Sunday, August 14, 2011

26 Segmen Promote Bermula! (Kumpulan 6)




Iklan jap, nampak badge kat atas tu? aku baru buat fanpage semalam, dah tempek kat sidebar..hehe..kalau suka like la ye, tak paksa :)

Entry ni sambungan entry segmen sebelum ni..aku dalam group 6 bersama 10 blogger yang lain..sumenye aku tak kenal..tadi aku dah terjah, usha2 & follow blog diorang..kalau korang nak berkenalan jugak boleh klik header diorang ni eh..

1) Huda (*353)
Akak ni dah berkahwin & ade anak <-- memandai je aku ni..hehe..tapi rasenye betol la..tengok kat sidebar ade gambar baby & hubby ^_^

2) Nadiya (*338)
 Tak pasti la umur Nadiya ni..rasenye muda dari aku ni..hehe

3) Mel (*tak tau)
tak sempat nak kenalan..hehe

4) Ezzaty (*360)
adik Zaty kalau tak salah aku budak matrikulasi? ye tak Zaty? sebabnye ade tulis no matrik die kat profile..hehe

5) Syahidah (*tak tau)
Budak Islamic Science University <-- aku tak tau katne..hehe

6) Yien (*252)
Baru 20 tahun, comel budak nye..hehe..tapi dah berpunya ok, jangan gatai nak mengayat..:P

7) Daya (*455)
Ni pun 20 tahun jugak, budak Perak..comel kan header die..

8) Sha (*1251)
Budak UUM Sintok..kenal Kecik & Chui tak? hehe

9) WANIE <-- sape xtau?hahaha
pembuat doodle sepenuh masa ^_^ nak doodle free tempah sekarang ye, lepas ni dah takde free-free

10) Wetiey (*tak tau)
Adik ni baru 17 tahun, budak Sabah bha..hehe


11) Akakdisebalikpintu (*319)
 akak ni asal Johor..first tengok name blog die tersenyum je..hehe..lain daripada lain macam name blog Puan Kutu..heee

DONE, thanks Kotak Bulat buat segmen ni..dapat tambah kenalan baru..:)

* = Number ID Follower
Ade yang tak amik lagi doodle korang? tengok sini --> Batch 1, Batch 2 & Batch 3
Batch 4 dah siap, tengah malam kang baru publish

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

26 bijik anggur:

Anif Abdullah| AA said...

Wah..dah ade fan page la..
Nak signnnnnn!!! hahak

Tukang Karut said...

rajinnya buat doodle dan promote blog ek...

alif haris said...

ouh ni segmen KB tu ye .. hehe ..
alif tgh malas nk join segmen2 .. huhu

Puan Kutu said...

eh ada segmen tgh berlangsung yer..nti ada masa nak g terjah gak dieorg..hehe unik ekk?tq..me like my name..:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

menarik juga segmen beginikan..dpt menambahkan kenalan.. ;)

Acik said...

walawessss
hebat! hebattttt ...
:)

acikpun dah promote kumpulan acik! :)

Cik Azizah said...

semua header dorang lawa2 lah wanie! hehe jeles..wanie nak dodol gak.. eh doodle la.. kihkih

anamizu said...

wahh cecomelnye header dorang!!
bile la cik ana nak reti mendudelkan diri nih..heshh~

Irdyna Insyirah said...

tq cik wanie... :)
cmne no ID utk sy xtaw lak 2?? hehe...
sdih la gni... huk3... :(

Diana @ bilakukatacinta said...

wanie..tak same grup ngan ahkak...nt akak nak wat review lah pasal grup 4....


p/s: doodle free tu ade lg ke??

e z z a t y said...

hee..thanx akak..nanti kite wat entry promote gak..hee...ex-mtrix :D

Lea IsNaw! said...

waaahhh dh ade fanpages

jap nak g like..

hehe

Nur Farah Hani said...

waaaaaa menarik.. nak doodle gak boleyh.. ehehehe.. good luck ea.. ;p

Bui Junaidi said...

kak bui dtg skodeng blog grup 6

salam kenal semua..hehe

ILA HonEyBuNNy said...

wahahha,,,

nanti ila free ila nak terjah la..boleh kenal kenalan kan..ngeh3...

nuruhuda_329 said...

dear..lom kawen lagi la...huaaa baby tu anak sedara..yg laki tu sepupu...huhuhuhu..belomkawen ye..single mingle lgi huk3 :)

Wanie said...

huda ~ opppsss..single eh..keke..slah pham lak..hehe..macam keluarga bahgia je tgk gambar2 tu..hee..sorry eh ^^

shida'R said...

wahh sejak bla shida xtaw pon segmen nih huhu..

akoo pae said...

sape wanie tu??
tak kenal, tak kenal.haha

syrupmasin said...

fan page tuh..untunglah kak :D

NinaAz said...

wa...bagusnya jadi tukang promote..hikhik

Wanie said...

shida ~ ade la join hari sabtu tu..hehe..banyak segmen wanie join sbb tu shida tak pasan kot..keke

Bro ahmad said...

group wanie semua best2....:)pandai promote blog yeee

cucu umie said...

sat ag mahu jalan2 blog mereka..aihshhhh

Abang Stalker said...

nk dudel jgk tp malu nk minx.x de yg sudi kn.sob..

Akak said...

lalallala.....akak datang jengah...nak doodle gak...boleh??