susah nak caye..haha..jari ni macam laju je mengomen..
Sape lagi nak bersaing secara sihat boleh join sekaki, meh kite serbu blog Pen Merah ramai2..weee

Pengsann~~~~~~~

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

24 bijik anggur:

izfanora said...

wani.. xberagak nmpknyer.. huhu..

penmerah said...

gile ah byk komen. terharu. wuwuwuuu

Zefa NorAsmara said...

1000? wah!! sgt2 hebat.. tahniah atas usaha gigih itu..

Ps: selamat hari raya aidiladha..

Pen MErah said...

gile rajin.. gudluck dik. muahahaaaa

محمد رازيق said...

salam idul adha. jmput bc blog kami :)

محمد رازيق said...

banyaknye.. hehe.. jmput bc entri baru kami :)

Gadis said...

mmg banyak..dasyat betol...hihi

Bro Ahmad said...

banyaknya komen dia adesss,

jawab pertanyaan

adsense dengan nuffnang boleh je wanie..sebab under google

butterfly said...

xde lah gile... cume hot je.. heheheh~~~

Cik Azizah said...

peh memang masyuuk habis la trafik penmerah..hehe

Tukang Karut said...

1000? erkkkk... pengsan...

budak said...

pergh, tgk ja mampu..haha..good luck kak :)

Abg Stalker said...

hahahahh..;)) nmpknya abg nk kjr pun da xde mud.xpe la..abg tarik diri je.lgpn rasanya 1 komen pun abg blm drop.gud luck waney! tambah lg 1K tau.abg pun xde masa nk komen kaw2 esok sbb byk jemputan. :D slmt hari raya!

najihah sahami said...

aaaa...nak lawan wanie lah..tp xmampu kot..heheh

Puan Kutu said...

akk surrender awal2..mmg tak ahh..hahaha...gigih jugak wanie.solute!

tak baca betul2 ekk..akk tgh keje.cmna nak raya kt johor?igt dekat apa?hehe..

lg 2minggu kenduri ank pakngah..Tak kompem lg jadi balik jhor ke tak.dok main tarik tali.haha...

aRa ❤ aFiq™ said...

wah.. pengsan sat dgr nombor 2.. hee.. rjin btol mnaip..

lisa min said...

perghhh 1000. bukan 10. hahahah.. memang nak menang btul ni. hehe. gudluck!! chaiyok2!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..1000komen..cayalah wanie..
Good Luck wanie.. ^_^

ILA HonEyBuNNy said...

fuhhhhh....wanie mmg rajin la...terbaik...hehe...

ila raya alor star neh..hehe...duk bz kat dapur td..ekkekke

semutsengal said...

Err,

aku mcm blurr. Ke ada something yang aku taktau ni ?

cx's said...

dahsat la wanie. huhu. btw, goodluck jdi pengomen tegar. hhuuhu

Ujie said...

haha..usaha tangga jaya!

SyUhAdA said...

cayalah..mmg byk gler..

aimie amalina said...

kekekekekek
mang gile betol
x pe2
pasti berjaya!
heheheheh