Wednesday, August 17, 2011

32 Doodle Raya Batch 6 (Model beg ke ni?)

Assalamualaikum...

Aku nak menjawab soalan beberape blogger semalam..nape muke doodle aku same??? sebenarnye sebelum ni aku dah pernah gtau awal2 muka doodle aku akan same je setiap batch..sebab ape? sebab aku kena buat doodle 120 +++ ketul, tak mungkin aku dapat buat sume muke doodle lain-lain dalam mase yg singkat..jari tangan ade sepuluh je..:) jadi akan ade 10 muke yang same..

Ade yang tak amik lagi doodle korang?
tengok sini --> Batch 1, Batch 2, Batch 3, Batch 4 & Batch 5

Tema doodle kali ni duduk atas kerusi & pegang beg..macam-macam jenis beg ade..
jemput amik yang berkenaan..

[KLIK KIRI UNTUK SAVE, BUKAN KANAN]

51) Ila
Warne Doodle: Pink & Ungu
hehe..harap Ila suke la handbag ni..kekeke
Warne Doodle: Biru, Purple & Kuning
Memang request nak bunga api kan..berdiri la kamu..:D
Warne Doodle: Pink & White
Beg LV tu..hehehe
54) Eyza
Warne Doodle: Coklat, Pink & Putih
Nak g raya ke g kelas ni? hehe
 
Warne Doodle: Pink & Silver
Silver tu kelabu kan?huhu
56) AniS
Warne Doodle: Oren & Hijau
Beg isi handpon..ade rupa tak? haha
 
57) NinaAz
Warne Doodle: Purple muda, & Kuning
nah amik nak sangat beg LV kan? haha
58) Liyana
Warne Doodle: Hijau, Kelabu & Merah
Doodle ni pegang cupcake ok..takde rupa langsung..beg merah tu beg isi cupcake..hihihi
 
Warne Doodle: Biru muda, Purple & Pink
Bagi kamu sling bag ye :)
60) NurReen
Warne Doodle: Hitam, Purple violet & Pink
Wanie tak letak hitam dear :) ketupat & bunga api yang direquest..

Nak mintak maaf kalau ade salah silap ye ^_^
dah 60 ketul siap, korang rase ade improvement tak doodle aku buat? haha

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

32 bijik anggur:

caliph shuriken said...

doodle batch ni kiut sbb muka mcm pelakon tasya dlm citer ramadhan terakhir ^^

Abang Stalker said...

nk bt tuk abg? :) yeay!nti abg tepek gmbr eh.mke x sme xpe..yg pntg rmbut. :D


abg dtg komen ckit la dlu eh wanie.kayuh pelan2..x bole nk komen berdas2 cm dlu.blm recover sepnuhnya. :)

FatiN NaJwA said...

yeah!! makin improve n makin comeyy doddle sis :) cam ne la rupe doddle sye nt...teruje..

anamizu said...

wahh makin comel la wanie buat :)

aimi adilah said...

chantek doodle kamu :)

iMBobo said...

dorg nak yg ade jerawat skit kot haha.. xdapt lah dik non oi.. penat si wanie buat.. huhu

TYNTHA LANA said...

Wanie..lana tak tau kenapa..nak kata doodle wanie cantik giler, macam tipu plak..perghh,jujur gila ayat lana,hahaahah. Tapi, ada sesuatu yg buat org suka tgk doodle wanie. Pemilihan warna kot. Wanie pandai main dengan color, nmpk berseri je doodle wanie.. :)

Tapi syg..lana cuma meminati doodle dikejauhan..cewaahhh..poyo ayat,abaikan tau wanie! hahahaha. I miss u so much! :)

liya alia said...

tudia aihhhhhhh.. macam macam jenis beg ada lv pon ada tu,, hehe

Abang Stalker said...

eh yg header tu x kacak,serabai.haha..nti abg letak kt sidebar. :) dudel wanie mst kacak pny la.

