Tuesday, November 8, 2011

30 7 hari mencintaiku

Assalamualaikum...

Ni la novel:
paling tebal aku pernah ade, sebanyak 1048 pages! 
pertama si dia bagi (tak sangka owh)
 satu-satunya from SR Production yang aku ade
Mungkinkah ini yang terakhir ??

Jalan cite macam best jugak ni..hihihi..tak tido jugak kang baca novel ni..

2 hari lagi sebelum GA PenMerah.com berakhir..jom join jom! hadiah menariik~~

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

30 bijik anggur:

cikgu ainura said...

novel ni mmg best... paling laris kat MPH & popular tau...

Daddylicious said...

peh ramainya mukasurat....mahu setahun baru habis baca ni...hehe

ctk said...

kalau si dia yg bg..confem bce sampai abis..hihi

alif haris said...

wahahaha .. larat ye akak baca ..kagum2 ..
kalau saya .. jgn harap =,=

Tukang Karut said...

1048? erk... tebal nya...

faridah nazurah said...

best ke? cer review sikit

Zalina Hassan Zamri said...

baru jek cikna hbs baca.. bg cikna, novel ni biasa2 jek. xsebest yg digembar gemburkan.. amek masa 2 minggu nak hbs sbb xde sifat inkuiri langsung nak tau crita selanjutnya..

Gadis said...

wahhh...giat membaca malam ni yer...hihihi

Fathiah Hamim said...

saya rasa saya pernah baca novel sampai abes, satu je. tuh pun kawan punya. sebab diorang paksa suruh baca. hehe

Lea Isnawi said...

wah wah 1+++ pages??
gilo!

nanti nak pijam!
hihi

caliph shuriken said...

knapa 7 hari jaa? hukk...

aRa ❤ aFiq™ said...

wow.. 1048.. ta terbace nye..

Ratu Lissa said...

kawan sy kata novel ni best giler, hehe.. tak sabar nak baca.. dia kata nk bagi, tp mak dia baca dulu, huhu~

Puan Kutu said...

cintailah aku hingga hujung nyawa..takkan 7hari jer.haha..

baca sampai habis nanti buat sipnopsis k..:)

penmerah said...

klau ske bce novel makna nya jiwang. boleh? muahahaaa

Anif Abdullah| AA said...

hamboii.tebalnye wanie oii.. tak sakit jemu ke? hmm.. dah minat ye x..xpe2 ^^

iMBobo said...

xlarat den nk baca buku tebal mcm tu hehe

shida'R said...

owh tajuk cam best jerk :)

p[A]n[A]d[O]L said...

dah abes baca buku nie,
and de story is borink..
huhuhu

*bukan niat nak lemahkn smngat tuk m'baca, tp my xperience.. ;)

kotak bulat said...

mak sedara kata cerita ni best.. huu.. tp xberpeluang lagi jupe novel ni.. nak pinjam leh? :P

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lama dah tak baca Novel..masa single dulu..memang suka baca novel..tp skrg macam dah takde masa dah nk layan Novel.. :)

Ujie said...

fuh..tebal sungguh. tak penah lg baca novel setebal tu. tak rajin kot nak abiskan..

Bro Ahmad said...

banyak page buat bro blur wanie

aimie amalina said...

howaaaaa
waniieetoo!
baru pegang2 buku ni ritu
skit lagi nak beli
ngenangkan buku yg ade x abis lag
x jadi beli
hehehee

EmpayarUtama said...

Muda remaja dulu rajin gak baca novel. Dah tua bangka bertuka angin suka baca komik pulok :(

Si Kawaii said...

macam cantik je cover novel. nnt update la sikit review pasal novel ni ye :D

najihah sahami said...

kawan2 mish baca buku ni macam org gila. sanggup tak tiur tak makan nak habiskan.

baca masa mula2 tu gelak sakan lagi, dah nak habis cerita tu merembes air mata. aoi..lawak la depa nih.

Bui Junaidi said...

walaweh..tebalnya..berapa hari nak habis baca tu

Mohamadazhan.com said...

huh! tebal kot...menakutkan.hehe

Abg Stalker said...

:)alala..romantiknya si 'dia' tu bg novel.bc novel ni best tp kne ada masa la.org brkje cm abg ni klu free time bole la layan bebrp page.tp nk sambung baca tu lama sgt,so hilang nikmatnya.