Sunday, August 14, 2011

40 Doodle Raya Batch 4 (Ketupat)

Assalamualaikum...

Sorry la ye hari-hari aku asyik update doodle je..mesti korang dah bosan kan..hihihi..ade lagi 90 doodle aku nak jamu korang ni..janji mesti ditunaikan..:) senyum je aku bace komen adik syrupmasin ni..hehe..sehari aku akan siapkan sepuluh doodle adik oi, dah nak raya kan, kena la siapkan cepat-cepat..mata penat ngadap lappy, otak penat pike nak buat gaya doodle yang macam mane..haha

Doodle batch ni aku buat pompuan duduk bersimpuh sambil pegang ketupat..hahaha..jadi ke? ke tak nampak macam duduk pun? kahkahkah..untuk border lak, kali ni aku buat border warne putih, sebelum ni border warne hitam or takde border..disebabkan background blog aku ni putih, jadi tak clear sangat la efek border tu..jemput amik ye yang berkenaan..

31) Mala
Warne doodle:Ungu
Warne doodle: Oren, Hijau & Putih
33) Cikinas
Warne doodle: Biru & Pink
34) Ereena
Warne doodle: Coklat/gold
35) Eikyen
Warne doodle: Pink, Purple & Putih
36) Aein
Warne doodle: Pink & Purple
 
Warne doodle: Merah, Oren & Hitam
Warne doodle: Hijau, Kuning & Oren
39) Pae
Warne doodle: Ungu, Kelabu & Biru
 
40) Yana
Warne doodle: Pink & Brown
Sape nak doodle free still ade lagi, tinggal komen kat bahagian tempahan ye..

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

40 bijik anggur:

YANA PINKY said...

nakk , comelll :D

Freaky said...

waaa semuanya sangat comel :D

cik sakdi said...

pergh Salleh sempat menginterframekan diri. hahah


pas raya la watkan kite dudel. leh?leh? hihik

farah hanim said...

yg nie doodle die menarik tertarik :D
hhee

Mrs.Yie said...

cantik dan cute sangat..hari tu wanie kata boleh guna power point ek..kat pc akak ni power point pun x de..try nak download tapi macam biasa le MB beso tahap seratos gitu..adoi..

akoo pae said...

yeay!!
time kaseh daun kladi,
esok2 akoo wat utk wanie.

haha

=D

SeRi mAnJa said...

thanks a lot wanie...cantik2..very epprciate it :D

CIK PARO! said...

kali ni ada ketupat la...
bagus bagus..

Nur Farah Hani said...

wow.. memang hebat lah awak.. ehehehe..

Cik Azizah said...

wow sopan gitu duduk bersimpuh tu..hikhik

muhamad hanif said...

90 doodle ?


mak oww ! takpela kak, pelan-pelan yea..

BezBuddy said...

good job wani..ade kelainan doodle batch ni...likeee

caliph shuriken said...

msti penat kn kacau dodol hari2.. gambatte ^^

alif ismail said...

alif nak jugak bole..??

ïêmå å¢klê§ said...

betul2...
xpenat ke??
mesti bangun terus buat doodle ni kan

Miz Novexx said...

chayok2x!!! teruskan usaha menyiapkan doodle ;)
tapi jaga jugak kesihatan tau

liya alia said...

cayok wanie !!! cayokk !! bayak lagi nak kena siapkan tu.. hehe

Puan Kutu said...

waa so sweet..

Setelah sebulan kita berpuasa
Doodle raya sudah dapat,
dara bersimpuh dihari raya,
menjamu tetamu dengan ketupat,

hehe

Anif Abdullah| AA said...

nak ketupat..hehe..
ewahh..sopan plak doodle kali ni..nice! :p

kotak bulat said...

huuu,,,,kb da xsbr da ni.. :P

alif haris said...

perghh sepoloh doodle siap sehari ..
tabik sbb kerajinan akak .. huhu

..L.Y.A.N.A.. said...

sgt somelll la.. :) xbuat ke yg couple pun doodle?? hihi mauuu

HAZWAN17 said...

comel2 doodle ni

LiLy @ MumMyQiStInA said...

comel..cantik2 baju doodle.. ;)

Akak said...

wanie...buatkan utk akak satu boleh....mmmm...pakai baju kaler merah gitu...:)

Wanie said...

yana ~ thanks dik :)

freaky ~ tenkiu :)

sakdi ~ pas raya dah xde free tau :)

farah ~ oo, sebelm ni tak tertarik la ye? haha

Mrs Yie ~ akak, owh akak xde eh..huhu..tu la klu nak dwloan jenuh la..mgkin kena p bg kedai tlong install kan la..

akoo ~ hahahaha..ni siap berpantun lagi..ok, buat gak tau..:)

seri manja ~ u r welcome :)

cik paro ~ baru pandai buat ketupat..keke..

farah ~ thanks ya ^^

cik jijah ~ hehehe..sekali seklaa kena sopan..:)

anip ~ x bape nak leh pelan kot..dah nak raya..hihihi

bezbuddy ~ thanks..hehe..bile nak belajar buat?lalala

caliph ~ chaiyok2! ^_^

alif ~ boley2..tapi mata tak secantik mata doodle alif la..heee

iema ~ selalu buat malam2..siang letih puasa..hehe

Citarasa Rinduan said...

salam ziarah., thanks follow blog kak ayu..
wah!!!
comelnya..............
pandai kamu

Wanie said...

Miz ~ ye, tau..:) yang miz lambat lagi kan..hehe..sabar ye..

liya ~ hahaha..xpe, dpt skongan liya terus semangat..:D

puan kutu ~ akak!! dulu wakit sekolah masuk pantun eh?hehe..pantai berpantun ye..

AA ~ nanti wat doodle AA simpuh camni mau?lalala

KB ~ hahaha..yg KB xleh simpuh kan..lalalala

alif ~ aku kan kakak..:D mestila kena rajin..hihi

lyana ~ tak buat lagi la setakat skang..jenh lak nak siapkan..hihi..tp klu yana nak, g tinggal komen kat bahagian tempahan tau :)

hazwan ~ bangga doodle tu ade org puji comel..:D

mummy qis ~ thanks kak :)

akak ~ merah ang ye??

dak eina said...

nk buat satu pon mkn masa berapa minit bg eina.. wanie mesti cepat kn..huhu

H.J said...

siap pakai celak lagi dudel..haha

visitme@FaTiN cOrNeR said...

cantik menarik tertarik memang da boom..hehe..

mesti dah bengkak2 jari kn asyik tekan2 je..

Bro ahmad said...

wahh ada ketupat la wanie..best2

aTy _faRed~ said...

comelnyer..!!!! baru mud raya...:)

normala_ali said...

alhamdulillah.. ade jugak orang yg baek hati bg saya doodle.. sayang wanie la camnie.. hikhik.. thanks wanie.. (^_^)

RuSyDi said...

batch nie paling comey & hensem sebab ada no 38..hehe... thanx wanie for the cute and handsome doodle;)

izfanora said...

wanie smkin hebat.. :)

fatin nabila said...

thnks wanie ntk doodle yg cute nie..heee

cucu umie said...

wah..comel2 yer dia duduk bersemph...

♥ Cik Nur Elyana ♥ said...

lawanya dear..tq ea.. muah2.. :)

nurul dahiah said...

Comelnye doodle diehh :)