Wednesday, November 16, 2011

20 Header doodle untuk Izyan Dayana

Assalamualaikum...

Alhamdulillah dah siap kan satu tempahan dalam mase sehari..header berdoodle ni di tempah oleh Izyan Diyana..tema doodle yang Izyan request ialah doodle gadis berhijab pakai skirt sambil pegang lollipop..aku ade tambah aksesori lain yang aku rase sesuai dan menarik :)
Header yang Izyan request tema nye simple, jadi aku hanya combine doodle bersama lollipop dan word (nama blog, kata pujangga dan url blog) bagi aku simple pun dah menarik, takdela pening aku nak buat..hihihi..untuk tempahan ni Izyan dapat header berdoodle dan jugak doodle single, caj RM10..
Thanks Izyan, senang berkomunikasi dengan die..sangat tak cerewet..hehe
boleh serbu blog die --> IZYAN DIYANA 

Next tempahan --> Akak Irza dan Bro Ahmad

Sape nak tempah header atau template boleh bace dekat sini dulu --> TEMPAHAN
Untuk tempahan header berdoodle (doodle lebih dari satu) caj tambahan akan dikenakan..

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

20 bijik anggur:

Cik tikah said...

hahahaha.. comel je :)

merahitujambu said...

comel.mkn gula2..gula2 tu mahal ok..=p

Aien Not Alien said...

wahhh..header berdoodle...cantik ada lolipop lagi..hehe

Bro Ahmad said...

cantiknya wanie hehee bro punya tak sabar tunggu..nama blog kat kiri yea wanie jgn duk tengah lepas tu hitam gelap ngeh x3

Bui Junaidi said...

teringin jugak nk ada dudel ni,tp mcm tak sesuai pulak sbb...dh tua..hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sangat comel.. ^_^

Lea Isnawi said...

dpt rm10 tu, buleh belanja cik lea

hihi

najihah sahami said...

ececeeee....banyak la buat duit ye wanie..untung ada bakat. hehe....nice header tu!!! cantekkk!

Ujie said...

comel je header tu..knk2 riang!

semutsengal said...

akak wanie memang rajin. !!


Banyak tempahan kau kak ?

Abg Stalker said...

pakai legging eh?HAHAHA..xde la,gurau je. ;) comel lote dudelnya.molek sokmo..

ILA HonEyBuNNy said...

cantikkk....

banyak tempahan wanie..heheh

aRa ❤ aFiq™ said...

comey2.. sonok lau pat cust ta cerewet an..

Norlida Ramli said...

alolo..kiutnye..hehehee

p/s:bestnya tgn berseni.hehe

Diana @ bilakukatacinta said...

cumel...hehe

aimie amalina said...

huwaaaaa
sgt lumayan dan menarik
hehehehe
sonoknyela..dh la comei
hihihihi


p.s: heee..wanietoo, mimi kat sabah la ni..tu dialog sesaje dgn mak..kekekee

visitme@FaTiN cOrNeR said...

wahh..nie rasa mcm nk header jgk nie..hehe..

Cik Azizah said...

alahaiii cumelnya die..

Puan Kutu said...

masyuk2..sambil tanam anggur sambil berdoodle.hehe...gurau jer..

comel..:)

ID said...

:) tq wanie.. nanes lajulaju lah camni T_T