Wanie said...

caliph ~ haha..tasya mane lak ni?siap tak kenal lagi..btw, thanks :)

abg stalker ~ ok, tunggu gmbr kacak abg..haha..tak jawab tu recover dri ape?huhuhu

fatin ~ thanks! doodle fatin nanti makin comot..:P juz kidding..try my best..hee

cik ana ~ tenkiu..bile lagi nak buat doodle?hehe

aimi ~ thanks eh :)

bobo ~ haha..brad pitt buat lawak..ade eh yg nak jerawat..kang buat berketul2 baru tau..:D

lana ~ hahaha..i lyke!~ jujur tu penting..baru wanie tak syiok sendiri..hehe..wanie ngaku doodle wanie tak cantik pn, comel tu ade kn?keke..nasib lana tak minta, kalau tak nak kena buat doodle chef la kat lana..miss u too :)

liya ~ haha..penuhi permintaan tu :)

dila bahar said...

heheee... cute ar...

ïêmå å¢klê§ said...

nasib baek lagi 2orang 2 ingat raya..
hihi

CIK PARO! said...

wah makin cantik seh doodle wani..
chaiyok wanie...

RuSyDi said...

makin upgrade r doodle nie;)

Fariza said...

nk beg juga. T_T

Asya Zain said...

yeayyyyyyy!! da siap eh..maseh wanie.. :)

NOOR FATIN said...

thanx awak!!akhirnya dapat jugak saya miliki doodle sendiri. bayangkan sebelum ni dah berpuluh2 contest atau segmen pasal doodle saya dah masuk, satu pn xdapat, ada yg dapat, tetiba esok blog penganjur dah xleh buka. terus lesapp..wuwuwuw.

thanx banyak2 tau!!

ILA HonEyBuNNy said...

wahahha..akhirnya doodle ila dah ciap..shuker2....

thanks so muck wanie..ila ambil yer..hehe...mesti la suka...sbb ada warna fabret ila..ehheheh

hyz said...

byknyer doodle...

sifu im said...

ayat ko cm nk bantai seseorang penganjur je kak..hehe

adan said...

warna semuanya menarik.. mata berkaca-kaca..

Wanie said...

DB ~ thanks dila :)

iema ~ hehe..dh doodle raya mestila ingat raya :D

cik paro ~ makaseh ya :)

rusydi ~ tp yg laki je tak terupdate..haha..sepesyen je..huhu

fariza ~ huhuhu

asya ~ same2 kasih..:)

fatin ~ u r welcome :) huhu..ade ye yg macam tu? ni dah dpt kn..makan dodol puas2 ye..hihihi

ila ~ hehe..same2 ila..ramai kot suke pink & ungu..jenuh gak nk buat bagi tak same..haha

hyz ~ ade lagi banyak kot..hehe

sifu ~ apehal ko tinggal komen kt sini? haha..mane de nak bantai/hentam la, nak tegur je..banyak dh terkena, ko jgn gatai nk terase k..aku maksudkn SEGMEN..huhu

adan ~ thanks..try match kan sume warne yg direquest :)

alif haris said...

60 !
hahahaha .. byknye ..
makinn smooth doodle tu ..ade improvement hehe

NinaAz said...

hekhek..TQ cik Wanie!!! mak suker!! hekhek

http://danishninaaz.blogspot.com/2011/08/handbag-lv-tuuuuuuuuuuuuuuuuuu.html

ainaa said...

HAHA. betul la ade muka tasha dalam cte ramadhan terakhir. kelakar pulak

♥ cik puan h0nggi ♥ said...

awek hongki ckp trimas <3 hehehe..
sukee la..comel sgt doodle akak :]

http://gyurilovehongki.blogspot.com/2011/08/doodle-raya-dr-kak-wanie.html <3 jemput singgah bace ^^

Liyana Z said...

Suka3! Oh cik Wanie thank you so much! Now i have my very own doodle!

:) syoknya!!

Hebatlah..dapat penuhi request semua yg join segmen ni! Kagum!

http://kmf20.blogspot.com/2011/08/my-very-own-doodle.html

a post to say tqs! :D

"Aku"....Nurul Azren said...

hai...
maceh yaa...
cik reen sudaa ambil dodol cik reen..
doodle no.60
dan sudaa tepek di belog personal cik reen..
love yaaa..
sudi melawat di cinie :

http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/cik-reen-dapat-doodle-lagi.html

Anif Abdullah| AA said...

suka tengok effort wanie.. gud job gurl!! ^^

izfanora said...

wah.. cantik sangat !

AnaAnis.MUsliMah said...

waa!! tq2x..comel ^^

Fie Anis said...

Tengs Wanie....c0mey cgt...cuke3...=)