Friday, August 19, 2011

24 Thanks to Unna & 21 doodle tambahan

Assalamualaikum...

Big thanks to Unna sayang buatkan doodle ni :)
comel kan doodle die? pakai cardigan lagi tu..hehe
aku suke tengok hasil doodle camni..
setiap pembuat doodle mesti ade kelainan kan hasil doodle nye?  
kalau korang nak jugak, boleh g blog Unna..
die ade buat kan free macam aku jugak :)
Buat mase ni baru sorang je buat kan doodle untuk aku..
korang bile lagi? hahaha..kalau nak trade (tukar-tukar doodle) roger2 eh..

Hari tu aku ade bukak tempahan doodle free & ade 21 yang nak doodle..
(sorang lagi link tak leh bukak plak dah, roger eh kalau still berminat)

korang kat atas ni WAJIB buat entry lepas dah dapat ye, macam aku dah nyatakan sebelum ni..sebabnye aku nak berlaku adil dengan peserta segmen yang lain..aku bukak tempahan ni sebab ade yang tercicir sebelum ni..mungkin lepas ni lambat lagi atau takde dah segmen macam ni dari aku..kuikuikui
untuk 21 orang kat atas doodle korang lepas raya baru siap ye :)

JOM KACAU DODOL!!! ^_^

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

24 bijik anggur:

anamizu said...

wahh comelnye doodle unna buatkan utk wanie :)

Lea IsNaw! said...

jom doodle trade! hehehe

visitme@FaTiN cOrNeR said...

wa..stylo la doodle tu..

dh beli baju raya ke...

Asyila Zainuddin said...

comel la pakai cardigan tu.. hikhik.. kreatifnye la.. alahai..:)

cik sakdi said...

sorry le.. xmampu nak watkan dudel coz xreti. hehe

azwa amani said...

wahhhh cabtik betul doodle tu.. maaf amani jarang ke sini...sedikit sibuk untuk final sem ni... hehe/ sorry yerr

AzatLazat said...

nak jugak
kekeke
:P

cucu umie said...

wah..serius sgt cantiklh doodle dia..hehe nie shje...

Amna.Qadeeja said...

hehe ittew pn bru 1 dpt doodle hehe nk tempah dah terlmbat keh3.

cntek doodle ni kemain pkai cardigen hee

najihah sahami said...

waa,,untunglah wanie dpat doodle comellll!!hehe..

tahniah buat semua yang dapat doodle free. seronok tngk wanie aktif blogging skang. hehe

Fathiah Hamim said...

untung laa ada tradeee. hehehe

ice lemon tea said...

wah best nye ade org bg free gift doodle..bertuah laa..

Puan Kutu said...

ala kesiannya..lepasraya br dapat.nak2 doodle dr unna.comel!haha benda free semua nak..

Miz Novexx said...

Doodle tu sangat comel... :)

ainaa said...

comel nye doodle. jeles dengan korang boleh trade2 doodle T.T

Cik Azizah said...

tetap comey doodle tu! eh dear.. no hal.. bukan nak urgent pon..cuma nak tgk hasil tgn rupa bentuk doodle jijah setelah di kartoonkan. haha

KeChIk yg comey said...

ala..baru igt nak jadik yg first kasi dudel...sobsss... T_T

Nur Farah Hani said...

hehehe.. ok awak.. bile2 mase pun takper.. pastu bila dodol da siap kite wat entry ea.. heeeee thanks yaa awakkkkk... :D

p/s:- rase best lak panggil doodle ngan dodol.. hak3.. :D

Cik Nisa said...

warh omey yerrr .

Nur Zulaikha said...

cik wanie..nak tny dodol kite eh bukan doodle kite dah siap ke? kiter dh jarang on9 blog ni atas kesibukan yg melanda..huhu..tgk kwn2 yg lain dh ramai yg dpt or still dlm proses? kalau dlm proses x pe la..kiter paham,awk mesti penat kn..kite yg bawu blaja pn dh nk give up taw..hehe..BTW thanks sgt2..syg wanie..

shida'R said...

comel lah doodle tu wanie :)

caliph shuriken said...

congratz fir.. tuan dodol pun trima dodol drp jiran yer, hikk...

izfanora said...

bertuah ye tukang buat doodle pun dpt doodle.. :)

ArulchelseA said...

oo ok..tk pe.. biar lambat asalkan selamat..