Sunday, November 27, 2011

13 Vektor couple romantik?hehe

Assalamualaikum...

Sape nak pasang badge Google+ dekat blog tengok tutorial kat sini eh --> Tutorial

Sehari tak lukis vektor, tangan dah rase gatal-gatal..haha..vektor kali ni untuk Ira, antara blogger yang aku dah lame kenal, setahun lebih jugak kan Ira kite kenal tapi tak penah jumpe?hehe..vektor kali ni aku lukis dorang tengah dinner di sebuah restoran, makanan tak sampai lagi ni, bunga je yang ade..haha

To Ira: Wanie dah hantar vektor without watermark dekat gmail tau
Macam vektor untuk Jijah dan my bestfriend, si lelaki mesti style rambut dorang mohawk..haha..nape laki suke buat rambut mohawk eh? rambut mohawk lepas di'vektor'kan oleh aku jadi macam kat atas ni la..hihihi..muka si lelaki sebenarnye tersenyum tapi tak menjadi lak senyuman yang aku buat..kuikuikui

Lepas ni vektor Fazura dan Seth Tan pulak..hehehe

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

13 bijik anggur:

aziyati saidin said...

vector untuk ayie ad x?? hohoho

keri ikhwan said...

wah.. cantik... pakai ape lukis ni?

Juliet_iRa~" said...

haha..comelnyaa..

apsal ira snyum lebar sgt?muahaha..;p

mekasih wanieeee.. :D

nt cek email k!

Puan Kutu said...

first nak cakap tak sabaq sgt nk tggu vektor seth tan n fazura tu.kihkih

vektor yg nie comel gila..perfect!

aiEz said...

dari blog ira,terus ke entri ni...hehe..cantik..^^

ILA HonEyBuNNy said...

siyes sweet sangat2...;-)

anamizu said...

wahhhh real gile wanie buat!
teruja cik ana nengoknye nih! hehe




-maaf lame x bw.. sedih skrin crack :( sedang BW slow2 bls jejak kwn2..






luv,
cik ana

Cik Azizah said...

rambut pacak tu yg jijah suka!! hehehe hensem boy. lalala~~

Abg Stalker said...

sbb lelaki nmpk lbh kacak rmbut mohawk. :P

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sweet..comel..^^

aRa ❤ aFiq™ said...

sweet la..:)

caliph shuriken said...

smkin mahir dgn vektor.. nice ^^

Aien Not Alien said...

semakin hebakkk..hihi..