Tuesday, November 29, 2011

16 Pulun main game Zombie Misfits

Assalamualaikum...

Jom pakat main game Zombie Misfits, macam tak ramai je yang main game ni..mungkin baru lagi ke? 
game ni game dekat Facebook, boleh klik kat sini kalau nak main --> Zombie Misfits
Dah name game pun Zombie kan, mestila ade Zombie..The Biker dengan The Trooper ni 'Defenders' yang akan bunuh Zombie..ade satu lagi Defender, The Cooler tapi aku malas nak lukis dah..haha

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

16 bijik anggur:

Cik Azizah said...

hahaha semua game kat facebook tak main pon. hahaha org punya send request tah ape2 tah..

..cik gugu.. said...

Alorhh gne fb ke lau nk men..

Bro Ahmad said...

taknak wanie..bro takut zombie...:(

ILA HonEyBuNNy said...

ila xlayan...

game2 kureng ckit...ehheheh..;-)

caliph shuriken said...

nk release stres sy layan game cityville kt Fb jaa, hikk...

♥ p a a n i ♥ said...

best ke? xpernah try game kt fb ni..haha..xreti n xpaham kadang2 cmne.

aRa ❤ aFiq™ said...

amboi.. men game fb skunk.. ara da lame retire.. hehe

KizZ said...

Hurmmm...zombie versus plant?Dah penah main takk?best gak tu game tu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

akak tak pernah main mana2 game kat FB tu..takut terjebak.. ;)

sea_lavender said...

ske main ek~~ housemates kte sume layan ~ kte tak ~~ngeee... tk minat kot..

cik ika said...

macam budak2 kecik men game..heheh.

Gadis said...

rajin sungguh...=)

Lea Isnawi said...

x suke sgt main game

heee

shedameor said...

sheda pon ade main 1 game zombie ni tapi bukan yang ni. hehe

Azhafizah[フィザ] said...

dah lame tak terjebak dalam game ni..hehe

EmpayarUtama said...

tak pandai men gem