Sunday, November 20, 2011

27 Wajah baru 20.11.2011

Assalamualaikum..

Jangan terkejut pagi ni masuk blog aku dah bertukar jadi purple..hehe..mungkin yang tido lewat semalam perasan la perubahan blog aku ni, time aku edit pun ade perasan 2 3 orang dok stalk, sape la tu kan..hihi..mula2 memang nak buat tema doraemon, tapi tak jadi la..ni tema tanam anggur, anggur je lupe nak lukis..hahaha..ni wajah baru mungkin sampai hujung tahun ni..hihihi
Satu je aku tak puas hati, nape la butang komen tak mau duduk kat bawah entry? die nak gak duduk atas tu? huhu..sape pandai tolong ajar eh..aku dah tukar setting kat bahagian 'edit layout' tapi tak menjadi jugak..

Mungkin kena tukar kod dekat html tu eh?

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

27 bijik anggur:

Eiykin Sshi said...

harusla tukar 22 bijik anggur plak.dah kate nak tema tanam anggur.hehehe ;) oke je ni same da ngan muka wani..

Fathiah Hamim said...

purple sungguhhh. hehe
letak anggur sket kat header tuh. haha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..purple..
Cantik2.. ^_^

farah hanim said...

hehe
bialh la duk atas
kelas skit ^_^
wahh purplenye blog kakak nie
hehehheee :D

Lea Isnawi said...

baru nak tanya kenapa purple
then baru faham
anggur = purple

btw, nice!

Far8 budak baik said...

perghhhh sakit mata mata
masuk blog kau ni..
hahahahahaha
nah dodol tuk kamu..
haha

caliph shuriken said...

dh tgk awal pagi tadi, nice kaler ^^

*butang komen dok kt situ maybe sbb dulu paste code kt line title.. maybe...

Aida Azryn said...

lawo layout blog.. :)

Abg Stalker said...

haha..tema yg sesuai. :)

sergeant keroro said...

rajin betul, haha

Anif Abdullah| AA said...

wahhh ..shekshi ah mata dia,jeling2 manja .hahaha


*merujuk pd header

Hunnym Syot =) said...

canteknyeee. wane purple lagi :))

http://irsyanim.blogspot.com/2011/11/kejohanan-futsal-rakan-antidadah.html

aRa ❤ aFiq™ said...

wah da baru... cntik.. purple :)

Puan Kutu said...

wow wajah baru..

kisah si petani moden..kehkeh

L said...

c dia suka purple.. nice.. huhu


jom baca kejap..=0
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

Yana Houry said...

cantik la wanie..inspirasi anggur tu..hahaha

semutsengal said...

myb sebab kelebaran blog kot? err...


ananan totemodai suki, doraemaon.

Aien Not Alien said...

wah..blog untuk penanam anggur pun ada...hehe.. kreatif.. :)


cantik jugak purple ni..

Cik Azizah said...

haah eh kenapa jadi gitu..hehe tapi purple ni cantik. tema jijah kawen nnti..hehe

Nur Farah Hani said...

coml comel.. kaler peuple untuk buah angggur = penanam anggur ke.. eheh.. :D

Bro Ahmad said...

ada buah anggur la wanie..perubahan yang ketara.

shida'R said...

shida rsa tgk kat gadget post ok :)

cik violet said...

comel ar..:)

Norlida Ramli said...

wah..cutenya purple!!!!hehe..nice!siyes :)

Azhafizah[フィザ] said...

waaa deep purple lah wanie sekarang..nice colour!

aimie amalina said...

weee
tagline baru ke syg
hehehehhe
ayoo
comei sgt belog ni
hehehe


p.s: heee..lupe nk jawab, x dan nak pi sp nye sri msia sebb dh mlm sgt
heeee

Ezad Skytech said...

berinspirasikan warna anggur tema blog ni...cantik2...heee~