Friday, November 18, 2011

22 Vektor muka sendiri..hahaha

Assalamualaikum...

Berjaya jugak buat vektor muka sendiri..hahaha..haruslah bangga tersenyum, bukan mudah nak lukis muka sendiri ok..ade gak kan iras2 gambar asal dengan lukisan yang aku buat ni? hahaha
Tengok sekali nampak macam same, tengok lebih dari sekali, tak same langsung kot! hahaha

Kalau korang nak tengok pelukis yang superb boleh g sini --> DANI
ape yang die lukis memang sebijik macam gambar asal, memang sangat berbakat Dani ni..

Lukisan ni aku nak jadi kan copyright and nak buat banner..
korang buat banner gune software ape eh? ke ade yang nak buatkan free untuk aku? hahaha <-- in my deram ^_^

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

22 bijik anggur:

Fathiah Hamim said...

in ur deram? hehehe

cantek la kak! dah jadi nehh tahniah! (:

Lea Isnawi said...

lebih kurang sama
wah dh pandai gune vektor
maveles!!!

aimie amalina said...

howaaaa
ce cite skit cm ne lukih muke sebijik ni
ni dh lebih dr same ni wanieto
hehehehe
sukeee!=]

cik sakdi said...

amboi kemain lagi..ada iras2 la kak... ok la ni dari kite xtau nak wat langsung. huhuhu

aRa ❤ aFiq™ said...

wooo.. cantik2.. lau dea lukis pwee ka ? :D

Cik Azizah said...

menjadi gak vector wanie ni..

Diana @ bilakukatacinta said...

wanie..senyuman tu len sikit

Puan Kutu said...

buat banner pakai photoscape jer akk tau.tu pun malas nak buat.haha..

nampak real jugak..terer arr wanie!

Fariza said...

cantik :)

nurdani said...

menjadi la tu wani.kena praktis lagi bagi jadi sebijik.hehe. terima kasih. Alhamdulillah.semua tu daripada-Nya

semutsengal said...

kilatnya bibir.


HAHAHAHAHAHAH

Pen MErah said...

ehhh mcm same laaa?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..samalah wanie...
cayalah..sangat kreatif.. ^_^

Ezad Skytech said...

hee..okay la tu..menjadi..dari sy ni tak reti langsung...kalau buat...entah jadi apa entah....haha~

merahitujambu said...

wah jadi lah dear...tahniah!

Abg Stalker said...

owh..ni la namanya vektor mke sdri.abg da pnh bt.1 je la..:) bole ckit2.hahaha

Juliet_iRa~" said...

wahh comel la doodle wanie tu..:D

cikgu ainura said...

comei:)

Bro Ahmad said...

terer wanie..ok cantik sangat dah ni.. superp

wanie sokong bro untuk menang iphone 4s

http://www.trioseposen.com/2011/11/gadget-impian-bro-ahmad-ialah-iphone-4s.html

Hanif said...

sebiji !!!!

caliph shuriken said...

kt sini pun ada vektor.. nice ^^

onie said...

wanie,semakin ada improvement dalam bakat drawing like doodle :)