Thursday, November 3, 2011

36 Jom Mewarna Doodle Fizgraphic

Assalamualaikum...

Dah macam pertandingan mewarna kanak-kanak pulak, semalaman aku mewarna doodle Apit..hehe
susah ok nak mewarna doodle, tambah pulak aku bukan terer nak gune photoshop..
sape nak join mewarna doodle macam aku boleh g sini --> Jom Mewarna Doodle Fizgraphic

Tapi bagi aku, game Apit anjurkan ni menarik, mencabar & aku enjoy mewarna doodle..
ni ha doodle yang perlu diwarnakan, kalau atas kertas senang la kan..
pejam mata, 5 minit pun boleh siap..hehehe
Syarat mudah kalau nak join mewarna doodle Apit:

1. Warnakan gambar doodle yang diberikan..
2. Korang kena tengok SINI dulu okay..
3. Buat Entry Jom Mewarna Doodle Fizgraphic..
4. Letak Gambar doodle yang diwarna dan Tinggal Link Entry kat ruangan komen NI..
5. Tak kisah guna photoshop, paint atau sebagainya..janji kreatif..
6. Pemenang yang warna cantik n kreatif, apit akan lukis vector gambar free
Nak tag blogger lain pown tak jadi masalah.. 
Ni doodle yang dah siap diwarna menggunakan photoshop, edit sikit2 yang mane termampu je la..
sepasang couple duduk tengah-tengah zebra crossing..haha
mungkin nak menahan bas kot, tak pun teksi? hihihi

Cantik tak? kreatif tak? ngeeee~~~~nak gambar vektor free!! (:

Sape berminat cepat-cepat mewarna ye, malam ni (10pm) dah TUTUP!

Rase macam nak tag: AYIE!~~~~ ^_^
(die memang suke warne-warne ni kan?lalala)

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

36 bijik anggur:

yen(toka ziizokukuto) said...

cantik la,,,ada peluang menang :)

✿ Cik Nisa ✿ said...

warh comel2 . kretif . gd luck :)

cikgu ainura said...

wah.. cantik2...
cun2... :)

Hafizzi Aziz said...

comel dan kreatif! apit suka la wanie..
thanks join..peace..good luck ye wanie..

iMBobo said...

cantik! nak vote for doodle ni hehe..

*eh, komen selalu masuk spam? tak tau lah kenapa jd mcmtu..huhu

Diyana Ali said...

wah gdluck ye. semoga dapat vector gbr free :)

Ezad Skytech said...

wahhh...cantik la..kalau sy confirm tak boleh nak buat...bukannya terer sgt guna photoshop ni...heee~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sgt cantiklah wanie..
wanie memang tangan berseni.. kreatif.. ;)

Good Luck Wanie.. ^_^

kotak bulat said...

wah.. comel3..

amna said...

teringin nak masuk tpi x kreatif n sibuk dgn exam skrg ni..

Bro Ahmad said...

cantik wanie..harap awak pemenangnya...best

Mira Marcello said...

comelnya kak wanie color doodle nie, meh laa buat tutorial macam mana nak color doodle guna photoshop ^_^

ArulchelseA said...

kreatif la wanie ni..kih kihk ih

p[A]n[A]d[O]L said...

comelnya..~~
apapun, gudluck wanie.. ;)

cx's said...

wani!! sgt comel n chantek n smart!!!!!!! cx nk join tp tk kreatif larh. huwaaaaa~~~ sgt chantek.

Ujie said...

hehe..cam kanak2 lak kan, ada peraduan mewarna.
tapi yg ni susah nak warnakan..tak pandai dan tak rajin.
*wahh..wanie dah siap mewarna. cantik!!

nurdani said...

cantiknya wanie! serius cantik. saya kalah.haha semoga berjaya :D

aRa ❤ aFiq™ said...

ok jeles.. na blaja mwarna gak.. :D

LiFe KaMi said...

comelnyer..
kreatif betul kamu ni..
kami pkai kala pensel boleh la , yg ni kena blajar lg..hehe
good luck yer..

..cik gugu.. said...

wahhhhhh cumilnya~~~ geram tgk~

si macho said...

comel comel ^^,

merahitujambu said...

ala2..comelnyaa..ok sy kalah..=_=

cucu umie said...

alah, sis xperasan plak..sekrng tgh busy dengan kajian kes ayie yg kena reject..haha incya-Allah blik kelas nty kalo sempat ayie siapkan yer..hehe

Bui Junaidi said...

cantik mcm wanie..hehe
gud luck yer

Lea Isnawi said...

cantik!!!

all da best dear :)

Syuxer said...

ada can awk nak menang ni coz comel plak awk warnakan doodle neh..:)..

Fara E's said...

cyes lawa !

Abg Stalker said...

wau o.O comel,cantik,menarik,mmg de boom la! :D gud luck wanie.

Muhammad Burn said...

terernya. blaja kt mana potoshop?

marina anakcikbob said...

woi. terel gilos kau ni..
pakai software apakah?

Juliet_iRa~" said...

cantik!

good luck!

Norlida Ramli said...

wahhh..cantik & kreatif! wish u luck.heheee

eva said...

wah! kreatif!.. kalau sy mmg hancur nak kaler dia.. nanti mcm peta pulak haha

Azhafizah[フィザ] said...

cantik!gudluck wanie

Puan Kutu said...

comel2..akk lg fail bab mewarna nie..dr kecik smp la tua2 nie.kahkah

mmg tak reti photoshop..:)

aimie amalina said...

pergh wanie
ni kaler gune ape ni
sungguh la comei lagi bergaya
hehehehee =]